Harry Styles szereti Miley Cyrust
2013. november 15. 15:16
ja es ők egy kicsit se illenek össze mert sztem azért harry nem olyan hülye mint miley. meg hogy néznének ki egymás mellett?(mondjuk lehet hogy az nem számt
2013. november 15. 15:23
Fati Tomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 214546 offline |
Tuti hogy nincs köztük több mint barátság mert attól hogy hallgatja a dalait meg hogy neki öltözött Hallowenkor attól ne m történ semmi.Ennyi erővel mindenki aki Mileynak öltözött be az szerelmes belé.De Harrynek sincs ilyen rossz izlése.
2013. november 15. 15:38
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ezt neee!!!! Miért pont Mileyt szúrta ki magának????? :'(
2013. november 15. 15:45
Idézet (popcorn-22 @ 2013.11.14. 21:28)
_Toto_
Ha nem szereted őket,miért is vagy itt? Nem kérte senki hogy gyere ide és utlákozz és most nem kötekedni akarok...
A cikkhez pedig csak annyit hogy ez egy marhaság...Csak mert hallgatja a dalait máris együtt vannak vagy mi?? Ennyi erővel én is előállhatnék azzal,hohy 1D-t hallgatok és több van köztünk mint "barátság"...Ezt hívják kő kemény PLETYKÁNAK!!
Ha nem szereted őket,miért is vagy itt? Nem kérte senki hogy gyere ide és utlákozz és most nem kötekedni akarok...
A cikkhez pedig csak annyit hogy ez egy marhaság...Csak mert hallgatja a dalait máris együtt vannak vagy mi?? Ennyi erővel én is előállhatnék azzal,hohy 1D-t hallgatok és több van köztünk mint "barátság"...Ezt hívják kő kemény PLETYKÁNAK!!
Szerinted nincs joga itt lenni??? Ugyanannyi joga van itt lenni, és leírni a véleményét mint neked. Nem hiszem hogy nálad nem fordult már elő az hogy negatív véleményt írtál!
2013. november 15. 15:46
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline |
Nem hiszem hogy attól még hogy szereti a dalait szeretné.De ha igen,az ő dolga.Miley-t utálom.Harry-t imádom.De ha Harry szereti mileyt akkor ez van:((
2013. november 15. 16:01
Betty98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 206390 offline |
ÁÁ szóval ha dájreksön herry meghallgatna mondjuk egy bíbör "dalt" akkor már rögtön több lenne köztük mint barátság....Értem xD
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. november 15. 16:07
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline |
xd azért mert hallgatja Miley dalát még nincs több barátság kis cukorfalat Harold *-*
2013. november 15. 16:18
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Jó hangja van Mileynak,a dalai is jók,de már nem igazán szeretem őt.....
2013. november 15. 16:22
Látszik milyen rossz az ízlése...Mondjuk nem meglepő.
2013. november 15. 16:40
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
Szerintem Miley Zaynnel jobban összeillene.^^ De nem lesz itt semmi, ez szinte biztos. Én is hallgatok számokat még nőktől is. Akkor már több van köztünk, mint barátság? L*szbi volnék?o Hát nem! ;-)))
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.