Justin Bieber meggyalázta Argentína szimbólumát
2013. november 18. 17:36
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
istenem én már ezen csak röhögni tudok ezért 4 évet kapni??! még viccnek is rossz. persze hogy lesörpi a színpadról mert zavarja hisz ha táncol vagy járkál akkor eléggé zavaró hogy tele van a színpad mindenféle cuccokkal.nagyon szánalmas de csak azért csinálják ezt mert ő Justin Bieber más sztárnál semmi sem lenne. mi ebbe a nagy dolog? istenem -.- ez már nekem fáj
2013. november 18. 17:46
lexi_baloghúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 208497 offline |
Röhej! Talán kellett neki a hely a SZÍNPADON a továbbiakban? Ne dobáljanak fel dolgokat a színpadra, ez nem az ő hibája.
2013. november 18. 17:56
Idézet (cintia2000 @ 2013.11.18. 17:36)
istenem én már ezen csak röhögni tudok ezért 4 évet kapni??! még viccnek is rossz. persze hogy lesörpi a színpadról mert zavarja hisz ha táncol vagy járkál akkor eléggé zavaró hogy tele van a színpad mindenféle cuccokkal.nagyon szánalmas de csak azért csinálják ezt mert ő Justin Bieber más sztárnál semmi sem lenne. mi ebbe a nagy dolog? istenem -.- ez már nekem fáj
Persze, hogy azért. És képzeld, még a világ is körülötte forog. (remélem, érzel egy kis szarkazmust)
Egyébként meg érdekes, hogy nála nagyobb és elismertebb zenészek/énekesek képesek venni a fáradtságot, hogy lehajoljanak, felvegyék és szemügyre vegyék azt, amit a rajongók feldobnak nekik. És képzeld, sokuk még meg is őrzi az ilyen dolgokat. Gondolom, a zászlót is csak azért dobta fel valaki, hogy Bubur elrakja emlékbe, hogy ott járt. Dehát ő csak a nem létező eszét tudja játszani, az alázat legkisebb szikrája sincs meg benne a rajongói felé. Pedig hol lenne a hangjától bugyiba élvező kislányok nélkül.
2013. november 18. 18:33
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline |
Ez tiszta hülyeség..ezen háborodnak fel??! Erre nem tudok semmit mondani Valószinűleg zavarták a zászlók,mert táncolnia kellett meg minden és kellett neki a hely Amúgy is minek kell feldobálni mindent a színpadra?? A színpad arra van,hogy a sztárok előadják a műsorukat..te jó ég!
Imádlak Justin
Imádlak Justin
2013. november 18. 19:39
"Meliikee" es milyen igaz idegesitette a zaszlok es ennyi.. minek dobjak fel?
2013. november 18. 20:39
Oh h kerulne bortonbe, xD
mi van.feltunesi vizketegsege van ??? -.-
mi van.feltunesi vizketegsege van ??? -.-
2013. november 18. 21:30
azért ezt másképp is meg lehetett volna oldani, mondjuk, hogy ha elvileg nem playback-el, akkor megállhatna pár percre és mondhatná, hogy köszi a zászlókat, stb és szépen odébb teszi a zászlókat, semmint az utálatát és gyűlöletét sugározva söprögetni kezd (mert csak az nem nyúl hozzá, aki undorodik tőle szerintem). Ez már röhej. Na az meg a másik, hogy nem hiszem hogy a hatalmas tánctudása miatt ne fért volna el a színpadon. Jolie 77 adom
2013. november 18. 21:42
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.11.18. 21:30)
azért ezt másképp is meg lehetett volna oldani, mondjuk, hogy ha elvileg nem playback-el, akkor megállhatna pár percre és mondhatná, hogy köszi a zászlókat, stb és szépen odébb teszi a zászlókat, semmint az utálatát és gyűlöletét sugározva söprögetni kezd (mert csak az nem nyúl hozzá, aki undorodik tőle szerintem). Ez már röhej. Na az meg a másik, hogy nem hiszem hogy a hatalmas tánctudása miatt ne fért volna el a színpadon. Jolie 77 adom
Ezt a mondatot nem bírtam megállni röhögés nélkül...
Egyébként igazad van abban, amiket írtál. Persze, lehet, hogy húszévesen már nem tud lehajolni egy zászlóért, mert be vannak rozsdásodva az izmai...
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Szandiiii
2013. november 18. 23:27
Jó hogy az is le van írva a cikkben, hogy Justin elmondta, hogy azt hitte hogy egy póló, mivel ott volt mellette egy melltartó is, és azért rúgta le a színpadról hogy nehogy valamelyik táncos vagy esetleg ő elcsússzon és megsérüljön. Sokszor bocsánatot kért és elmondta, hogy esze ágában sem volt meggyalázni sem az országot, sem a rajongóit. De végülis, mit számít ez...ő körülbelül bármi jót csinálhatna, abban is mindig a rosszat látnátok meg (tisztelet a kivételnek...).
1 felhasználónak tetszik:
Meliikee
2013. november 19. 08:02
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
szerintem mindenki azt csinálta volna mint justin ...
Meliikee
2013. november 19. 08:26
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (SelenaGfan @ 2013.11.19. 08:02)
szerintem mindenki azt csinálta volna mint justin ...
Ez baromság. Rengeteg olyan sztár van - IGAZI tehetségek, nem tini mitugrászok - akik ilyenkor felveszik a zászlót, elteszik emlékbe vagy lobogtatják a koncert közben.
2013. november 19. 19:11
Enikő Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline |
Én is egyetértek ,de ti akik amugy is utáljátok bármit is tesz csak szidni tudjátok,csak erre vagytok képesek ezen látni mennyire idioták vagytok.Félre értések ne essenek nem azokra mondom akik nem szeretik,hanem azokra akik ok nélkül szidják.
2013. november 19. 21:45
ilovejustinbieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204286 offline |
oké meg váltosztatam a profilom de JUSTIN már nagyob bajban van nem egy évig hanem 4 évig is börtönbe kerulhet. ugy szeretem amikor fél pucéran mászkált a reptéren börtönbe került sirtam
2013. november 20. 13:50
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.19. 08:26)
Ez baromság. Rengeteg olyan sztár van - IGAZI tehetségek, nem tini mitugrászok - akik ilyenkor felveszik a zászlót, elteszik emlékbe vagy lobogtatják a koncert közben.
Csak néhány példa rá:
1.
2.
3.
4.
Én elhiszem, hogy vannak olyanok akik nagyon szeretik Justint, de azért ennyire elvakultak ne legyenek már, hogy még ezt is normálisnak tartják...
Jolie_77
2013. november 20. 17:32
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline |
Szerintem az még a normális kategóriába tartozik ha csak egy zászlót dobnak fel.Elrakhatta volna emlékbe,hogy ott járt.Más sztárok is el szokták rakni.Az meg,hogy nem képes hozzányúlni csak ott bökdösi,lökdösi szánalmas,és nevetséges.Biztos fájt a háta,vagy valami ilyen-.-
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.