Rebecca Black ismét Miley Cyrus-dalhoz készített videoklipet
2013. november 10. 20:44
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Kövezzetek meg, de nekem sokkal jobban tetszik, mint az eredeti.XD Legalább nincs olyan "Nem jön a kaksi!" erőlködés a refrénben, mert az valami szörnyű, ahogyan májli akarja utánozni Xtinát. Szó szerint bántja a fülemet, de ezt sokkal kellemesebb hallgatni mindenféle erőltetett nyekergés nélkül. Engem nem túlzottan érdekel, hogy most próbál e karriert befutni vagy sem. Nem sok vizet zavar májlika, szalonna, bíbőr és a többi szintén nulla sztárocska mellett. Azok is így tudnak énekelni, sőt ugyanígy használják az autotune-t, csak ők még pénzt is húznak le az emberekről. Májlika is ugyanolyan hulladék előadó, mint Rebecca, szóval... egyik kutya, másik eb.
2013. november 10. 20:47
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Nem is olyan rossz énekes.
De ritka idegesítő feje van. És elég snassz lett ez a klip. Ha már egy szart dolgozik fel, legalább a klipben legyen valami különleges dolog, de itt abból áll az egész, hogy 5 percen keresztül sétálgat. Ezt a telefonom kamerájával is összehozom - csak kreatívabban...
De ritka idegesítő feje van. És elég snassz lett ez a klip. Ha már egy szart dolgozik fel, legalább a klipben legyen valami különleges dolog, de itt abból áll az egész, hogy 5 percen keresztül sétálgat. Ezt a telefonom kamerájával is összehozom - csak kreatívabban...
2013. november 10. 21:25
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline |
Hát nem a legjobb.... Nem voltam, nem vagyok és nem is leszek oda érte sosem...Nincsen olyan nagy kiterjedésű hangja.... Amúgy szerintem egyáltalán nem szép...
2013. november 10. 21:56
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline |
Utáltam, utálom, utálni fogom ezt a csajt. Menjen haza, senkit sem érdekel.
2014. augusztus 21. 19:22
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Én nem értem, akinek szép hangja van, miért nem énekel saját dalt, vagy ha feldolgoz, akkor miért nem igényesebben választ?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.