Térfigyelő rögzítette Paul Walker balesetét - videó
2013. december 03. 18:10
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Szörnyen sajnálom, ez borzasztó, még mindig nem tudom elhinni, hogy pont Paul elment... Nagyon szerettem, és tiszteletem előtte, de ezt már határozottan nem tartom szofisztikált és diszkrét eljárásnak. Elhiszem, hogy média, meg minden, de legalább annyira tiszteljék már meg, hogy nem kerítenek neki 83km átmérőjű feneket.
2013. december 03. 18:11
Szegény...........és még emelett az emberek a hlálos irmaban filmem cukkolják a halálát
2013. december 03. 18:16
Még mindig nem tudom elhinni... Borzalmas. Viszont a média nagyon felfújja.
2013. december 03. 18:37
úristen szegény.az a sok kocsi,sajnos későn ért már oda! =((
2013. december 03. 18:47
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
mar 3 napja alig alszom meg mosolygom annyira faj..
kivagtam a metro ujsagbol egy gyonyoru kepet Paulrol es most ott van az agyam felett. istenem
annyira megfordul a fejemben, ha nem robbant volna fel a kocsi, akkor lehet, hogy megtudtak volna menteni oket
De most kepzeljetek el, hogy Paul volt olyan bator, hogy beult egy olyan sofor moge, akit mar tobbszor elkaptak gyorshajtas miatt biztos bizott benne..
ahj Paul (((((((((((( szivem darabokban
kivagtam a metro ujsagbol egy gyonyoru kepet Paulrol es most ott van az agyam felett. istenem
annyira megfordul a fejemben, ha nem robbant volna fel a kocsi, akkor lehet, hogy megtudtak volna menteni oket
De most kepzeljetek el, hogy Paul volt olyan bator, hogy beult egy olyan sofor moge, akit mar tobbszor elkaptak gyorshajtas miatt biztos bizott benne..
ahj Paul (((((((((((( szivem darabokban
2013. december 03. 18:51
Úgy. Húzzák le még az utolsó bőrt is szegény haláláról, gazdagodjanak meg belőle ezek a szenzációhajhász idióták és egyáltalán ne legyenek tekintettel a családtagokra, a barátokra, kollégákra, rajongókra. Undorító ez a TMZ.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. december 03. 19:02
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline |
Száz százalék hogy sosem fogom megnézni a videót, szerintem szörnyű dolog ilyet közszemlére tenni. Nem lennék képes végignézni, ha csak elképzelem magam előtt az összetört autót már akkor elkap a sírás. Amikor Paul eszembe jut nem arra akarok gondolni , hanem az angyali mosolyára amit sajnos soha többet nem láthatunk.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. december 03. 19:21
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline |
Ezt muszály kiposztolni egy TMZ-ben? Senkire nincsenek tekintettel?? R.I.P. Paul
2013. december 03. 19:24
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Mikor először olvastam azt hittem kamu! De úristen szegény! Nyugodjon békében! Fel se fogom...
2013. december 03. 19:25
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Kiim @ 2013.12.03. 16:39)
Azokat az embereket sem értem akik azért mocskolódnak, mert Roger halálát szinte mellékesnek tálalják..számított az Ő élete is, csak egyszerűen kevesebb ember ismerte őt, ettől még ugyanakkora súlya van az ő halálának is.
Na ez a kedvencem. Erről írtam egy kicsit tumblrön. Mindig eljátsszák ezt, emlékszem többek közt Whitney halálánál is tele volt az internet olyanokkal, akiknek amiatt sírt a szája, mert miért sajnálunk EGY embert (aki amúgy is rohadt drogos volt, stb.) és miért nem sajnáljuk a milliókat akik meghalnak Afrikában. Ez már akkor is az idegeimre ment. Persze, hogy az embereket megdöbbenti, megríkatja egy híresség halála, tudják, hogy ki volt, hatással volt rájuk a munkája. Ez nem azt jelenti, hogy súlyosabbnak ítélik azt, mintha olyasvalaki hal meg, aki nem híres, de nem sírhatunk mindenki után, nem is tudjuk, hogy léteznek, így a halálukról sem tudunk. Akkor ennyi erővel ne sirassunk senkit, mert az igazságtalan azzal a rengeteg emberrel szemben, akik nap mint nap halnak meg. Akik az ilyen hülyeségeket kitalálják, azok elgondolkodhatnának. Akkor sírjanak minden egyes ember után, még ha nem is tudnak róluk, töltsék az egész napjukat sírással és sajnálkozással, hátha nem marad ki senki (ó, dehogynem). Ha már itt tartunk, ezen a logikán haladva amiatt is lehetne sajnálkozni, hogy Paul barátját miért sajnáljuk, csak mert Paul barátja volt, de akkor miért nem lázadunk az interneten a többi autóbalesetben elhunyt miatt? Ebbe persze nem gondolnak bele, csak leírják ezt a jól hangzó dumát, mert olyan értékes, érzékeny és nagylelkű emberek lesznek attól, hogy "nem csak a hírességeket sajnálják". Annyira ostoba és tiszteletlen dolog ez is.
Idézet (lilluci8 @ 2013.12.03. 18:04)
Tényleg nagyon borzalmas ami történt de ezen már túl lehetne lépni!
Nem igazán a túllépésről van szó, hiszen most történt. Túllépni nem csak hogy a családja, a barátai nem fognak tudni rajta egyhamar (vagy inkább soha), de a rajongói sem. Nem is ezzel van a baj, hanem azzal, amit a média csinál, akiket nem az érdekli, hogy meghaltak valakik, hanem az, hogy abból hogy lehetne minél nagyobb ügyet csinálni, minél több dologra kiterjeszteni, mert tudják, hogy az emberek most ugranak erre, és dől belőle a pénz. Ez mindig is így volt sajnos, minden híresség esetében és soha nem az fogja őket érdekelni, hogy mennyire szívtelen dolog, amit csinálnak, az nem az ő bajuk.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.