Őrjöngő közönség, intergalaktikus show, levegőben repkedő sztárok, félmeztelen műsorvezető, és zene, zene, zene: ez jellemezte az idei MTV Europe Music Awards díjátadót Amszerdamban. Az erős mezőnyben az este legnagyobb győztese Eminem volt, aki két díjat (A legjobb Hip-Hop Előadó és Global Icon) vihetett haza. A Legjobb Női és a Legjobb Férfi Előadó Katy Perry és Justin Bieber, utóbbi videón köszönte meg rajongóinak az elismerést. A One Direction A Legjobb Pop kategóriában győzedelmeskedett, A legjobb dal pedig Bruno Mars Locked Out Of Heaven című slágere lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Átadták a 2013-as MTV EMA díjait
2013. november 11. 11:34
ŐszinteDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 214901 offline |
Gratulálok mindenkinek aki nyert. Eminemnek is nagyon gratulálok,hiszen elég sokat nyert és ez nem semmi,ahogy gratulálok a One Directionnak,aki megint csak nyert egy díjat az EMA-n Érdekes Suzuki és Szalonna is jelölve voltak még is 0 díjat kaptak Nem meglepő
2013. november 11. 11:34
ŐszinteDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 214901 offline |
Na ezt kifelejtettem,Justin mióta pasi?Nem a csaj kategóriához kellett volna rakni?Oda jobban illett volna
2013. november 11. 11:41
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Tokio Hotel
Nagyonnagyon büszke vagyok rájuk, (vagyis inkább az Alienekre) hogy a Belieberek, meg a Directionerek (!!!) ellen tudtunk nyerni, úgy, hogy kb. 3 éve nem is aktívak, mégis akármire jelölik őket, mindig megnyerjük. Ráadásul ebben a kategóriában nem is úgy kellett szavazni, hogy megnyomunk egy gombot, hanem pontokat kellett szerezni úgy hogy videókat kellett végignézni stb, ami nem kevés idő, és már az elejétől fogva az első helyen voltunk, és éjjel-nappal szavaztunk. Szóval szerintem ezt a díjat JOGOSAN kaptuk meg, hogy ennyi év után is várunk rájuk és ennyire szeretjük őket <3
Na meg ez egy jó kezdet a visszatérésüknek
(ezt csak azért írtam le mert a JB meg 1D rajongók nagyon föl voltak háborodva, mindenhol azt írták hogy "megvették a díjat", meg veszekedtek a rajongókkal... ha ennyire akarták volna hogy nyerjenek (mint mi) akkor ők miért nem szavaztak??)
A többieknek is gratulálok, bár sokkal nem értek egyet, de Jolie_77-nek igaza van.
Nagyonnagyon büszke vagyok rájuk, (vagyis inkább az Alienekre) hogy a Belieberek, meg a Directionerek (!!!) ellen tudtunk nyerni, úgy, hogy kb. 3 éve nem is aktívak, mégis akármire jelölik őket, mindig megnyerjük. Ráadásul ebben a kategóriában nem is úgy kellett szavazni, hogy megnyomunk egy gombot, hanem pontokat kellett szerezni úgy hogy videókat kellett végignézni stb, ami nem kevés idő, és már az elejétől fogva az első helyen voltunk, és éjjel-nappal szavaztunk. Szóval szerintem ezt a díjat JOGOSAN kaptuk meg, hogy ennyi év után is várunk rájuk és ennyire szeretjük őket <3
Na meg ez egy jó kezdet a visszatérésüknek
(ezt csak azért írtam le mert a JB meg 1D rajongók nagyon föl voltak háborodva, mindenhol azt írták hogy "megvették a díjat", meg veszekedtek a rajongókkal... ha ennyire akarták volna hogy nyerjenek (mint mi) akkor ők miért nem szavaztak??)
A többieknek is gratulálok, bár sokkal nem értek egyet, de Jolie_77-nek igaza van.
2013. november 11. 11:58
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Én személy szerint imádtam a gálát! Bár nem volt szerencsém kimenni, de élőben így is láttam! A szervezőknek külön gratuláció és az előadóknak, díjazottaknak is! Van amiben nem értek egyet(egy jelölés és díj), de attól függetlenül nekem bejött az idei MTV EMA!
2013. november 11. 12:00
SelenaMileyDemiFANúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 212503 offline |
Őszintén, egyet értek szinte minden jelöléssel és díjjal! Kivéve azzal, hogy Selena miért nem nyert, gratuláció mindenkinek!
2013. november 11. 12:14
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
legjobb férfi előadó Justin Bieber? erre inkább nem is mondok semmit... legjobb image Harry Styles? zenei díjátadó, mi? legjobb videó Miley Cyrus?! ez az egész egy vicc. most komolyan, hol élünk? tehát ő a vetkőzésével többet alkotott, mint a kliprendezőként is elismert Jared Leto? oké, ízlések és ficamok, de mindennek van egy határa...
az ilyen hatalmas események csak érik el, hogy egyre jobban szégyeljem a generációmat, illetve a világot, amiben élek. hihetetlen hogy négy évvel ezelőtt még a Placebo is díjazott volt, most meg ezek a nevek köszöntenek vissza a listáról. ah, azok a "régi" szép idők, amikor még a zenét díjazták, és az ilyen Bieber és Cyrus félék jelöltek sem voltak, nemhogy nyerjenek...
az ilyen hatalmas események csak érik el, hogy egyre jobban szégyeljem a generációmat, illetve a világot, amiben élek. hihetetlen hogy négy évvel ezelőtt még a Placebo is díjazott volt, most meg ezek a nevek köszöntenek vissza a listáról. ah, azok a "régi" szép idők, amikor még a zenét díjazták, és az ilyen Bieber és Cyrus félék jelöltek sem voltak, nemhogy nyerjenek...
2013. november 11. 12:37
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Nagyon-nagyon gratulálok Em-nek Annyira megérdemelte, és annyira tökéletes produkciót hozott össze. Külön öröm volt, hogy a Linkin Park, 30STM és Green Day is nyert.
2013. november 11. 12:43
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Gratulálok a nyerteseknek!
2013. november 11. 12:47
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
itsjustme tökéletesen egyetértek. Én bármelyik koreai énekest előbb választanám az év énekesének, mint JB-t...rühellem őt, egyszerűen irritál engem, és nem tudom, mit esznek rajta. Nekem például nagy kedvencem K.Will, baromi jó számai vannak...csak hát amerika központú világban élünk, itt Ázsiából kb. senkinek nincsen esélye, és ez nagyon szomorú dolog!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 11. 13:13
Egyet értek néhány előttem kommentelővel: vicc az egész. Persze, hogy Bieber és Cyrus sorra kapja a díjakat, hiszen (számomra érthetetlen okokból) kelendő a zenéjük, sok a rajongójuk, az imidzsüket pedig gondosan építgetik, ezért sikeresek manapság. A "gond" csak az, hogy ez tíz év múlva közel sem biztos, hogy így lesz. A szavazgatós díjakat meg sosem vettem igazán komolyan, hiszen biztos sok a debil fan, akik all day-all night nyomogatják a gombot a kedvencükre. Slash pedig egy VMA-s díjról úgy nyilatkozott, hogy miután megnyerték, egy taxiban felejtette... "Nagyjából ennyit is érdemel".
2013. november 11. 13:20
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
WATTAFAKK? EZMEGMI??? -,- Ez...erre nincsenek szavak komolyan...CSAK a Green Daynek és a Linkin Parknak tudok gartulálni,de nekik nagyon
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.