Perrie Edwards félt Demi Lovatótól?
2013. november 15. 17:42
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline |
én nem félnék tőle szerintem tök jól ellennénk, megbarátkoznánk.. hmm de jó lenne ezzel a csajszival soppingolva eltölteni a napot!!
2013. november 15. 17:44
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline |
Igazából teljesen érthető Perrie reakciója, hiszen ha valaki találkozik a kedvencével, ráadásul első alkalommal, olyankor szerintem mindenki kicsit meg lenne ijedve/illetődve, mert nem tudod hogy mit várhatsz az illetőtől. Demetria pedig a világ egyik legtündéribb lánya, és büszkén vállalom, hogy majdnem 22 éves fejjel felnézek rá.
2013. november 15. 17:49
Én szeretem Demit. Én is eltöltenék vele egy napot. ^^ Mellesleg Perrie nem hinném hogy meg lett volna ilyedve.. Inkább csak zavarba jött.
2013. november 15. 18:22
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Fölösleges volt félni.
2013. november 15. 18:25
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline |
Ennek a cikknek mi is volt az értelme? Fölösleges ez a cikk...
2013. november 15. 18:26
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline |
Nem tudom miért félt tőle. De jó hogy ők lesznek az előzenekar. ;33
2013. november 15. 18:53
Persze,ha valaki,akár sztár,akár csak hétköznapi ember találkozik egy szeretett szupersztárral,aki az egyik kedvence,érthető,hogy picit megtántorodik
Demi-t mint Sztéj Sztrong nem csípem,de énekesnőként van tehetsége.Bár én sok-sok jobbat látok,mint ő,ő is valaki azért.Sok számát ismerem,közülük 5-öt ha szeretek,de azokat kimondottan.A Get Back című száma például most az egyik favorit,persze a GD mellett,de ha valakinek akár egy számát is szeretem annyira,mint az isteni Green Day mesteri zenéjét,az azért nagy szó nálam
A régebbi rockosabb Demi tehetsége szerintem vitathatatlan volt.Manapság kicsit eltucatosodott,mert régen is írt önbizalmat növelő számot(Believe in Me),manapság túlzásba viszi ezt az erőltetett sztéj sztrongot.Szerintem nem tesz jót neki.Bár az alap elgondolás,hogy segítsünk könnyebbé tenni nagyszerű fiatal lányok életét,akiket a k**vás tizenéves lányok piszkálnak,az nekem is tetszik,bár én nekem sikerült ez magamtól is.De most ez már eltúlzott,még ha nem is reklámból csinálja.Bár az egyik legújabb 'Made in the USA' c. száma egyik kedvencem,lassan visszatérhetne a rockosabb stílushoz.
Demi-t mint Sztéj Sztrong nem csípem,de énekesnőként van tehetsége.Bár én sok-sok jobbat látok,mint ő,ő is valaki azért.Sok számát ismerem,közülük 5-öt ha szeretek,de azokat kimondottan.A Get Back című száma például most az egyik favorit,persze a GD mellett,de ha valakinek akár egy számát is szeretem annyira,mint az isteni Green Day mesteri zenéjét,az azért nagy szó nálam
A régebbi rockosabb Demi tehetsége szerintem vitathatatlan volt.Manapság kicsit eltucatosodott,mert régen is írt önbizalmat növelő számot(Believe in Me),manapság túlzásba viszi ezt az erőltetett sztéj sztrongot.Szerintem nem tesz jót neki.Bár az alap elgondolás,hogy segítsünk könnyebbé tenni nagyszerű fiatal lányok életét,akiket a k**vás tizenéves lányok piszkálnak,az nekem is tetszik,bár én nekem sikerült ez magamtól is.De most ez már eltúlzott,még ha nem is reklámból csinálja.Bár az egyik legújabb 'Made in the USA' c. száma egyik kedvencem,lassan visszatérhetne a rockosabb stílushoz.
2013. november 15. 18:57
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
nem értem, de biztos úgy van
2013. november 15. 19:09
Idézet (hencikeeh000 @ 2013.11.15. 18:25)
Ennek a cikknek mi is volt az értelme? Fölösleges ez a cikk...
Akinek nem tetszik a cikk az nyugodtan foghatja magát és írhat olyat aminek szerinte értelme van. Inkább olvasok ilyenekről h 1-1 sztár miként vélekedik egymásról mint Májluska újabb botrányairól. Más munkáját a legkönnyebb lefikázni..
2013. november 15. 19:19
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Perrie és Demi :") :") Mind2-en nagyon tehetségesek
2013. november 15. 19:32
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3569 Csatolások: 69139 Azonosító: 155975 offline |
A cikkben szó sincs olyanról,hogy félt tőle!Nem tudom miért kell ezt írni!A cikkben az volt,hogy megilyedt tőle,ami érthető hiszen Demi az egyik legtehetségesebb lány a földön és azért számít az embernek,akár sztár,akár nem,hogy mit gondol róla!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.