Liam Hemswoth örül, hogy megszabadult Miley-tól
2013. november 23. 12:20
Queen Bitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.29. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 172287 offline |
Amennyire szerettem Mileyt, most annyira megutáltam. A sok gusztustalan kép, amit látni lehet róla és a nyelvöltögetés ... grat Miley csak így tovább (Y):/
2013. november 23. 12:20
Miley új szemöldökéhez nem tudok mit szólni. Liam nem rossz ember, szerintem jobb, hogy ott hagyta. Felkarolni őt? Segíteni őt? Kérdésem a következő: miben? Miley döntött így, és ezt Liamnek el kellett fogadnia. Ő mit tehetett volna? Igaz szerelem? Talán csak volt. Azért egyes emberek időnként elgondolkodhatnának. Miley felnőtt ember, ahogy Liam is. Miss Cyrus választotta ezt az "életmódot". Ja, hogy Liam a hibás? Miért? Mert volt annyi esze, hogy inkább szakított vele, és új életet akar kezdeni nélküle? Mellette kellett volna maradnia, és a haját kellett volna tépnie, szégyenkezni miatta, talán a karrierjét is fel kellett volna adnia miatta? Igen? Ez az igaz szerelem? Tényleg?
2013. november 23. 13:43
N. Beccavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184194 offline |
kinek hiányzik a régi, éretlen, aranyos "Hannah Montana"? o/ Mert oké hogy felnőtt. oké, hogy mindenki felnő. de nem kéne ilyen stílusban kimutatni ezt.
2013. november 23. 15:01
Biztos hogy nem oszlanak fel!Nagyon jól megvannak együtt,ezért sem lenne jó a házasság,mert akkor esélyesebb a feloszlás:) Ők egy fiatal banda.Fura lenne ha már házas ember is köztük lenne:) Egyszer feloszlanak.De nem mostanában.
2013. november 23. 15:08
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline |
hülye buzi és azt ajánlom mindenkinek hogy nézze meg miley the movements filmet !!!!!!! nagyon jó és őszinte benne elmesél mindent és ez a hülye barom meg sajnálhatja hogy szakítottak amúgyis csak kihasználta mileyt ez a köcsög!!!!!!
2013. november 23. 15:12
Kicsit furán nézz ki Miley azon a képen de én így szeretem!!!!!
2013. november 23. 15:13
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline |
jah igen és megjegyezném ha valaki is utánna nézne vagy követné őt mint én akk rájönne hogy vissza változtatta a szemöldökét és ez a kép szerdai !!!! ma pedig szombat van és ma feltett egy képet instagramra BARNA szemöldökkel !!!!!!!!!! azt hiszitek hogy ismeritek és ezért úgy gondoljátok hogy ítélkezhetgtek felette pedig minden embert CSAK istem bírálhat és ha ő így jól érzi m,agát akkor isten mellette álll és jobban tennétek ha valamennyire is utánna néznétejk és nem csak a pletykákból vonnátok le következtetéseket!!!!
2013. november 23. 15:19
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline |
Jol tette utalom ezt a csajt reggen jobb volt!!!
2013. november 23. 15:39
misspagettiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 211506 offline |
Ajánlom a cikk írójának, hogy mielőtt megír egy ilyen cikket nézzen utána a dolgoknak. Miley egy fotózáson vett részt Miranda Kerrel. Ez az oka a szemöldöknek...
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.