Miley Cyrus őszintén mesél kaotikus életéről
2013. november 20. 17:06
"...Még azok az emberek is, akik utálnak; nem tudják letagadni a tényt, hogy tulajdonképpen mindenki rólam beszél..." Ezt a mondatot így első olvasásra át kellett hogy gondoljam. Ebben nagyon igaza van, való igaz, mostanság mindenki róla beszél. Ezt pedig köszönjük szépen a médiának, azoknak az embereknek, akik sztárt, helyesbítek, celebet akartak nevelni Mileyból. Ha nem menne ennyire a szekere, talán le is csillapodna kicsit. Másodszor a meghökkentő klipjei, és fellépései miatt is már a csapból is ő folyik, pedig vannak tőle sokkal -meg merem kockáztatni- tehetségesebb, kevésbé botrányos előadók, akik magasból le vannak sz_rva.
2013. november 20. 17:16
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Ilyen egy igazi példakép! Bárki mondhat bármit nem érdekel de én akkor is IMÁÁDOM Őt! Felnézek rá, és nagyrészben Ő az életem értelme!!!
2013. november 20. 17:25
Ahelyett, hogy itt 'őszintén' nyilatkozik a dolgairól, valami normálisat is kezdhetne magával. Kezdésnek például jó lenne abbahagyni ezt az őrült stílust
2013. november 20. 17:38
Kétszínű, hazug ez a nő. Már azt se tudja, mit nyilatkozzon, összevissza beszél. Alig várom, hogy eltűnjön a süllyesztőben.
2013. november 20. 17:49
tökmindegy mit mond ma!! holnap úgy is teljesen mást mond.
2013. november 20. 17:51
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Ez példakép? Egyetértek Liliannel szerintem is süllyesztőben a helye.
2013. november 20. 18:04
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Példaképnek is pocsék, egyszerűen rühellem mióta ilyen undorító, perverz inkább nemfolytatom...nemkellenek a fangirl üzenetek!
2013. november 20. 18:12
Dodo578visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.01. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 157193 offline |
Nekem semmi bajom Miley-val...Imádom még mindig.Lehet, hogy néha túlzásba megy, de akik kritizálják azok ezek szerint mindenben csak a rosszat látják....megjegyzem: még példakép is lehetne
2013. november 20. 18:14
Nem akarok bántani senkit, de rengeteg hibát tartalmaz a cikk. Nem is a cikkírót hibáztatom, hanem volt valaki, aki ezt átnézte.. átolvasta? Elég lenne csak egy Microsoft Word dokumentumba bemásolni még az is megtalálta a hibákat.
Csak akkor hiányoztott volna
At hiszem, az összes ember
Van egy dalom erről, a Stay in your lane (eleve Stay In Your Lane lenne, de ilyen dala nincs is. A Do My Thangben hangzik el ez a sor, gondolom arra gondolt...)
mert nem sok emeber érti meg,
Ez az én szerelmes, és egyben a legjobb időszaka az életemnek. (lehet nekem kéne szövegértést tanulnom, de nekem annyira furcsának tűnik ez a mondat. Tudom mit akar vele a szerző, de olyan "magyartalan" az egész.)
Hogy ne legyen nagyon off: olvastunk már rengeteg Cosmos cikket, amiknek a fele (lehet keveset mondok) mind kamu volt, amit előre megírtak. Nem tudom meddig tudja még húzni Miley ezt a "lázadok, megcsaltak, szerelmes voltam, szenvedek, nyelvet mutogatok" témát, de nem hiszem hogy sok lenne hátra neki...
Csak akkor hiányoztott volna
At hiszem, az összes ember
Van egy dalom erről, a Stay in your lane (eleve Stay In Your Lane lenne, de ilyen dala nincs is. A Do My Thangben hangzik el ez a sor, gondolom arra gondolt...)
mert nem sok emeber érti meg,
Ez az én szerelmes, és egyben a legjobb időszaka az életemnek. (lehet nekem kéne szövegértést tanulnom, de nekem annyira furcsának tűnik ez a mondat. Tudom mit akar vele a szerző, de olyan "magyartalan" az egész.)
Hogy ne legyen nagyon off: olvastunk már rengeteg Cosmos cikket, amiknek a fele (lehet keveset mondok) mind kamu volt, amit előre megírtak. Nem tudom meddig tudja még húzni Miley ezt a "lázadok, megcsaltak, szerelmes voltam, szenvedek, nyelvet mutogatok" témát, de nem hiszem hogy sok lenne hátra neki...
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Szandi0820
2013. november 20. 18:15
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline |
hát nem is tudom lehet h megint csak mond valamit és senki se hiszi el neki.
2013. november 20. 18:16
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
ez a csaj egy nagy b*rom.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.