Demi Lovato nem haragszik Joe Jonasra
2013. december 08. 11:40
AGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.14. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 215279 offline |
Eddig nem utáltam Demit,de most már nagyon,nem egy nagy szépség nem tudom miért vannak úgy oda érte,másrészt pedig nem haragszik Joera ooh Miss.Lovató nem haragszik,mintha pont neki kellene haragudnia na mindegy,ő is egy drogos céda,semmi más,aki csak,megjátssza magát,minden előtt csak a rajongók ezt nem veszik észre..
2013. december 08. 12:07
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
Demi kész érett felnőtt nő lett, a haja bár elrontja a "felnőtt" kinézetét. De a lényeg hogy külsöleg-belsőleg felnőtt lett. Veszekedés helyett megbeszélték a dolgot! Nagyon jól sikerültek a fotói
2013. december 08. 12:13
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline |
Idézet (AGirl3 @ 2013.12.08. 11:40)
Eddig nem utáltam Demit,de most már nagyon,nem egy nagy szépség nem tudom miért vannak úgy oda érte,másrészt pedig nem haragszik Joera ooh Miss.Lovató nem haragszik,mintha pont neki kellene haragudnia na mindegy,ő is egy drogos céda,semmi más,aki csak,megjátssza magát,minden előtt csak a rajongók ezt nem veszik észre..
Hűűű, ez a hozzászólás után igazi f*sza csaj lettél. Nem tudom mikor fogod felfogni, hogy nem a drogos nyilatkozatot sérelmezte (mivel ha követted volna a karrierjét akkor már tudhattad volna, hogy pár éve voltak vele gondjai és akkor nem okoskodnál itt) hanem amit a kettejük kapcsolatáról nyilatkozott, de úgy látom neked ez magas. A szépség pedig szubjektív dolog. Gondolom téged se tart mindenki gyönyörűségnek. Szóval gondolkozz mielőtt elkezded járatni a szád, mert csak m*csok jön ki belőle!
2013. december 08. 15:50
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4793 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline |
@AGirl3: drogos céda... ez vicces volt egy olyantól, aki szemmel láthatólag nem tudja értelmezni az olvasott szöveget. remélem azért tudod is, mit jelent a céda.
@Fanni_91: Teljesen egyet értek
@Fanni_91: Teljesen egyet értek
2013. december 08. 21:50
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
ketelyeim vannak ezek utan demirol.
DE rola a velemenyem nem valtozik . orokre szeretni fogom<3<3
DE rola a velemenyem nem valtozik . orokre szeretni fogom<3<3
2013. december 09. 10:46
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Uhh, de jo kepek Demirol
Egyebkent nem is kene haragudnia ilyenek miatt valakire Demi ebben is jol cselekszik:) Bar tuti nem esett jol neki, de hat a multrol volt szo. Arra meg mar nem kell sokat gondolni.
Amugy igaza van az x-factorosrol. Marmint nem kell megnyerni, h sikeres legyel a jovoben.
Egyebkent nem is kene haragudnia ilyenek miatt valakire Demi ebben is jol cselekszik:) Bar tuti nem esett jol neki, de hat a multrol volt szo. Arra meg mar nem kell sokat gondolni.
Amugy igaza van az x-factorosrol. Marmint nem kell megnyerni, h sikeres legyel a jovoben.
2013. december 22. 22:10
Orsi29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 192355 offline |
Jók ezek a képek Demiről
Az interjúhoz hozzászólva, örülök, hogy Demi mindig ilyen éretten tud nyilatkozni és gondolkodni. Amúgy nem vagyok nagyon nagy Demi rajongó, viszont jó látni, milyen normális csaj, tetszik, hog ilyen botránymentes (ami valljuk be, egyre ritkább a sztárok körében, de szerencsére kivétel mindig van [itt nem csak Demire gondolok]) és a hangját is szeretem, szoktam néha hallgatni a számait
Az interjúhoz hozzászólva, örülök, hogy Demi mindig ilyen éretten tud nyilatkozni és gondolkodni. Amúgy nem vagyok nagyon nagy Demi rajongó, viszont jó látni, milyen normális csaj, tetszik, hog ilyen botránymentes (ami valljuk be, egyre ritkább a sztárok körében, de szerencsére kivétel mindig van [itt nem csak Demire gondolok]) és a hangját is szeretem, szoktam néha hallgatni a számait
2014. január 01. 01:37
barnakislany2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 213438 offline |
Jók ezek a képek Demiről!
2014. január 24. 17:23
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline |
marah jól áll neki a kék haj,hogy csinálja?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.