A Sunset Strip, Bátky Zoltán és Nagyváradi Nelli után a bájos fiatal tehetség, Olajos Eszter is megosztotta velünk az X-Faktorral kapcsolatos érzelmeit, elárulta, hogy hogyan és milyen előzményeket követően csöppent a műsorba és kedvenc versenyben maradott kollégáiról is mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Exkluzív interjú Olajos Eszterrel!
2013. november 07. 18:48
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2013. november 07. 18:52
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
a kis logyócska utáltam amióta bekerült
2013. november 07. 19:03
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Az elejétől fogva nem volt szimpatikus Eszter számomra és a hangterjedelmét is igen behatároltnak találom. Csak azzal nem tudok azonosulni, hogy lényegéban Alföldit is okolja, hogy nem került be.
2013. november 07. 19:15
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Hát figyeljetek... Nem igazán értem, hogy ebből a csajból miért kell akkora dolgot csinálni... Egy suliba járunk, de így konkrétan kicsit se tartom különlegesebbnek... Persze szebben énekel mint én, meg mások, de nagyon nemértem h ő és miért PONT Ő lenne nagy szám... Nem értem.
2013. november 07. 19:16
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Ez a lány nekem sosem volt szimpatikus, most se. Van valamennyi tehetsége, de az is kevéske. Biztos, hogy nem állná meg a helyét az éneklésben, keressen valami más foglalkozást, mert az éneklést nem neki teremtették.
2013. november 07. 19:26
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Ezt a csajt utáltam a legjobban a válogatóknál. Már ahogyan bevonult, és ahogyan tette az agyát, durván irritáló volt. Ki volt akadva, amiért Alföldi kirúgta, pedig nagyon megérdemelte - a hangja a műsorhoz harmatgyenge volt, a stílusa a tipikus tucat, a mozdulatait meg az egész előadást pedig mindennek lehet nevezni, csak egyéninek nem.
Próbálkozzon esetleg azzal, hogy visszavesz az egójából.
Próbálkozzon esetleg azzal, hogy visszavesz az egójából.
2013. november 07. 19:29
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Ezt a csajt soha nem bírtam,de ahogy látom mások se nagyon.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 07. 19:55
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Nála bukott le Alföldi, hogy meg van írva előre a szövege, hogy mit is kell mondania. A válogatókon és a táborban állandóan kegyetlenül belé kötött és egyértelműen haza küldte volna. Erre a mentorházban már úgy beszélt róla, mintha valami nem is tudom mennyire különleges tehetség lenne. Aki a mentorházba bekerült azt már 'éjjenezni' kell.
De egyébként gyenge volt a teljesítménye a többiekéhez képest.
CandUs
2013. november 07. 20:36
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline |
utáltam. a diamonds már szar volt.
2013. november 07. 20:55
Nagyon nem bírtam ezt a csaj! És tényleg tucat ez a lány! Nincs benne semmi egyedi, semmi különös.
2013. november 07. 21:03
én őt nagyon nem szerettem, bár az I need your love-ot a mentorházban szerintem nagyon jól adta elő.
2013. november 08. 10:20
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline |
Először nem is esett le ki ez (valószínűleg akkor egyet kell értsek a többiekkel, h kissé tucat). xD
Csak a mentorházban láttam, ott viszont nekem személy szerint tetszett az előadása, még akár tovább is vittem volna.
Csak a mentorházban láttam, ott viszont nekem személy szerint tetszett az előadása, még akár tovább is vittem volna.
2013. november 08. 13:21
Ehh.. szerintem ti fogalomzavarban vagytok. A kis csaj nem beképzelt, hanem öntudatos, tisztában van a saját erősségeivel és gyengéivel, ez utóbbiak közé tartozik, hogy rettenetesen merev, nem merte vagy nem tudta kinyilvánítani az érzelmeit, amiről az interjújában saját maga is beszélt.
Abban van igazság, hogy semmi különleges nincs a hangjában és mivel a személyiségét se sikerült átadnia az énekelt dalokon keresztül, ezért olyannak könyvelték el, amilyen benyomást először tett (vagyis semmilyennek),- úgy am blokk nekem se tetszett.
Alföldi megadta a kellő tiszteletet, és igaza volt abban, hogy "robotszerű", merev, de sajnos ezen Ő mint mentor sem tud/tudott volna változtatni, ezek a dolgok pszichésen fejben dőlnek el.
Abban van igazság, hogy semmi különleges nincs a hangjában és mivel a személyiségét se sikerült átadnia az énekelt dalokon keresztül, ezért olyannak könyvelték el, amilyen benyomást először tett (vagyis semmilyennek),- úgy am blokk nekem se tetszett.
Alföldi megadta a kellő tiszteletet, és igaza volt abban, hogy "robotszerű", merev, de sajnos ezen Ő mint mentor sem tud/tudott volna változtatni, ezek a dolgok pszichésen fejben dőlnek el.
janet7
2013. november 08. 14:02
Idézet (JadeB @ 2013.11.07. 19:55)
Nála bukott le Alföldi, hogy meg van írva előre a szövege, hogy mit is kell mondania. A válogatókon és a táborban állandóan kegyetlenül belé kötött és egyértelműen haza küldte volna. Erre a mentorházban már úgy beszélt róla, mintha valami nem is tudom mennyire különleges tehetség lenne. Aki a mentorházba bekerült azt már 'éjjenezni' kell.
Nem erről volt szó. A kezdetekkor sem azt mondta, hogy rossz az, amit csinál, hanem, hogy ROBOTSZERŰ és ez nem jön be neki (ki lehetne vele kergetni a világból), hozzátéve, hogy nagyon okosan, tudatosan énekel, hangilag elemzi, felépíti a dalt, stb (ezáltal robotszerű, nincs egyén, és nem tud vele azonosulni). A mentorházban megfogalmazott kritikájában is ugyanez köszönt vissza.
janet7
2013. november 08. 14:52
Dodoxpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 208248 offline |
Az osztálytársam nővére Olajod Eszter. Ismerem (nem azt mondom h a barátom), és nekem nagyon szimpatikus, ahogy a huga Dorka:) nagyon szomorú voltam amikor kiesett:(
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.