A One Directionnel bulizott Palvin Barbi
2013. december 04. 10:51
még jó hogy a csaj őszínte barát és nem csak sztárokkal akar barátkozni. Bocs, de nagyon fura, hogy mi a bánatot keres mindig valamilyen híresség közelében annak ellenére, hogy nem hiszem, hogy annyira hatalmas szupermodell (bár a modell témában nem vagyok otthon, de barbi nem feltétlenül a munkásságáról híres). Na mindegy, de mindenesetre nagyon furcsa, hogy mindenhová csak be akar vágódni (persze, tudom, nyilván így lesz híresebb, ível a karrierje blabla), de azért valahol van egy határ és azért valamit nem árt néha letenni az asztalra, igaz manapság nem ez a menő.
2013. december 04. 11:02
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline |
Ennyire akarja felfelé vinni a karrierjét Bari? Nem azért, de elég érdekes, hogy mindig látható, valami PONT felkapott Amerikai sztárral.. Bella Thorne, 1D, JB, Selena Gomez... Áh, kicsit sem akar bevágódni, vagy celebeskedni...!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 04. 11:39
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Nem is lenne rossz hogy ha össze jönne Niall és Barbi.!! ♥♥♥♥
2013. december 04. 11:44
Németh Zsaniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 212111 offline |
ez nagyon gáázos!! Barbi ásd el magad!!!
2013. december 04. 12:02
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Furcsa lenne ha összejönnének.
2013. december 04. 12:13
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Idézet (DylanSmith @ 2013.12.03. 19:08)
Én se verném a mellem külföldön, hogy magyar vagyok, mert utálják a magyarokat! Pont azért mert olyan a nagy %, ahogy itt bemutatkoztatok. Irigy, féltékeny, sumák és még jó nagy pofa is társul hozzá. Am meg az interjúkon és FT videókon meg a New York magazin adatlapján is ott van, hogy magyar!
Túlzás, hogy utálják a magyarokat. Bár ez sem jobb, de ahol én voltam (Hollandia), és beszélgettem másokkal a magyarokról, az jött le, hogy fogalmuk sincs, mi az a Magyarország, csak kelet-európainak könyvelik el, és kész. Bizonyára ez csak az alsóbb rétegekre jellemző, de hát nem beszélgetek milliomos üzletemberekkel
Amúgy rohadt viccesek a kommentelők. Most komolyan ezen kiakadtok? Barbi ássa el magát, meg ilyenek? Mert mi rosszat csinált? Lefogadom, hogy ti is kihasználnátok a lehetőséget, hogy sztárokkal bulizzatok... Szerintem inkább fogjátok be. Akinek nem inge, ne vegye magára.
2013. december 04. 13:27
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Mondjuk az, hogy "celebekkel log" () egyaltalan nem szeretnem tudni hogy miben merul ki (azt most hagyjuk, hogy egy esetrol tudok is, meg egyebkent is egyertelmu), mert meg magyarul is nagyon butuska a csaj, angolul meg nagyon alapszinten tud, ugyhogy...
Az, hogy antipatikus, meg gyenge modellnek tartom egy dolog, de utalni nem utalom, meg "jo magyar szokas szerint irigy" is inkabb olyanokra lennek, mint Mihalik, sot, akarmilyen meglepo, meg 1D rajongo sem vagyok Nem kell minden negativ velemenyt ilyen ostobasagokra fogni.
Az, hogy antipatikus, meg gyenge modellnek tartom egy dolog, de utalni nem utalom, meg "jo magyar szokas szerint irigy" is inkabb olyanokra lennek, mint Mihalik, sot, akarmilyen meglepo, meg 1D rajongo sem vagyok Nem kell minden negativ velemenyt ilyen ostobasagokra fogni.
2013. december 04. 13:49
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline |
Én is megragadnám a lehetőséget, h celebekkel lóghassak, ez egy dolog.. mi a frászért kell folyton szidni??
2013. december 04. 15:52
Össze is illenének... egyáltalán nem jó értelemben értem.
2013. december 04. 15:54
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline |
Most már baromira elegem van ebből a csajból!Miért kell ezt csinálnia?Annyira szánalmas.Csak így hipp-hopp híres lett a nagy semmiből, közben meg egy nagy nulla.Nem tudom, hogy miért kell annyira isteníteni.Az a kép is neki az előző róla szóló cikknél.Bűn ronda rajta...
2013. december 04. 17:20
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline |
Most komolyan néhány ember azért utálja Palvin Barbit, mert találkozott a One dirction-el, meg összeboronálták Niall-el??O.o Ez szánalmas és gyerekes viselkedés!! Szerintem Barbi nem tett semmi rosszat, csak élt a lehetőséggel, úgy, ahogy bárki más élne vele. Együtt buliztak? Na és akkor mi van? Azt csinál amit akar. Nem a botrányairól híres, szóval még rosszat se lehet rá mondani..
Tény, hogy én is Directioner vagyok és pont Niall a kedvencem, de én nem hisztizek, mint egyesek...felnőtt emberek, és azt csinálnak amihez kedvük van! A rajongóknak semmi közük nincs hozzá, hogy kivel töltik a szabadidejüket! (Bár megjegyzem, hogy szerintem nagyon aranyosak lennének együtt^^)
Fel kellene már fogni, hogy se Niall, se Harry, se Liam, se Louis és főleg Zayn nem innen fog választani magának barátnőt!!! Nevetséges ábrándozás....
És ha már annyira nem csípitek Barbit, legalább annak örüljetek, hogy magyar és így a fiúk, vagy legalábbis Niall, biztos hallott már Magyarországról!
Tény, hogy én is Directioner vagyok és pont Niall a kedvencem, de én nem hisztizek, mint egyesek...felnőtt emberek, és azt csinálnak amihez kedvük van! A rajongóknak semmi közük nincs hozzá, hogy kivel töltik a szabadidejüket! (Bár megjegyzem, hogy szerintem nagyon aranyosak lennének együtt^^)
Fel kellene már fogni, hogy se Niall, se Harry, se Liam, se Louis és főleg Zayn nem innen fog választani magának barátnőt!!! Nevetséges ábrándozás....
És ha már annyira nem csípitek Barbit, legalább annak örüljetek, hogy magyar és így a fiúk, vagy legalábbis Niall, biztos hallott már Magyarországról!
2013. december 04. 17:22
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline |
összeillenek!!!
2013. december 04. 17:28
Idézet (DylanSmith @ 2013.12.03. 19:08)
Én se verném a mellem külföldön, hogy magyar vagyok, mert utálják a magyarokat! Pont azért mert olyan a nagy %, ahogy itt bemutatkoztatok. Irigy, féltékeny, sumák és még jó nagy pofa is társul hozzá. Am meg az interjúkon és FT videókon meg a New York magazin adatlapján is ott van, hogy magyar!
Szerintem meg sok országban az embereknek fogalmuk sincs arról hogy mi van magyarországon, az amerikaiak többsége valószínűleg hallott valamit a hungáriai népről kétszer, a britek egy kicsit többször. Egyébként ha tényleg úgy van hogy olyan a nagy % ahogy itt bemutatkoznak, akkor az Egyesült Államokban vagy Egyesült Királyságban sokkal irigyebbek, féltékenyebbek az emberek mint itt, nagy pofáról nem is beszélve... Szoktál külföldi oldalakon angol nyelven bulvárt olvasni? ugyanolyan ott mint a pont hu oldalakon vagy rosszabb, ha ennyiből megítélném az ott élőket, akkor mondhatom hogy én is utálom őket nem csak ők minket.
2013. december 04. 17:33
Nem értem hogy miért utálják itt ezt a csajt... Láttam néhány interjút, és ez lennék ha azt mondanám hogy de okos meg inteligens személyiség, mert tényleg nem okos, de nagyon közvetlen embernek tűnik, ha valaki kedves akkor nem értem miért kell így viszonyulni hozzá
2013. december 04. 17:41
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline |
De jó neki! Mintha bárkit is érdekelne, de mindegy, a rajongóknak ez is fontos!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.