Idézet (ciel @ 2013.11.29. 18:07)
Felhasználta a hírnevét, hiszen a rajongóit kérte meg, mert abban bízott, hogy ők nem fogják feldobni. Én ezt olvastam egy cikkben, de szerintem neki akkor is könnyebb volt alanyokat találni. Elvégre, ahogy te is mondtad, ha a rajongó felajánlkozik, akkor az nem erőszak, hiszen beleegyezett. És egy (ostoba) rajongó előbb adja oda magát olyannak, akiért odavan, mint egy idegen embernek (bár ki tudja végül is...).
Mondjuk azért az is elég furcsa, hogy te csak kisördögnek nevezed. Azt azért nem az ilyen emberekre mondják...
Mondjuk azért az is elég furcsa, hogy te csak kisördögnek nevezed. Azt azért nem az ilyen emberekre mondják...
Nyomon követem a dolgot az ügy kirobbanása óta, de a rajongó-felajánlkozós dologról még nem olvastam sehol, de lehet hogy igazad van.
Tény hogy egy híres, kedvelt rocksztárnak könnyebb ágyast találni, de akkor sem hiszem hogy ezért akart híressé válni, sokkal vakószínűbbnek tartom hogy valóban szeretett zenélni és át akarta adni másoknak is a muzsikáját. Az hogy a hírnevét mire használta fel az már más téma, de hogy az eset csírája az együttes megalakulásában keresendő, azt erősen kétlem.
A kisördög szerintem többünkben jelen van, csak valakiben túlságosan felerősödik, amit az egyén már nem tud kontrollálni, és egy sokkal nagyobb, csúnya dologgá változik. Hogy a kisördög kinél mit takar, azt mindenki maga érzi, tudja.