Lássuk, mi történt a One Direction-napon!
2013. november 24. 16:41
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Aztamocskos!! ez a hét és fél óra nem volt semmi!! annyit sikitoztam hogy ma nincsen hangom !!
Számomra a legjobb az a Lufi pukkasztós és az indiai táncos volt a legviccesebb! de amikor edzettek azok a bejátszások is a kedvemre voltak !
Hihetetlenül jó volt!! 1D
Számomra a legjobb az a Lufi pukkasztós és az indiai táncos volt a legviccesebb! de amikor edzettek azok a bejátszások is a kedvemre voltak !
Hihetetlenül jó volt!! 1D
2013. november 24. 16:41
hát elég unalmasnak tűnik ... és szerintem rettenetesen nagy hülyeség ez az "1d"nap.. mintha valami történelmi személyek lennének, akikre megkell emlékezni... szánalmasak.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Szandi0820
2013. november 24. 16:52
ó ott volt Kurt Angle is! meg a Tna öv ♥
Nagyon édesek voltak a fiúk.Én nem láttam sajnos! Nem is tudtam hogy van 1D-nap!
Nagyon édesek voltak a fiúk.Én nem láttam sajnos! Nem is tudtam hogy van 1D-nap!
2013. november 24. 17:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Értelmetlen baromságnak tartom ezt az egészet, az a helyzet. A rajongók biztosan iszonyatosan örültek ennek, hiszen kedvenceikkel beszélhettek webkamerán keresztül, ami biztosan egy élmény volt, de a további dolgok egyszerűen hótra feleslegesek voltak. Táncika, éneklés meg meztelenkedés azért, hogy a kislányok bugyija nedvesedjen. Eskü, én mást nem láttam, hisz elénekeltek max két dalt, és utána minden erejükkel az últraszexuális felsőtestükkel és valagukkal ugráltak a kamera előtt. Furcsa, azt meg kell mondjam. Kicsit tényleg p*fátlanság tartom én is, hogy van már egydé nap - tényleg, mintha valami történelmi személyiségek lennének, akikről meg kell emlékezni minden évben. Kár, mert, ha nem lennék a Starity tagja, akkor megjegyzem ezt az öt majmot nem is ismerném. (lehet, hogy jobb is lenne?!) Hányinger, hogy mekkora hájp van körülöttük teljesen alaptalanul.
2 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Szandi0820
2013. november 24. 17:03
Én végignéztem és egyszerűen csak röhögtem és röhögtem! Nagyon jó volt főleg az indiai tánc! <3
2013. november 24. 17:05
Boglárka1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 1 Azonosító: 214539 offline |
néztem bár nem végig de 3 órán át ültem a gépelött
2013. november 24. 17:08
http://www.youtube.com/watch?v=ET4rM4TnJgg itt a videó Ha jól tudom ez az és remélem nem baj, hogy kiraktam!
2013. november 24. 17:14
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Az egész hihetetlenül fantasztikus volt. Egyszer sem álltam fel a laptopom előle. Csak néztem néztem! Fantasztikus volt. Sokat tettek a rajongóikért ezzel, és sokat készülhettek erre. De megérte, mert óriási, felejthetetlen élményt okoztak!
Petrafranczia: Nem unalmas, meg szánalmas, és nem is 'megemlékezés', hanem 7 és fél óra, amit a rajongóiknak szenteltek, és örömet szereztek nekik!
Petrafranczia: Nem unalmas, meg szánalmas, és nem is 'megemlékezés', hanem 7 és fél óra, amit a rajongóiknak szenteltek, és örömet szereztek nekik!
2013. november 24. 17:19
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline |
úúúgy imádtam!! csak hajnali 1-ig bírtam, de addig is nagyon vicces volt. a modellkedésnél nagyon cuki volt Liam meg Harry, és Louis meg Zayn imádnivalók abban a ninjaszerkóban Niall a lila hajjal xDDD És Niall meg Harry gyönyörű belépője aki nem szereti őket, az meg ne szóljon hozzá, ilyen könnyű. legalább gondolnak a fanokra, 7 és fél órát, akármennyire is el lehettek fáradva.
xforeverdirectionerx
xforeverdirectionerx
2013. november 24. 17:23
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
annyira jó lehetett! én olyan másfél órát néztem mert másnap korán kellett kelnem de mingyi mg is nézeem
2013. november 24. 17:27
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
Hajnali 4-ig voltam ébren, és bár olyan voltam mint a mosott sz*r egész nap, de nem bánom. Őrület volt őket nézni majdnem 8 órán keresztül, bár nem ilyen livestream-re számítottam. Akinek mondanak valamit a video daries-ek, azok tudják miről beszélek. De az, hogy ez időben végre azt az 5 fiút láthattuk, akik 2 évvel ezelőtt, a karrierjük kezdetén voltak, amikor még csak bontogatták a szárnyaikat, felemelő volt. Itt látszott meg, hogy egyáltalán nem változtak meg, ugyanazok a bolond idióták maradtak, akik még mindig csak 19-20-21 évesek, és élvezik, amit lehet. Bohóckodtak, poénkodtak, ökörködtek, baromkodtak, és annyira közvetlenül viselkedtek, mintha nem több százezren néznék őket, és nem A one direction lennének. Lenyűgöztek, újra és újra beléjük szeretek, hihetetlenek. ♥
2013. november 24. 17:30
Én néztem:3 Nagyon jó volt*_* Olyanokat nevettem♥ Kis idióták:)♥
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.