Selena Gomez őszintén mesélt érzéseiről
2013. november 09. 15:27
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Jó hogy ő nem vált olyanná mint Miley és még így is sikeres Nagyon aranyos lány Jelena-t sajnálom Szép a címlap
2013. november 09. 17:39
Elárulná valaki hogy mitől ribanc? olyan jó hogy dobálóztok ezzel a szóval, holott ha tudnátok mit jelent nem állítanátok ilyeneket. Álszent? Mitől?
Mert olyan amilyen? Mert nem vetkőzik, hanem próbál jó példát mutatni. Egyáltalán nem istenítem, és nem nézem le azokat akik nem szeretik, akik negatív véleménnyel vannak róla, de akkor olyan véleményt írjatok ami igaz is. Ne azzal reagáljatok hogy "ribanc".
Egész jó kép lett ez a címlap fotó
Mert olyan amilyen? Mert nem vetkőzik, hanem próbál jó példát mutatni. Egyáltalán nem istenítem, és nem nézem le azokat akik nem szeretik, akik negatív véleménnyel vannak róla, de akkor olyan véleményt írjatok ami igaz is. Ne azzal reagáljatok hogy "ribanc".
Egész jó kép lett ez a címlap fotó
2013. november 10. 13:09
Nem értem, miért dobálózunk azzal a szóval, hogy r**anc. Ez olyan mentális problémákra utal, hogy csak a hozzászólás íróját tudom sajnálni.. amiért még nincs azon az értelmiségi szinten, hogyha valakit nem is szeret arról, még legyen kultúrált véleménye. Számotokra egy teljesen idegen embert bíráltok..Hahó
Gondolom, az felfoghatatlan néhány ember számára, hogy Selena valóban ilyen és nem játsza a fejét orrba szájba. Miley Cyrus már elvitte a pálmát a magamutogatási kényszerével és a lecsúszott tinisztár szerepével, úgyhogy szerintem Selena is jobban teszi, ha megmarad annak aki.
Gondolom, az felfoghatatlan néhány ember számára, hogy Selena valóban ilyen és nem játsza a fejét orrba szájba. Miley Cyrus már elvitte a pálmát a magamutogatási kényszerével és a lecsúszott tinisztár szerepével, úgyhogy szerintem Selena is jobban teszi, ha megmarad annak aki.
2013. november 10. 19:06
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline |
szép ez a csaj és nagyon bírom benne,hogy nem a botrányival van a címlapokon hajrá Selena
2013. november 11. 13:55
SelenaMileyDemiFANúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 212503 offline |
Pfff 13-14 évesen r*bancoznak! Nem akarom Miley-t szidni(, mert ő is csak egy ember!), de legalább Selena nem vetkőzik stb. hanem egy jószívű lány! Szerintem aki Ő RÁ AZT MONDJA HOGY R*BANC AZ MENJEN EL ORVOSHOZ!
2013. november 11. 17:12
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
remélem hogy túl lép Justin-on mert nagyon nem szeretném hogy ők újra együtt legyenek
2013. november 11. 17:44
Nagyon szép a fotón!! Én is szeretem ő a botrányaival együtt!
2013. november 11. 21:10
álszent liba -.- a pasijai mindig a leghíresebb sztárok, a "barátnői" is mindig a leghíresebb sztárok, hangja nincsen! Szerintem ebben az interjúban kidumálta Miley-t aki állítólag a "barátnője :/
2013. november 12. 11:04
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline |
én örülnék ha megint összejönne Justinnal, mert összeillettek, szeretem Selt és tökre igaza van Miley-val kapcsolatban, kicsit elszállt magától, de általában ez van a nagy sztároknál.. attól függetlenül hogy hogy viselkedik Miley, nagyon jó dalai vannak és nagyon szép hangja nem fogom leszólni Mileyt ahogy a többi AntiBelieber Justint, mert van bennem annyi gerinc, csupán a tényeket közlöm!:*
2013. november 12. 12:48
NRoxiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 206091 offline |
R*banc? Drágáim, csapjatok már fel egy szótárat! Ribanc = könnyűvérű nő azaz szexre éhes nő, aki vágyik a szexre és minden arról szól neki. Egy különbség van köztük, és a prostituáltak közt: nem fogadnak el pénzt.
Na már most. Selena ilyen? Nem, ugye? Akkor meg fogjátok már be! Akire nyugodtan lehet mondani, hogy ribanc, az az, akit Pesten láttok a sarkon állni. Nőjjetek már fel...
Na már most. Selena ilyen? Nem, ugye? Akkor meg fogjátok már be! Akire nyugodtan lehet mondani, hogy ribanc, az az, akit Pesten láttok a sarkon állni. Nőjjetek már fel...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.