Palvin Barbival randizott Niall Horan
2013. december 02. 21:26
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
OMG Niall neee....magyar Cara Deligvane,ja csak egy kicsit szebb xd
2013. december 02. 21:28
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Vicces, hogy tízen egy néhány évesek mondják rá hogy mennyire buta. Meg olyanok akiknek a legnagyobb kedvencük Júsztin Bíber, meg az 1D. HAHAHAHAH Nem lehet mindenki szép is meg okos is.
2013. december 02. 21:38
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Nekem ne merje senki bemagyarázni, hogy ez csak véletlen, stb. Barbarát érdekes módon pont azokkal hozzák szóba akik körül a legnagyobb felhajtás van. Tavaly ugye a Selena-Justin ügy. Nem tanult abból, amit kapott Jussy rajongóitól? Én sajnáltam a csajt, pedig semennyire nem kedvelem, de amiket kapott az nagyon gáz volt... Most meg ez. A directionerek vannak olyan elvetemültek mint a belieberek, bár szerintem túltesznek rajtuk.
A másik amit már szóvá tett valaki. Van egy Axente Vanessánk, aki szerintem igen is van olyan sikeres, mint Barbi, és mégsem becsüli meg a hazája. Ő kitart a noname barátja mellett, míg Barbara inkább kidobta a régi barátját valószínűleg azért, hogy világsztárokkal smúzolhasson. Neki kell a hírverés, míg Vanessa gigahype nélkül is eszméletlen sikeres a modellszakmában. Itt a bökkenő...
A másik amit már szóvá tett valaki. Van egy Axente Vanessánk, aki szerintem igen is van olyan sikeres, mint Barbi, és mégsem becsüli meg a hazája. Ő kitart a noname barátja mellett, míg Barbara inkább kidobta a régi barátját valószínűleg azért, hogy világsztárokkal smúzolhasson. Neki kell a hírverés, míg Vanessa gigahype nélkül is eszméletlen sikeres a modellszakmában. Itt a bökkenő...
2013. december 02. 22:07
Officalmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 216033 offline |
NEEEEEEEEEEEEEEEE
2013. december 02. 22:14
NiallHoranLove4Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 214476 offline |
NEEEEEE,HÜLYE BARBARA!!!!!!
oLYAN CSÚNYA VAGY BARARA NEM EMBEREK?
oLYAN CSÚNYA VAGY BARARA NEM EMBEREK?
2013. december 02. 22:42
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Én is használom néha a pajtás szót! Én csak annyit mondok, hogy irigy vagyok! De ebből se lesz semmi, nyugodjatok meg!
2013. december 02. 23:08
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Jajj, ez olyan izgii, hogy mindjárt a gatyuszomba csinálok!! Níl gyerek randizott valami modell csajjal!! De érdekes!!!
Na, komolyra fordítva a szót, kábé az volt az első reakcióm, hogy ez ki a fenét érdekel? Ehh, a csajtól feláll a szőr a hátamon, iszonyatosan buta, agresszív kismalac feje irritáló és a munkáját sem végzi profin. Mindig is tudtuk, hogy gondolkodásban az agya csak a híres cölöbökig jut el. Végülis van valamennyi esze - ha már nem a tehetségéről, de arról cikkeznek, hogy éppen kinek rakta szét a lábát. Fantasztikus. Most, hogy ezt a cikket elolvastam, holnap biztos olcsóbb lesz a kenyér a boltban. Anyám, de unom már ezt az öt csipogi majmot...
Na, komolyra fordítva a szót, kábé az volt az első reakcióm, hogy ez ki a fenét érdekel? Ehh, a csajtól feláll a szőr a hátamon, iszonyatosan buta, agresszív kismalac feje irritáló és a munkáját sem végzi profin. Mindig is tudtuk, hogy gondolkodásban az agya csak a híres cölöbökig jut el. Végülis van valamennyi esze - ha már nem a tehetségéről, de arról cikkeznek, hogy éppen kinek rakta szét a lábát. Fantasztikus. Most, hogy ezt a cikket elolvastam, holnap biztos olcsóbb lesz a kenyér a boltban. Anyám, de unom már ezt az öt csipogi majmot...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 03. 05:07
Úristen együtt mentek moziba, mikor lesz az esküvő?!*szarkazmus* amúgy Barbi 'buddie'-nak hívta Niallt twitteren, ami havert jelent lol.
2013. december 03. 09:16
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline |
Ez a Barbi mindenhol ott van különben? -.- Az emberek nagy többsége utálja. És akit nem szeretnek, annak nincsenek rajongói, és ha valakinek nincsenek rajongói, azt lesüllyeszti a mélybe a média.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.