Így ápold a hajkoronád!
2013. november 12. 19:01
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Én úgy hallottam, sokaknak a ricinustól kezdett el hullani. :S Nekem meg most újranöveszteni kéne mert elég sok kihullott az elmúlt 2 évben...
És szerintem agybajt kapnék ha elkezdeném használni a ricinust és a maradék hajam is kihullana. :S Kávét nem szabad inni? Én naponta kávézok, lehet, hogy az miatt.
És szerintem agybajt kapnék ha elkezdeném használni a ricinust és a maradék hajam is kihullana. :S Kávét nem szabad inni? Én naponta kávézok, lehet, hogy az miatt.
2013. november 12. 19:40
nagyon edesszaju vagyok nem novekszik olyan hamar a hajam de az edesseget nem tudom letenni egyik naprol a masikra persze ha mertekkel eszem szerintem nincs nagy baj am jo cikk lett remelem ki fogom majd egyszer probalni
2013. november 12. 20:56
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
kávé, alkohol, cukor? ááh tényleg em kell sok mindenről lemondani... xD
2013. november 12. 21:49
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Én elkezdtem a ricinust, de csomókban hullott ki tőle a hajam - habár, nőni nőtt szépen. A citromról megint ugyanezt tudom mondani: tettem rá ricinussal, kiszárította a fejbőrömet, viszketett, vérzett, és a hajam felének kampec.
Nekem a festetés tett "jót" a hajamnak. Barnára van festve, és dúsabb, erősebb tőle, igaz, csak frissen festve, de akkor is.
Akinek zsírosodik nagyon a haja (jómagamnak is) egyet tudok ajánlani: hintőpor! Komolyan. Esténként kell egy picit szórni a tövekhez, és reggelre nem annyira feltűnő a zsírosodás:)
Nekem a festetés tett "jót" a hajamnak. Barnára van festve, és dúsabb, erősebb tőle, igaz, csak frissen festve, de akkor is.
Akinek zsírosodik nagyon a haja (jómagamnak is) egyet tudok ajánlani: hintőpor! Komolyan. Esténként kell egy picit szórni a tövekhez, és reggelre nem annyira feltűnő a zsírosodás:)
2013. november 12. 22:00
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Én a ricinust a húgomon teszteltem, ő akart magának extra hosszú loboncot, így úgy voltam vele, ha beválik, akkor felmázolom én is a két szál hajamra. Ám az élet pofon csapta szegénykét, mert neki meg úgy bezsírosodott a haja tőle állandó jelleggel, hogy folyamatosan csak mosta és mosta szerencsétlen, aztán egy idő után úgymond "kitisztult" a hajából. Sokan esküdnek a ricinusra, de én amondó vagyok, hogy használjuk amire kitalálták, hashajtásra. A kókuszolajas megoldás viszont szimpatikus, ám ami a legjobbnak tűnik az a jojobalaolaj, bár ki tudja. Lehet, hogy felkenném a hajamra és az a kevéske is kihullana, ami van. Az egészséges étkezésre való buzdítás meg sosem rossz, sőt mindig csak jó, de én kevéske esélyt látok arra, hogy a haj minőségén változtatni tudna az étrend változtatás. Nekem most megint egy rakat kakika a hajam, mert ismételten befestettem. Két éve növesztettem a drágát szalagavatóra, nem festettem, nem kenegettem rá semmilyen kemikáliát, csak úgy hagytam, ahogy van. Életerős, selymes, fénylő hajam volt, ami nem tört ketté, mint most a vörös hajfesték hatására. Nagyban hozzájárul az, hogy mivel mosol hajat, mit kensz rá és, hogy festeted e.
2013. november 12. 23:06
bogica0901új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.11. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 215129 offline |
kifogom próbálni
2013. november 13. 08:34
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline |
Nem mondott újat a cikk. Viszont a hővédő nem hülyeség hajszárításkor sem. A legjobb, ha nem mosunk heti 2-nél többször hajat és mindig balzsamozunk és keveset formázzuk. Ja, és nyáron nem szárítjuk A pakolások jók, de a genetika itt is nagyon meghatározó. Szőkítés, egyenesítés mind árt a hajnak. Nyáron meg a napoztatás.
Nagyon nem mindegy a sampon sem, vettem valami szörnyűséget, alig várom, hogy elfogyjon, korpás lettem tőle.
Hajvitamint is szedtem, hát nem lett több hajam, gyorsabban sem nőtt, de gyorsabban hullott a hajam és sok lett a babahaj, mintha felgyorsította volna a természetes folyamatot.
Nagyon nem mindegy a sampon sem, vettem valami szörnyűséget, alig várom, hogy elfogyjon, korpás lettem tőle.
Hajvitamint is szedtem, hát nem lett több hajam, gyorsabban sem nőtt, de gyorsabban hullott a hajam és sok lett a babahaj, mintha felgyorsította volna a természetes folyamatot.
2013. november 13. 08:42
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Én eddig csak 3-szor használtam a ricinusolajas hajpakolást,olívaolajjal meg citrommal,de eddig sok változást nem vettem észre a hajamon,nyilván ahhoz még többet kell majd használnom.Viszont az már most igaz,hogy gyorsabban zsírosodik az ember haja a használata után,de mivel ez nálam eddig is így volt,nemigen róhatom fel ezt a ricinusnak Az a baj,hogy én tényleg elég "durva" tudok lenni a törölközővel,tudom nem szabadna,meg szeretem megszárítani a hajam,mert ha nem teszem akkor mire megszárad elég hülyén áll.Balzsamot azt használok,de nem ártana egy kicsit sűrűbben is,arra már rájöttem.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. november 13. 12:31
HUh ezek nagyon jo tippek.....biztosan megfogadom a ricinusolajas pakolást....köszi..a cikket :*♥
2013. november 13. 17:43
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline |
Hát az én hajamról annyit, h a fodrászom is káromkodni szokott miközben próbálja kifésülni... annyira drót-szerű a hajam, h ezzel nagyon nem lehet mit csinálni. De ettől függetlenül nincs semmi bajom vele
2013. november 13. 20:46
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
nagyon jo cikk
nekem sose volt eros hajam, de regebben erosebb volt de sajnos mar 13 evesen vasaltam es mar 15 evesen vilagos szokere festettem. most 18 vagyok meg is van az eredmenye. hullik, nagyon vekony, gyenge. mar a vasalast nagyon ritkan csinalom (akkor is hovedovel), fodrasz 3 havonta es nem szaritom egyaltalan.
nekem sose volt eros hajam, de regebben erosebb volt de sajnos mar 13 evesen vasaltam es mar 15 evesen vilagos szokere festettem. most 18 vagyok meg is van az eredmenye. hullik, nagyon vekony, gyenge. mar a vasalast nagyon ritkan csinalom (akkor is hovedovel), fodrasz 3 havonta es nem szaritom egyaltalan.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.