Eltörte állkapcsát Zac Efron
2013. november 14. 14:10
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Jobbulást neki.
2013. november 14. 14:15
Idézet (Beyla @ 2013.11.13. 19:32)
Hogy őszinte legyek, nekem valahogy gyanús ez az egész. Elesik úgy, hogy eltöri az állkapcsát, valamint olyan sérüléseket szerez az esés közben, amiket varrni kell? Nem azért, láttam már sérüléseket a sebészeten, de így általában az nézett ki, akit jól p*fán vert valaki. Én valahogy nem veszem be, hogy csak egy sima esés volt, vagy csak szimplán megint be volt lőve.
Alsósként a bordásfalról zakóztam akkorát, hogy rengett az egész iskola. Az államra estem, mégsem tört el... egy ragasztással (és enyhe agyrázkódással) megúsztam.
Mondjuk ez a fogalmazás nem volt világos ("amikor úgy elesett Los Angeles-i otthonának bejáratánál november 10-én, vasárnap egy pocsolyában"). Gondolom a tipikus amerikai ház bejáratánál lévő lépcsőről esett le..? de csontritkulásosnak kellene lennie, hogy eltörje az állkapcsát néhány lépcsőfokról legurulva... Nekem is fura.
Mindegy, jobbulást neki.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 15. 00:59
Eskü, nem én húztam be neki
Volt osztálytársam is beszerzett egy állkapocs-törést, állítólag úgy, hogy a táncpróbán elcsúszott, a partnere nem kapta el, és a leányzó lepottyant a fél méter magas emelvényről. Mondjuk nekünk, többieknek nem tűnt fel, mert nem volt semmilyen látható nyoma, leszámítva azt, hogy alig beszélt és evett.
Idézet (Beyla @ 2013.11.13. 19:32)
Hogy őszinte legyek, nekem valahogy gyanús ez az egész. Elesik úgy, hogy eltöri az állkapcsát, valamint olyan sérüléseket szerez az esés közben, amiket varrni kell? Nem azért, láttam már sérüléseket a sebészeten, de így általában az nézett ki, akit jól p*fán vert valaki. Én valahogy nem veszem be, hogy csak egy sima esés volt, vagy csak szimplán megint be volt lőve.
Volt osztálytársam is beszerzett egy állkapocs-törést, állítólag úgy, hogy a táncpróbán elcsúszott, a partnere nem kapta el, és a leányzó lepottyant a fél méter magas emelvényről. Mondjuk nekünk, többieknek nem tűnt fel, mert nem volt semmilyen látható nyoma, leszámítva azt, hogy alig beszélt és evett.
2013. november 15. 14:53
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline |
egy pocsolyában hogy lehet elesni???
2013. november 15. 22:16
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Jobbulást neki.
2013. november 24. 16:57
Uh én utálom Zac-ot,de azért sajnálom és Jobbulást neki!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.