Átadták a 2013-as MTV EMA díjait
2013. november 11. 15:21
Ez az 1D úgyik vagytok a többinek is sok gratula
2013. november 11. 15:22
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Leginkább a Linkin Parknak és a Green Daynek örülök, meg talán Brunop Marsnak, a többi hidegen hagy de nem csalódtam a cikk írójában, a nyakamat tettem volna rá, hogy Cyrus kisasszony cigarettázós jelenete 24 órán belül olvasható, mert lassan ott tartunk, hogy ezek a sztorik jelentik a drogot az embereknek!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 11. 15:23
Betty98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 206390 offline |
Hát elég gagyi volt nem is tudom minek néztem végig.... .Annak örültem ,hogy ilyenek is nyertek mint Pl: Green Day ,Linkin Park ,Avicii,Katy Perry... De ilyennek ,hogy Bieber meg Direction??? Mondjuk nem lepődök meg a generációmon....szánalmas volt
Szandiiii
2013. november 11. 15:29
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Gatullllaaaaaaa Miley!!!!!!!!!!
2013. november 11. 15:36
deppheadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 208349 offline |
Hát nem tudom, 11-ig néztem, de bealudtam rajta a jelöltek kritikán aluliak (Green Day jó egyedül), a díjazottak pláne. Először; hogy a halálomba lett dzsásztin bíbör a legjobb FÉRFIelőadó???? Ez egy rejtély... Aztán ezek a májlik, meg evicsik mit csináltak a díjért? Megsúgom, semmit. Talán még Bruno, aki értékelhető, de nekem ez a száma nagyon jött be. És felteszem - ismét - a kérdést, az ilyen nagyszabású díjátadókonmmiért jutalmaznak pop előadókat?! A metál, a rock, a punk, a ska, ezek zenék és még sorolhatnám tovább, de az elektronikus, a pop és a dubstep NEM ZENE! fáj a szívem a világért és a tinik ízléséért...
Ui.: miért mindig Harryt jelölik külön? -.-
Ui.: miért mindig Harryt jelölik külön? -.-
2013. november 11. 15:38
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
A Green Day-nek, Linkin Park-nak, Thirty Seconds To Mars-nek és Eminem-nek örülök csak, talán még Macklemore-ék is megérdemlik. A FOB-ra szavaztam, sajnálom hogy végül nem nyertek semmit bár ahogy látom milyenek viszik itt a díjakat, talán nem is baj
Szandiiii
2013. november 11. 15:39
Marilyn Lawitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 2 Azonosító: 192263 offline |
Hé, van díjazás, amivel egyetértek! Gratula minden győztesnek, de a 30 Senconds to Mars, Linkin Park, Green Day-nek örülök. Legjobban viszont még is a Tokoi Hotelnek örültem!
Szandiiii
2013. november 11. 15:44
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Ilyen gyatra nyerteseket... Több, mint a fele meg se érdemli a díjat. Szégyen, hogy bíbör-vándí-májli-ósztin-ávicsi féle tehetségtelen tucat sztárocskák mindenhol ott vannak a lista élén, a tehetségeket pedig kiszórják.
Hogy legyen valami pozitív is - a Linkin Parknak, Brunonak, Eminemnek, Green Daynek, és a 30STM-nak gratulálok, igazán megérdemelték!
Hogy legyen valami pozitív is - a Linkin Parknak, Brunonak, Eminemnek, Green Daynek, és a 30STM-nak gratulálok, igazán megérdemelték!
2013. november 11. 15:49
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline |
Gratulálok mindenkinek.♥
2013. november 11. 16:06
Grat mindenkinek
Green Day-nek és Eminemnek különösen ♥ Meg a Linkin Parknak és Katy-nek
Green Day-nek és Eminemnek különösen ♥ Meg a Linkin Parknak és Katy-nek
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.