Nagyon jó képek!
Gratulálok hozzá!!
Demi Lovato tíz éven belül anya lesz?
2013. november 06. 21:23
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
2013. november 06. 21:28
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline |
Szerintem Demi nagyon jó anya lenne! Gyönyörű a képeken!
2013. november 06. 21:36
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Jézus Isten, de csodaszép! Az egyik leggyönyörűbb nő a Földön és ez a szőke haj annyira természetesen és pompásan áll neki! A sok kipróbált körül ez a legjobb. Evvel a tekintettel mindenkit levesz a lábáról.
Először megijedtem, hogy most akar visszavonulni és anyuka lenni, de aztán megnyugodtam, hogy csak 30 éves kora körül gondolja, szerintem ő kimondottan egy anya típus, nagyon barátságosan bánik a gyerekekkel.
Ennél jobban nem is fogalmazhatott volna: „Észrevettem, hogy szokássá vált a 21. születésnapokon bulizni menni és részegre inni magadat. Nálam más a helyzet. Példát akarok mutatni másoknak. Nem kell a sárga földig innod magad – lehet máshogy is jól érezni magadat!”
Először megijedtem, hogy most akar visszavonulni és anyuka lenni, de aztán megnyugodtam, hogy csak 30 éves kora körül gondolja, szerintem ő kimondottan egy anya típus, nagyon barátságosan bánik a gyerekekkel.
Ennél jobban nem is fogalmazhatott volna: „Észrevettem, hogy szokássá vált a 21. születésnapokon bulizni menni és részegre inni magadat. Nálam más a helyzet. Példát akarok mutatni másoknak. Nem kell a sárga földig innod magad – lehet máshogy is jól érezni magadat!”
2013. november 06. 22:07
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline |
Biztos nagyon jó anya lenne. És a képen nagyon gyönyörű *-*
2013. november 06. 22:13
Csodás képek készültek róla! De ezt már jó párszor elmondta, hogy szeretne családot 10 éven belül, ami szerintem még nagyon messze van, de egyébként érdekes belegondolni abba, hogy már nem zenélne akkor többet stb. Most lehet azt mondanám, hogy hiányozna de mindennek eljön az életben az ideje és más lesz a fontos.
2013. november 06. 23:09
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
Ő egy gyönyörű teremtés!!!...példaértékű dolgokkal!! az amcsi tizenéveseknek rá kéne felnézni és nem Miley-ra meg a többi elvetemült marharépára!!
2013. november 07. 09:02
Teljes mértékben igaza van!
Nagyon jók a képek, egy gyönyörű, határozott kiállású nő köszön róluk vissza
Nagyon jók a képek, egy gyönyörű, határozott kiállású nő köszön róluk vissza
2013. november 07. 13:25
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
Igaz ... gyönyörű a képeken !!!
2013. november 07. 13:40
Tényleg nagyon szép képek, csak az utolsón kissé sok lett a PS...
A cikkhez szólva meg 31 évesen ideje lenne már anyának lennie.
A cikkhez szólva meg 31 évesen ideje lenne már anyának lennie.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.