Polgármestert bőszített fel Justin Bieber
2013. november 28. 17:32
Hát, ez nem lehet Justin hibÁja,hisz engedélyt kapott rá
2013. november 28. 17:33
krisztucsávisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 354 Csatolások: 12 Azonosító: 192108 offline |
Idézet (Kitti love J. B. @ 2013.11.28. 15:11)
Ó Justin-t érdekli a művészet
Kb annyira érdekelheti mint engem a matek (távol állok tőle). Csak nagynak akar mutatkozni, h "Én vagyok Justin Bieber és bármit megtehetek, és firkálok a hotelekre, mert gazdag vagyok" Ezt hívják úgy h beképzeltség Am más ugyan ilyen dolgokért már rég a börtönben csücsülne.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Szandiiii
2013. november 28. 17:33
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 239 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline |
Örülj neki..mi nem -.-
2013. november 28. 17:34
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 239 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline |
Mármint ezt Gina99-nak írtam
2013. november 28. 17:37
krisztucsávisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 354 Csatolások: 12 Azonosító: 192108 offline |
Nem értem. Az One Direction-nak a management mindent megtilt. Ennek pedig semmi sincs tiltva. Firkál az utcán? És akkor? Meggyaláz egy nemzeti értéket?Van másik. (sztem kb ilyen a management-je JB-nek)
2013. november 28. 17:45
Nikcy0211visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 203660 offline |
Igen mindent megtehet pénze mindene van... De még mindig nincs arról szó ha adományoz csak bunkó cikkeket ír mindenki róla 10/9-szer :s Tudja mit csinál és ért már el egy pár dolgot az életbe... Nem egy x-factorba volt ahol felfedezték hanem utcán énekelt és szegények voltak ráadásul az anyja egyedül nevelte... 1D-t nem cikizem de mégis az x-factorban lettek felfedezve... :/
2013. november 28. 17:55
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Hihetetlen, hogy minden országban ahol "tiszteletét" teszi össze kell mocskolnia azt. Amit ő leművel, az nem művészet. Persze az elvetemült rajongóinak teljesen mindegy, hogy mikor hol csinál kárt. Természetesen a benga testőrei nélkül egy lépést sem, mert ennyire vagányak már nem vagyunk. Túlzottan sokat képzel magáról, miközben emberileg egy SENKI.
Egyetértek! Hozzátenném, hogy a kutya is kulturáltabban viselkedik, mert eltakarítja maga után a piszkát. De ez a semmirekellő..
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.28. 11:27)
Tegyék már hűvösre ezt az elkényeztetett óvodást. Egyébként azon sem lepődnék meg, ha legközelebb arról olvashatnánk, hogy a fenn említett módszerrel - vizelettel - jelölne meg valamit, mondjuk a hotelt, ahol megszállt.
Egyetértek! Hozzátenném, hogy a kutya is kulturáltabban viselkedik, mert eltakarítja maga után a piszkát. De ez a semmirekellő..
2013. november 28. 18:25
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Könyörgöm, tiltsa már le valaki Timcsikét, okádnom kell tőle. Ill. ahogy elnézem nem csak nekem...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 28. 18:29
megadance999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 215649 offline |
nem értem miért szidja mindenki! lehet h nem ilyen durva dolgokat de rengeteg híres ember is csinál baromságokat de őket senki nem szidja ennyire,csak justin-t mert ő már úgyis senki a legtöbb ember szemében mert vagy a műfajt (amit csinál),vagy a hangját utálják vagy pedig azt h ő híres lett mikor nem akart az lenni, de mások produkálják magukat h híresek legyenek és nem jön be nekik!a legtöbb híresség cigizik,drogozik és (nem mindeggyik )részegen mennek a koncertjeikre! és akik szidják nézzenek már magukba h ha ők csinálnák ezt és mindenki szidná őket akkor neki is milyen szerul esne!aki utálja jó utálja ,de legalább ne szidja mert ő is csak egy fiatal ember aki szeretne élni ,aki meg szereti az szeresse,de tényleg nem kell isteníteni akkor sem ha graffitizik,vagy mást csinál,hiába az ő kétkezi munkája!.
2013. november 28. 18:46
Néhány hozzászóló a sirba visz a manipulált "eszével".. (komolyan mondom ! ) Ebben mi a művészi drágáim? Olyan mintha az önarcképét firkálgatná fel mindenhová, vagy mintha a tegnapi ebéd landolt volna a falra. Bieber az utóbbi időben kicsit lapult, de most ismét felhajtást akar maga köré, mert hát valamivel még is csak fent kell maradni, ha már az éneklés nem az erőssége. Roppant tiszteletlen. Azt hiszi, hogy ő bárhová graffitizhet, ha kedve tartja.. Kinek hiszi ő még mindig magát? Sose számitott nagy névnek.
2013. november 28. 18:48
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline |
most ez mér akkora baj megengedték neki akkor miért nem csinálhatja?
2013. november 28. 18:49
Én ezen már csak röhögni tudok,amiket csinál >< Belieberek se tudnak már mit csinálni csak röhögni,hogy minden szart leírnak róla,vagy észrevesznek. Nem éppen vele kéne csak foglalkozni,de ők tudják..
2013. november 28. 18:54
Engem nem érdekel mit művel akkor is szeretem..de be kell vallani...tud rajzolni
2013. november 28. 19:02
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
sztem tök jó lett xdd
2013. november 28. 19:05
Néhány Belieber hozzászólását olvasva jót szórakozok, ahogy foggal-körömmel próbálják védeni, bár nem értem, minek, de mindegy.
Szóval, először is, nem értem, mit képzel magáról, vagy hogy hova helyezi el önmagát, hogy csak így ha rájön, elkezdi játszani a művészt, mintha az lenne, és csak úgy engedély, meg minden nélkül firkálgat kedve szerint. Nem tudom, ő örülne e neki, ha valaki össze graffitizné az ő luxus házikója faját, vagy valamiét, úgy általánosságba véve.
Másodszor ezek szerint az önbizalma akkora, hogy be takarja vele az eget, mintha neki mindent szabadna, azért, mert most őbelőle szupersztárocskát csináltak a süketek.
Harmadszor, már a falat kaparom, hogy mindig kell valamit csinálnia, ami miatt újra címlapokra kerül. Már engem személy szerint nagyon irritál. És persze amikor iskolát épít, vagy mit csinált a múltkor, akkor meg bezzeg mindenki nyálazza a száját, hogy Justin milyen rendes, meg cuki, édeske, meg anyámkínja micsoda. Hát tessék.
Szóval, először is, nem értem, mit képzel magáról, vagy hogy hova helyezi el önmagát, hogy csak így ha rájön, elkezdi játszani a művészt, mintha az lenne, és csak úgy engedély, meg minden nélkül firkálgat kedve szerint. Nem tudom, ő örülne e neki, ha valaki össze graffitizné az ő luxus házikója faját, vagy valamiét, úgy általánosságba véve.
Másodszor ezek szerint az önbizalma akkora, hogy be takarja vele az eget, mintha neki mindent szabadna, azért, mert most őbelőle szupersztárocskát csináltak a süketek.
Harmadszor, már a falat kaparom, hogy mindig kell valamit csinálnia, ami miatt újra címlapokra kerül. Már engem személy szerint nagyon irritál. És persze amikor iskolát épít, vagy mit csinált a múltkor, akkor meg bezzeg mindenki nyálazza a száját, hogy Justin milyen rendes, meg cuki, édeske, meg anyámkínja micsoda. Hát tessék.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.