Káromkodva hagyta el a színpadot Selena Gomez
2013. december 08. 19:50
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline |
Idézet (smile1010 @ 2013.12.08. 18:37)
Delenator2002
NEM PLAYBACKELT! HÜLYE FASZOK XD! És ha ezt mondta! Kitérdekel! Amúgy meg! Lehet playbackelt! De mondom a kis kedves One direction, Avrl Lavigne, Miley Cyrus és még a többi rajongónak is hogy azok is lehet playvóbackeltek! -.-" Ezért nem kell pattogni! w Köszii
Hát én még egy (azaz egy) olyan videót sem láttam Selenáról ahol Élōben énekel, ès jó hangja van...
Az esetek 95%-ában playbackkel. Ès Miley egyébként pont hogy NEM PLAYBACKKEL;) nem règen pl; fellèpett BETEGEN a brit x-faktorba, ahol csodásan énekelt, Playback NÈLKÜL. Pedig minden oka meglett volna rá hogy playbackkeljen.. Csak 1 videó a sok közül hogy állításomat igazoljam: http://m.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw
NEM PLAYBACKELT! HÜLYE FASZOK XD! És ha ezt mondta! Kitérdekel! Amúgy meg! Lehet playbackelt! De mondom a kis kedves One direction, Avrl Lavigne, Miley Cyrus és még a többi rajongónak is hogy azok is lehet playvóbackeltek! -.-" Ezért nem kell pattogni! w Köszii
Hát én még egy (azaz egy) olyan videót sem láttam Selenáról ahol Élōben énekel, ès jó hangja van...
Az esetek 95%-ában playbackkel. Ès Miley egyébként pont hogy NEM PLAYBACKKEL;) nem règen pl; fellèpett BETEGEN a brit x-faktorba, ahol csodásan énekelt, Playback NÈLKÜL. Pedig minden oka meglett volna rá hogy playbackkeljen.. Csak 1 videó a sok közül hogy állításomat igazoljam: http://m.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw
Először menj el pár nyelvtan órára ahol megtanulsz helyes írni. Persze megtanítják a vesszők, felkiáltójelek használatát is, és még talán azt is, hogy tiszteletlenség másokra olyat mondani amivel megsérted, természetesen jogtalanul. Attól hogy - látszik az ékezeteiden- telefonról írtál, még simán lehet helyesen írni. Csók! És tudom hogy nekem sem hibátlan a helyesírásom, de a tiéd kicsit brutálisabb.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 08. 19:59
Selena nem plabackelt, de mindegy!!!!!!!!!! -.-'''
2013. december 08. 20:07
Na mert Britney Spears és a One Direction mintha élőben énekelne... valaki elkezdi írogatni, hogy ez playback, utána már mind azt írogatjátok!!! -.- SELENA ÉLŐBEN ÉNEKEL! Rengeteg videón lehet hallani, még ha nincs is tökéletes hangja, akkor is élőben énekel!!!
2013. december 08. 20:09
Idézet (zrozii @ 2013.12.08. 20:07)
Na mert Britney Spears és a One Direction mintha élőben énekelne... valaki elkezdi írogatni, hogy ez playback, utána már mind azt írogatjátok!!! -.- SELENA ÉLŐBEN ÉNEKEL! Rengeteg videón lehet hallani, még ha nincs is tökéletes hangja, akkor is élőben énekel!!!
Eme cikk alatt meg kétszer is belinkelték a videót, ahol enyhén szólva beég a playback-kel. Gyerekek, szemellenző off.
2013. december 08. 20:11
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline |
szerintem a gyerekek inkább a kinézetén borzongtak meg RONDA......mint mindiiiig!!!amúgy nem hogy örülne h nem halotta azt az amúgy is borzalmas(!!!!!!) hangját!! xD
2013. december 08. 20:15
Szánalmas egyébként, hogy egyszer hír van belőle csinálva, hogy playbackelt, és akkor utána mindenkinek az rögzül, hogy ő mindig playbackel.. rengeteg videót tudnék mutatni, ahol élőben énekel!!
2013. december 08. 20:15
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Texy igazad van!am meg jól megmondtad Selena!XD
ÉS AM SEMELYIK SZTÁR SEM PLAYBACKEZIK!bár leeht,de ne az 1D-t használjátok példának!
ÉS AM SEMELYIK SZTÁR SEM PLAYBACKEZIK!bár leeht,de ne az 1D-t használjátok példának!
2013. december 08. 20:24
Idézet (girls80 @ 2013.12.08. 20:13)
de ettől eltekintve NEM AKAROM VÉDENI de azzal egyetértek hogy pl. a rap dalokba is van egy csomó káromkodás..
Igazából nem egy kategória a kettő. A rap dalokról tudod, hogy benne vannak a káromkodások, ezért ha elmész egy olyan előadó koncertjére, aki ilyeneket énekel, tudod, hogy hallani fogod azokat a szavakat. Selena koncertjén nem várható ilyesmi, különben nem vinnék el egy csomóan a pici gyereküket rá. Abban egyébként igazuk van a Selenatoroknak, hogy nem ettől fog a gyerek megállni a fejlődésben, de az annál rosszabbul esik nekik, hogy a kedvencük tapló módon levonul a színpadról egy hozzájuk intézett szó nélkül, csak mert bedurcizott.
2013. december 08. 20:28
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Idézet (zrozii @ 2013.12.08. 20:07)
Csak hogy tudd, a One Direction nem playback-el, egy csomószor van olyan amikor a közönséget hagyják énekelni, és azt elég nehéz lenne megoldani playback-kel, szóval nézz utána mielőtt olyanba belekötsz, amiről egy szót nem tudsz...
Ja, és letojom az utálkozó kommenteket, mindenki azt hisz amit akar! Én csak az igazat mondtam meg..
2013. december 08. 20:31
Most nem azért de ki nem volt már ilyen helyzetbe? Amikor hiretlen minden szarul jön össze, és akármennyire vissza akarod magadat fogni, egyszer csak megint jön valami, és nem bírod tovább. Na, ő most így volt. Ez van, szar napja volt, és kiborult.
Az, hogy playback-elt, nem szép dolog, mert ha már fizetnek az emberek, annyit tegyen már meg, hogy élőben énekeljen. Ha már fizettek!
Az, hogy playback-elt, nem szép dolog, mert ha már fizetnek az emberek, annyit tegyen már meg, hogy élőben énekeljen. Ha már fizettek!
2013. december 08. 20:50
Én imádom Selenát nem gondoltam volna róla hogy ilyet csinál .Gyerekes családok előtt nem kellet volna így beszélni.
2013. december 08. 20:52
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline |
Én ezt nem nézem rossz néven, mert igaza volt.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.