Cicanaci és olyan póló. És mi az a cipő hozzá?
Szerintem meg is érdemli. És ne a rajongókat hibáztassátok, amiért feldobták a színpadra. Rengeteg helyen dobálnak macikat meg egyéb mást. Ők éppenséggel a zászlóikat dobálták fel. Bunkóság azt rugdosni. Justin nem tudja, hogy hol van a bunkóságának és egoizmusának a határa. Szégyen.
Justin Bieber meggyalázta Argentína szimbólumát
2013. november 17. 15:14
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Szandi0820
2013. november 17. 15:18
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline |
Idézet (BelieberDirectioner7 @ 2013.11.17. 15:08)
Az utálóknak üzenem hogy ne örüljenek nem fog börtönbüntetést kapni hisz ha Chris Brown nem kapott miután agyonverte Rihannát akkor Justin sem fog mert arrébb lökött egy zászlót! Az igaz hogy Justin sok hibát követ el mostanában de ő is ember és minden ember követ el hibát! Lehet hogy ő többet mint kellene de most nehéz időszaka van! Már sok sztárnak volt nehezebb és rosszabb időszaka de mind kigyógyultak belőle 1-2 év után,biztos Justin is kifog!
Nézzük a te szemszögedből. Justin még csak most csöppent bele. Szerinted ki fog 1-2 évet várni arra, hogy megjöjjön az esze? És addig mi? Tovább baromkodik, gyerekesen viselkedik és ilyeneket csinál? Nem fognak ölbe tett kézzel nézni és várni, míg észhez tér.
2013. november 17. 15:20
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline |
Igaza volt miert dobalnak fel mindent a szimpadra...meg azert azt is figyelembe kene venni h bocsanatot kert..am meg ez h perbe fogtak meg borton meg ilyenek hanyszpr volt mar ez konyorgom es vegul nem lett belole semmi...ő egy jo ember fogjatok mar fel....
2013. november 17. 15:25
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline |
Nem volt szép tőle de arra nem gondoltatok hogy azért dobta vissza hogy a táncosok esetleg saját maga el ne csússzon benne? O.o Én voltam koncerten és a koncert előtt háromszor is ellenőrízték a színpadot mielőtt feljött volna Justin hogy nincs-e ott vmi. És még a koncert közben is ellenőrízték!!
2013. november 17. 15:26
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline |
BelieberDirectioner7 ott a pont
2013. november 17. 15:28
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline |
most jól van, hogy nem akart elcsúszni benne vagy valami, de nem bírt volna gondolkodni, hogy mit csinál? vagy négy-öt évvel idősebb nálam, nekem mégis van annyi eszem, hogy nem kezdem el gyalázni az országot, ha véletlenül is, mert vendég vagyok ott, és figyelek, hogy ne csesszek el semmit...
2013. november 17. 15:30
Az a piros ruha és piros cipő kiemeli a szeme színét, míg az a fekete cicanadrág karcsúsítja a lábait.... Tényleg úgy néz ki, mint egy csaj A cikkhez szólva, szánalmas már ez a gyerek, tényleg elég égő, ahogy nem mer hozzányúlni, inkább bénázik a lábával...
Szandiiii,
Szandi0820
2013. november 17. 15:31
huuuhaaa...imádom justint de most már kezd belőle elegem lenni!
2013. november 17. 15:33
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
Az igazság az, hogy bármennyire undorító is ez a kis féreg, nem fog börtönt kapni. Pénzzel törli a girhes kis s*ggét, biztosan ki fogja magát vágni néhány dolcsival..
Egyébként meg azokat, akik azt mondják, hogy jogos, amit tett, csak sajnálni tudom az alacsony értelmi szintjük miatt.
Egyébként meg azokat, akik azt mondják, hogy jogos, amit tett, csak sajnálni tudom az alacsony értelmi szintjük miatt.
Szandiiii,
Szandi0820
2013. november 17. 15:35
Ez inkább vicces >< Tökre bírom a gyereket, de tényleg annyi hülyeséget csinál szegény,nem gondolja hogy mi lesz ezek után.Bár néha jó,hogy spontán...
2013. november 17. 15:36
Szánalmas ez a gyerek... Börtönbe úgyse kerül, mert elvileg 'sztár' (?)... Mellesleg nagyon 'férfias' abban a szettben
2013. november 17. 15:38
littlebadgirrlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 165366 offline |
na jò Justin,ne süllyedj mèg lejjebb!
2013. november 17. 15:42
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
"Nem tudta jusztin, hogy az zászló"? Már bocsánat, de a hülye is felismeri Argentína zászlaját. Szerintem.
Amúgy is, ennek a kölöknek már rég a sitten kellene tengetnie a mindennapjait, nem pedig szabadlábon boldogítani szegény népet a nyekergésével. Vegye már észre, hogy senki se kíváncsi a hülyeségeire vagy a visnyogására, csak az óvodások.
Amúgy is, ennek a kölöknek már rég a sitten kellene tengetnie a mindennapjait, nem pedig szabadlábon boldogítani szegény népet a nyekergésével. Vegye már észre, hogy senki se kíváncsi a hülyeségeire vagy a visnyogására, csak az óvodások.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. november 17. 15:42
Orsi29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 192355 offline |
Lehet, hogy tényleg azért söpörte le a zászlókat, mert zavarnák esetleg a táncosokat vagy éppen őt (mit tudom én), de tény, hogy nem a mikrofon állványával kellett volna, mert ez így tényleg elég félreérthető...nem hinném, hogy azért csinálta, mert nem szereti Argentínát, gondolom akkora hülye még nincs...szóval,ez csak egy félreértés lehetett, de Justin hibája, azt meg kell mondani...(most az ellen nem tudunk semmit se tenni, hogy a rajongók feldobálnak egy s mást...) (Amúgy nem vagyok JB rajongó, kíváncsiságból olvastam el a cikket...)
2013. november 17. 15:44
Orsi29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 192355 offline |
Egyébként (még hozzáteszem) a cikk elején azt gondoltam magamban, hogy na gratulálok, pofátlan egy gyerek...de ha logikusan gondolkodunk,kitisztul a kép...
2013. november 17. 15:45
javier01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 213952 offline |
nem is az a baj hogy "eltávolította" a szinpadról..hanem azt hogy ilyen felgam módon..lerugdosta.. lelökte.. hát basszus.. ezzel a ruhával párosítva rosszabb volt mint Medveczky Ilona.. az igaz hogy azoktól nagyot lehetett esni.. de könyörgöm.. össze is lehetett volna már ennyi erővel egy kupacba szedni.. és valaki bejött volna vagy esetleg ő maga kiviszi...-.-"
2013. november 17. 15:47
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline |
Felfogad pár ügyvédet, akik majd szépen lefizetnek mindenkit... Persze nem lenne igazságos, hogy ennyivel megússza, ha egy bizonyos országban van, akkor kötelessége betartani az ottani szabályokat, ahogy mindenki másnak is, aki ott él, legyen az hajléktalan, vagy éppen szupersztárocska.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.