Starity

Elismerte bűnösségét pedofília vádjában Ian Watkins

5 oldal 1 2 3 4 5
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. november 29. 19:40 #81
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Idézet (ciel @ 2013.11.29. 18:07)
Felhasználta a hírnevét, hiszen a rajongóit kérte meg, mert abban bízott, hogy ők nem fogják feldobni. Én ezt olvastam egy cikkben, de szerintem neki akkor is könnyebb volt alanyokat találni. Elvégre, ahogy te is mondtad, ha a rajongó felajánlkozik, akkor az nem erőszak, hiszen beleegyezett. És egy (ostoba) rajongó előbb adja oda magát olyannak, akiért odavan, mint egy idegen embernek (bár ki tudja végül is...).
Mondjuk azért az is elég furcsa, hogy te csak kisördögnek nevezed. Azt azért nem az ilyen emberekre mondják...

Nyomon követem a dolgot az ügy kirobbanása óta, de a rajongó-felajánlkozós dologról még nem olvastam sehol, de lehet hogy igazad van.
Tény hogy egy híres, kedvelt rocksztárnak könnyebb ágyast találni, de akkor sem hiszem hogy ezért akart híressé válni, sokkal vakószínűbbnek tartom hogy valóban szeretett zenélni és át akarta adni másoknak is a muzsikáját. Az hogy a hírnevét mire használta fel az már más téma, de hogy az eset csírája az együttes megalakulásában keresendő, azt erősen kétlem.

A kisördög szerintem többünkben jelen van, csak valakiben túlságosan felerősödik, amit az egyén már nem tud kontrollálni, és egy sokkal nagyobb, csúnya dologgá változik. Hogy a kisördög kinél mit takar, azt mindenki maga érzi, tudja.
2013. november 29. 21:11 #82
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Csatolások: 0
Azonosító: 187919
RutaPrimroseLove ki a f*szom vagy te, hogy eldöntsd hogy ki és milyen vagyok úgy, hogy nem ismersz! Szálljál már magadba, minden embernek más a véleménye, nekem a TE hozzáállásod nem tetszik, még sem kezdelek el mindenféle utolsó sz*rházi trógernek lehordani. Az pedig a legrondább dolog, hogy egy egészséges embernek ilyeneket vágunk a fejéhez! Rád is büszke lehet édesanyád! Ha már így személyeskedünk. Hadd döntsem már el én, hogy mi a véleményem a dologról, jól van?
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2013. november 29. 21:17 #83
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Csatolások: 0
Azonosító: 187919
LaDySmIth, egyet értek! smileeee.gif
2013. december 01. 01:56 #84
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (LaDySmIth @ 2013.11.29. 19:40)
A kisördög szerintem többünkben jelen van, csak valakiben túlságosan felerősödik, amit az egyén már nem tud kontrollálni, és egy sokkal nagyobb, csúnya dologgá változik. Hogy a kisördög kinél mit takar, azt mindenki maga érzi, tudja.

Nem azért, de elvileg - csak jelzem ELVILEG - attól különbözünk az állatoktól, hogy felül tudunk kerekedni az ösztöneinken és tudjuk önmagunkat kontrollálni. Talán (nem vagyok benne teljesen biztos) az ember az egyedüli élőlény a Földön, aki azért is él szexuális életet, mert tudatosan tudja, hogy élvezetét leli benne. Mindezek mellett mindenkinek van valóban egy sötét oldala, de akkor mentsük fel ezt a férget, mert a drágából előjött a kisördög? Csak ezt ne! Igen is a helye a sitten van, és tiszta szívemből remélem, hogy a bent raboskodó emberkék megtanítják kesztyűbe dudálni! Az ilyen még csak nem is ember, de még állatnak sem tudnám nevezni, annyira primitív. Én aztán nem tudom senki halálát sem kívánni, de mindezek mellett őszintén remélem, hogy élete végéig a börtönben rohad meg.
2013. december 01. 14:40 #85
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

Idézet (Beyla @ 2013.12.01. 01:56)
Nem azért, de elvileg - csak jelzem ELVILEG - attól különbözünk az állatoktól, hogy felül tudunk kerekedni az ösztöneinken és tudjuk önmagunkat kontrollálni. Talán (nem vagyok benne teljesen biztos) az ember az egyedüli élőlény a Földön, aki azért is él szexuális életet, mert tudatosan tudja, hogy élvezetét leli benne. Mindezek mellett mindenkinek van valóban egy sötét oldala, de akkor mentsük fel ezt a férget, mert a drágából előjött a kisördög? Csak ezt ne! Igen is a helye a sitten van, és tiszta szívemből remélem, hogy a bent raboskodó emberkék megtanítják kesztyűbe dudálni! Az ilyen még csak nem is ember, de még állatnak sem tudnám nevezni, annyira primitív. Én aztán nem tudom senki halálát sem kívánni, de mindezek mellett őszintén remélem, hogy élete végéig a börtönben rohad meg.

Nem lepődtem meg hogy előjött a szemellenző effektus és van, akinek nem megy át az irományom üzenete. Hol írtam, hogy mentsük fel a drágát? Idézd fel kérlek, biztosan a memóriámmal van a gond.

Csak hogy tisztázzunk valamit, én az egyenlőtlenséget rühellem mindennél jobban, és nem tartom jogosnak, hogy egyesek szerint egyik erőszaktevő magasabb pozíciót foglal el a bűnözők ranglétráján, mint a másik. Egy gyilkos, vagy akár egy fegyveres rabló, miért jobb a pedofilnál? Vajon ők azért kerültek oda, ahova, mert tudtak urolkodni magukon és nem engedtek a kísértésnek? Őket miért mentik fel oly sokan, mikor egy gyermekmolesztálóról van szó? Biztosan azért, mert egy felnőtt nő, vagy akár férfi is, meg tudja magát védeni, ha valaki fegyvert tart a halántékához, vagy kloromformot nyom a képébe, és a következő pillanatban a legsötétebb rémálmában ébred. Ők tényleg biztosan jobban megérdemlik a kegyes bánásmódot, mint az ugyanolyan elmerozzant pedofilok.
Azt már sokkal inkább indokoltnak érezném, ha minden egyes fegyenccel, akik azokba a bizonyos börtönökbe kerülnek -nem véletlenül-, jól elbánnának a börtönőrök, vagy valaki, aki nem azért van ott, mert bűnt, erőszakot követett el mások ellen, és azért sittre vágták. Ők sem érdemlik meg jobban az életet, mint a többi börtöntöltelék, ők sem dönthetnek mások sorsáról, hiába hogy van valami, ami még őket is arcba vágja.
2013. december 05. 13:38 #86
- törölt felhasználó -    
LaDySmIth!
Te rajongója vagy Iannek? Mert úgy tűnik, mintha mindenáron védeni akarnád, és megmagyarázni nekünk, hogy a fegyveres rabló egyenlő a pedofillal. Senki nem mondta, hogy egy rablógyilkosságot elkövető ember kegyes bánásmódot, vagy felmentést érdemel - és arra is ott van a válasz, hogy még a gyilkosságot elkövetett, börtönben ülő emberek is miért ugranak arra, aki pedofíliát követ el - egy KISBABA, mert az, nem tudja magát megvédeni. Ez teszi ezt az egészet sokkal szörnyűbbé, és betegesebbé. Kisördög? Ez azért ennél sokkal több. Azzal viszont egyetértek, hogy az együttes nem Ian beteges vágyai miatt alakult meg. Legalábbis remélem, hogy tényleg így van.
Beyla ismét leírta a lényeget, valóban nem ember, aki ilyet követ el. Kíváncsian várom a fejleményeket.
2013. december 05. 18:24 #87
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

Idézet (Chelsy @ 2013.12.05. 13:38)
LaDySmIth!
Te rajongója vagy Iannek? Mert úgy tűnik, mintha mindenáron védeni akarnád, és megmagyarázni nekünk, hogy a fegyveres rabló egyenlő a pedofillal. Senki nem mondta, hogy egy rablógyilkosságot elkövető ember kegyes bánásmódot, vagy felmentést érdemel - és arra is ott van a válasz, hogy még a gyilkosságot elkövetett, börtönben ülő emberek is miért ugranak arra, aki pedofíliát követ el - egy KISBABA, mert az, nem tudja magát megvédeni. Ez teszi ezt az egészet sokkal szörnyűbbé, és betegesebbé. Kisördög? Ez azért ennél sokkal több. Azzal viszont egyetértek, hogy az együttes nem Ian beteges vágyai miatt alakult meg. Legalábbis remélem, hogy tényleg így van.
Beyla ismét leírta a lényeget, valóban nem ember, aki ilyet követ el. Kíváncsian várom a fejleményeket.

Nem vagyok rajongója, csupán nagyra tartom a zenei munkásságát, a banda többi tagjával együtt, és végtelenül elszomorít, feldühít amit tett az áldozatokkal, szeretteivel, rajongóival. Nem érdemel bűnbocsátást, őszintén remélem hogy elnyeri méltó jutalmát, ugyanakkor az éremnek is két oldala van, és én nem azon az oldalon állok, amely elvakultan, minden áron a halálát kívánja. Ugyanolyan szörnyű emberképződmények járnak-kelnek nap mint nap, és engem ők is ugyanúgy felhergelnek, mint a pedo-fajtabeliek, viszont a legtöbb embert, mivel ez a téma érinti őket legérzékenyebben, megtébolyulnak, se látnak-se hallanak, ha felmerül a pedofil szó, miközben nem követnek el nagyobb bűnt, mint a gyilkosok.
Végül, jóisten tudja hanyadjára írom, hogy nem Ian mellett, hanem az erőszaktevők ellen szólok, és még mindig nem értek egyet azzal, hogy egy magatehetetlen felnőtt jobban meg tudja védeni magát egy erősebb, jobb fizikumú szemellyel szemben, mint egy gyerek.

A fejleményeket illetően, szerintem a legjobb sztárügyvéd sem tudná enyhíteni a vádakat, de én is kíváncsian várom mi lesz az ügy kimenete.
2013. december 06. 16:09 #88
- törölt felhasználó -    
Akkor elnézést kérek, félreolvastam, amit írtál. A halálát én sem kívánom senkinek, mert ez szörnyű dolog, és előbb-utóbb visszaüt, de a börtön sem elég kemény büntetés a mai világban. Valamilyen szinten viszont neked is igazad van. Kapja meg azt a büntetést, amit érdemel. És bár úgy gondolom, hogy egy ilyen eset undorító, és beteg, de Isten az egyetlen, aki elítélheti Iant.
Az is tény, hogy baromi sok ilyen ember mászkál. És nem sok mindent lehet ellenük tenni, mert sokszor ki se derül.

Idézet (LaDySmIth @ 2013.12.05. 18:24)
Nem vagyok rajongója, csupán nagyra tartom a zenei munkásságát, a banda többi tagjával együtt, és végtelenül elszomorít, feldühít amit tett az áldozatokkal, szeretteivel, rajongóival. Nem érdemel bűnbocsátást, őszintén remélem hogy elnyeri méltó jutalmát, ugyanakkor az éremnek is két oldala van, és én nem azon az oldalon állok, amely elvakultan, minden áron a halálát kívánja. Ugyanolyan szörnyű emberképződmények járnak-kelnek nap mint nap, és engem ők is ugyanúgy felhergelnek, mint a pedo-fajtabeliek, viszont a legtöbb embert, mivel ez a téma érinti őket legérzékenyebben, megtébolyulnak, se látnak-se hallanak, ha felmerül a pedofil szó, miközben nem követnek el nagyobb bűnt, mint a gyilkosok.
Végül, jóisten tudja hanyadjára írom, hogy nem Ian mellett, hanem az erőszaktevők ellen szólok, és még mindig nem értek egyet azzal, hogy egy magatehetetlen felnőtt jobban meg tudja védeni magát egy erősebb, jobb fizikumú szemellyel szemben, mint egy gyerek.
A fejleményeket illetően, szerintem a legjobb sztárügyvéd sem tudná enyhíteni a vádakat, de én is kíváncsian várom mi lesz az ügy kimenete.
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
5 oldal 1 2 3 4 5
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!