Demi Lovato tíz éven belül anya lesz?
2013. november 07. 17:46
Én eddig nem igazán szerettem Demit,de egyre jobban kezdem megkedvelni!az a véleményem,hogy tényleg egy érett nővé vált,és igen tiszteletreméltó!Jó,hogy van még olyan sztár,aki nem szállt el magától,és reálisan gondolkodik!A képeken pedig gyönyörűen fest!
2013. november 07. 18:21
Demi gyönyörű lány,különleges vonásai vannak és csodás az alakja(nálam jó alaknak ez a minimum),de túl van Photoshoppolva.Egyetértek vele,és elhiszem,hogy őszintén ezt gondolja,de lehetne kicsit természetesebb.Egyébként jó lenne anyaként látni.De most még nem nagyon tudnám elképzelni.Ahogy ő is mondta:
"A little girl grew up too fast-Egy fiatal lány túl hamar felnőtt."
Ez igaz,de éppen ezért élvezze ki a fiatalkorát,mert 21 évesen igenis nagyon fiatal,élje az életét fiatalosan (anélkül hogy a sárga földig inná magát ),de azért kb.10 éven belül tényleg jó lenne anyaként gondolni rá.
"A little girl grew up too fast-Egy fiatal lány túl hamar felnőtt."
Ez igaz,de éppen ezért élvezze ki a fiatalkorát,mert 21 évesen igenis nagyon fiatal,élje az életét fiatalosan (anélkül hogy a sárga földig inná magát ),de azért kb.10 éven belül tényleg jó lenne anyaként gondolni rá.
2013. november 07. 20:06
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
"...az ember úgy is lehet dögös, hogy nem vetkőzik le teljesen."
csak egy kicsit kirakja a mellét (2. kép). De nem baj, Demi akkor is nagyon szép és nem ítélem el
csak egy kicsit kirakja a mellét (2. kép). De nem baj, Demi akkor is nagyon szép és nem ítélem el
2013. november 08. 09:53
az én demim!! <3 remélem anya lesz de még ráér.
2013. november 08. 12:42
Idézet (Mirrors @ 2013.11.06. 19:35)
Az ő élete. Anyaként elég nehéz őt elképzelni. de a lényeg,hogy sztéjsztrong, nem? -.-
Bizony, ez a lényeg. Nem értem, hogy egyesek mit vannak úgy fennakadva ezen a témán amikor Demi több ezer ember életét mentette meg azzal, hogy feltárta a problémáit a világ előtt. Nem akarok ebből vitát, meg nem is szeretnék mélyen belemenni, de ez kész, hogy egyesek ez miatt jajgatnak még mindig.
A cikkhez szólva, Demi tényleg gyönyörű a képeken, egyszerűen csak ragyog. Tátott szájjal bámultam őket, szerintem egyáltalán nem erőltetettek. Büszke vagyok rá, hogy ilyen érett, okos nő lett belőle.
2013. november 08. 14:47
Idézet (Beyla @ 2013.11.07. 17:44)
A képek iszonyatosan erőltetettek. Baromira sok a fotóbolt és a smink, pedig egy ilyen szép lányt felesleges ilyen szinten elcsúfítani. Kevesebb sminkkel és még kevesebb retusálással még talán a természetes szépség hatását is tudták volna kelteni. Nem lettek rosszak a képek, hisz önmagához mérten csinosan és nőiesen fest, ám az ember ránéz, és csak azt veszi észre, hogy sok. Egyébként az normális, hogy tíz éven belül anya szeretne lenni, hisz ezzel szerintem sokan így vagyunk. Én sem szeretnék még gyermeket, de azért az elkövetkezendő 5-10 éven belül egyet azért szeretnék. A huszonegyedik születésnappal egyetértek, csak a kérdés az, hogy ezt ő gondolja így vagy a szájába rágták? Kissé elcsépelt ugyan, de tökéletesen egyetértek vele. Nálam a legjobb bulieszköz talán a kóla és a csoki duett. Annál jobb nincsen.XD
Egyetértek. Főleg az utolsó mondattal
2013. november 08. 23:02
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline |
Demi nagyon jól néz ki a képeken és igaza is van szerintem nem eröltetettek Beyla te meg csak a rosszat veszed észre benne pedig tök kedves gáz hogy még esélyt sem adsz neki és nem is akarod megismerni jó egy csomó dolog van ami tuti reklámfogás de mindem sztárnak kell élnie valamiből és sajnos egy csomó sztár ebből él nem a tehetségéből és rengeteg ilyen ember van de demi nem csak hisztizik a tvben hanem szerepel a gleeben az x factorban és koncertezik is rengeteg olyan sztár van aki hónapokig ül a seggén és bejelenti hogy drogozni jó (plMiley) de nem csak ő demi igenis megdolgozik a pénzéért és a rajongóiiért sokat hisztozik de minden híres ember csinál valami ilyesmit!!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.