Liam Hemswoth örül, hogy megszabadult Miley-tól
2013. november 22. 14:30
Még mindig Miley szemöldöke, legalábbis tudtommal. Ennyire kiakadni.
2013. november 22. 14:36
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Jó, bírom Miley-t de őszintén: Ronda
2013. november 22. 14:37
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Csak úgy kérdezem, de nem lehetne, hogy Miley szemöldökének a gyalázása helyett ezzel a Liammel foglalkoznátok? Nem ártana már leszállni Mileyról. Úgy amúgy drága Liam, nem is tudom ki csókolózott a szakítás utáni első nap nyilvánosan. Mit ne mondjak, Mileyt szídjátok, de Liam se különb. Sőt...
2013. november 22. 15:13
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Nem csoda, hogy Liam örül (inkább nem kommentálom a fotókat erről a förmedvény nőszemélyről). Nagyon jól teszi, hogy sportol és hogy egy olyan remek, intelligens, vicces és csinos csajjal tölti az idejét, mint Jen. Normális ember ezt tenné
2013. november 22. 15:14
Szánalmas hgy ezt a Liam gyreket védi be mindenki, amikor egy idióta és a kis nyálas rajongói Mileyt szídják. Miley-el szerintem semmi baj, lgalábbis nekem semmi bajom vele, mondjuk ez a szemöldök már kicsit túlzás de én csak nevettem rajta. Miley sokkal tehetségesebb mint ezt a Liam.. és Miley jobban megérdemli a tiszteletet, mindegy hogy most milyen korszakát éli. Egyszer úgyis megfogja változtatni a stílusát, sak legyetek türelemmel, és addig ne szídjátok őt.
2013. november 22. 15:17
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Imádom Liam-et. Átállt a másik oldalra.
2013. november 22. 15:18
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Az tényleg csoda ha egyszer nem nyújtaná ki a nyelvét
2013. november 22. 15:26
Hogy néz ki ez a Miley? Annyira elcsúnyítja magát, nem néz tökörbe?
2013. november 22. 15:38
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Más típusú emberek.Ennyi.
2013. november 22. 15:42
Én is örülnék ha megszabadulhatnék Miley-tól. Ezen a képen meg félelmetesen ronda a csaj....
2013. november 22. 15:43
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Szerintem valami baj van velem, de bejön Miley kinézete ezekkel a szőke szemöldökökkel Valahogy olyan 'dark' az egész.
Amúgy megvan a véleményem Liam-ről, de nem állok senki oldalán sem.
Amúgy megvan a véleményem Liam-ről, de nem állok senki oldalán sem.
2013. november 22. 15:43
Van egy sanda gyanúm, hogy a cikkíró részéről szándékos volt az az előnytelen kép Mileyról ott a cikk elején...
Amúgy nekem tetszik a szemöldöke. ^-^
Amúgy nekem tetszik a szemöldöke. ^-^
2013. november 22. 15:44
Örülök,hogy Liam magára talált.Most tényleg látszik rajta,hogy jól érzi magát.Májlika rosszat tett neki.
Egyébként Miley először még oké,hogy ki akart törni a Disney szerepből,de ez nála már sokkal többről szól.Arról,hogy az,amit azzal a pár remek dalával,és nem kevés (bár nem olyan sok) tehetségével elért,az nem elég neki.Több figyelmet akar.Ez persze csak az én nézőpontom.Most nem akarom nyomni az ártatlan kislány sztorit,de annyi biztos igaz,hogy igazán senki nem tudhatja,mit miért csinál.Majd kigyógyul ebből,ha máshogy nem,hát azért,mert eltűnik a süllyesztőben.Maximum véletletül tudnám eltalálni,mi is vele a helyzet.Egyébként kimondottan irritáló,hogy minden róla szól.Az emberek nem mind veszik észre,hogy ha nem lenne célközönsége ennek az undorító csirkének,nem csinálná.Neki ebből lesz hírneve,ettől szól róla minden minden egyes nap.
Egyébként Miley először még oké,hogy ki akart törni a Disney szerepből,de ez nála már sokkal többről szól.Arról,hogy az,amit azzal a pár remek dalával,és nem kevés (bár nem olyan sok) tehetségével elért,az nem elég neki.Több figyelmet akar.Ez persze csak az én nézőpontom.Most nem akarom nyomni az ártatlan kislány sztorit,de annyi biztos igaz,hogy igazán senki nem tudhatja,mit miért csinál.Majd kigyógyul ebből,ha máshogy nem,hát azért,mert eltűnik a süllyesztőben.Maximum véletletül tudnám eltalálni,mi is vele a helyzet.Egyébként kimondottan irritáló,hogy minden róla szól.Az emberek nem mind veszik észre,hogy ha nem lenne célközönsége ennek az undorító csirkének,nem csinálná.Neki ebből lesz hírneve,ettől szól róla minden minden egyes nap.
2013. november 22. 15:59
Mrs. shelleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 211519 offline |
De aranyos Liam!!!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.