Lady Gaga az űrben lép fel
2013. november 06. 20:02
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Maradjon is ott. xDDDD
2013. november 06. 20:26
Idézet (holembo @ 2013.11.06. 19:30)
Áh hülyenő xD akkorát röhögtem ezen. De, nagyon büszke vagyok rá, hogy ekkora sikereket ér el, hogy már ennyi idősen elért ennyi mindent, akárki akármit mond, Gaga volt, van, és lesz is, ugyanolyan nagy ember lesz mint Jackson, Madonna, vagy a Queen tagjai és ezt most nem csak amiatt mondom, mert az űrben fog énekelni,vagy mert csípem, hanem mert egyszerűen baromi tehetséges ember,erre született,hogy művész legyen. lehet,hogy a zenéjét tömegesítik néha ,hogy mindenki vigye, de kb, összehasonlítani egy kéti pepsivel Gagát bárhol is ugyanolyan vicc, mint Biebert énekesnek nevezni. Lehet jönni mocskolódni, fröcsögni, a tényeken nem változtat semmit, meg a véleményemen sem. Hajrá Gaga, próbálj meg visszajönni,(bár lehet talál magának ott barátokatxD)
Azért még várjunk vele, hogy odajusson mint az Ikonok. Az is lehet, hogy előbb kiég, kitudja. Semmi se tart szinte örökké. Habár az emberek sokáig ismerni fogják Madonna és Michael Jackson és a többi hatalmas nevet, mert történelmet irtak, illetve minden generáció adja tovább, addig mig el nem korcsosodik jobban a világ. Az pedig már nem olyan biztos, hogy Gaga is közéjük fog majd tartozni. Katy Perryt miért kevered már megint ide? Mi köze az egész cikkhez? Semmi ! Már nagyon unalmas, hogy őt szidod minden áldott hozzászólásodban. Neked mással nincs gondod, csak Katyvel? Most kivételesen nem mocskolódtam - hogy a szavaiddal éljek - de kicsit visszavehetnél a modorodból, mert sokszor léped át a határt.
2013. november 06. 20:30
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Bazzee!! Ez.. elêg furii!!! Komolyan koncert az űrbeeen?!!??? az űrből fog hallaccani a hangja??!!??
Nemáá!! am szerintem nem birná a szervezete...OMG!!!! A végén még lehoz 1 űrlényt...
Nemáá!! am szerintem nem birná a szervezete...OMG!!!! A végén még lehoz 1 űrlényt...
2013. november 06. 20:30
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
LadyHady:
Bocsi, de ezen hatalmasat nevettem. XD Nem száll ki a gépből. xD
Bocsi, de ezen hatalmasat nevettem. XD Nem száll ki a gépből. xD
2013. november 06. 20:33
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline |
szerintem pénzkidobás, de azért nagyon menő!!!
2013. november 06. 21:10
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
érdekes lesz, az már biztos
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.