Nem azzal van a gond ,hogy playbackelt mert tény ,hogy napjainkban elismert zenészeinek jó háromnegyede nem fél attól ha eltátogva kell egy koncertet lenyomni. Az sem mondom ,hogy nem lehet káromkodni ami ilyen helyzetben még talán természetesnek is mondható.
Nekem inkább azzal van gondom ,hogy a világnak a jó háromnegyede még mindig ezt hiszi ,hogy ez a csaj szent.
Az egész lénye ennek a nőnek visszataszító. Persze mint minden celeb az emberek kihasználásából él meg de még mindig ő a kis Selena Gomez aki tökre jófejű meg minden. Sokan persze azzal jönnek ,hogy Májli Szájrusz milyen gáz. Utálom mind a kettőt mint a sz*rt de könyörgöm mi különbség van a között ,hogy az egyik a kalapács nyalogatás a másik meg a szerelmi ügyletei miatt van a médiában. Persze az ,hogy a 12 évesek majd pont kalapácsot fognak nyalogatni otthon mert májli ezt tette. Szánalmas az egész úgy ahogy van.
Káromkodva hagyta el a színpadot Selena Gomez
2013. december 09. 08:06
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 09. 09:00
Idézet (zrozii @ 2013.12.08. 20:07)
Na mert Britney Spears és a One Direction mintha élőben énekelne... valaki elkezdi írogatni, hogy ez playback, utána már mind azt írogatjátok!!! -.- SELENA ÉLŐBEN ÉNEKEL! Rengeteg videón lehet hallani, még ha nincs is tökéletes hangja, akkor is élőben énekel!!!
Nem szeretem a One Directiont, de Ők tényleg élőben énekelnek. Anno a barátnőim rávettek, hogy nézzük meg a This Is Ust, ami annyira nem volt rossz, barátnőmmel végig nevettük, de ott voltak koncertfelvételek, és látszott, hogy élőben nyomatják. Még régebben olvastam, hogyha valaki élőben énekel, akkor a nyakán az ér kicsit jobban kilátszik, és szinte az összesnek kint volt, még néztem is, hogy Zaynnek mennyire kint van.
On:Valóban nem a kislányok előtt kéne káromkodni, még eltanulják a példaképüktől, de ez van, lépjünk túl rajta. Az, hogy playbackelt, annyira gáz, főleg, hogy nem is figyel a mozdulataira, hogy hol tartja a mikrofont stb. Hogyha valami baj van a hangjával, és emiatt nem énekelhet többet élőben, akkor inkább legyen színész, vagy keressen valami rendes munkát, mert az tényleg elég szenya dolog, hogy nem élőben halljuk.
2013. december 09. 10:30
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
hat, elhiszem hogy idegesito tud lenni, de azert szerintem megkene ilyenkor valogatni a szavakat. de velem is elofordul sokszor. bar, amilyen hangja van, lehet jobban jart, hogy nem mukodott. #sorry
2013. december 09. 11:32
angika0701visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155671 offline |
Hat igen az emberekbl neha kicsusznak szavak de azert nem kell le riban*ozni meg h megerdekli stb... Ezt azert en se ertem miert nem tudtak rendesen megcsinalini a mikrofonjat es a fuleset! Na de telleg azert az embereknek nem kell enyite lemondoan es lenezoen nyilvanitani az embereket ...
Amuy meg tok jo amikor monjdaaa WHAT THE FUCKK????
Amuy meg tok jo amikor monjdaaa WHAT THE FUCKK????
2013. december 09. 11:40
AGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.14. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 215279 offline |
Gratulálni tudok,a kisgyerekek példaképe,így már sajnos a playback nem ment neki,ő is úgy végzi majd mint Miley,először olyan lesz mint most ő,utána szerencsére majd a süllyesztőbe végzi
2013. december 09. 11:49
emy-emúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 192906 offline |
Én teljesen megértem Selenát. Most jaj istenem káromkodott. És??? Összeolómlik a világ? Mintha más nem tette volna még meg. Na és ha playback-elt?? Én kétlem de akkor mi van? Amúgy ti azt honnan tudjátok, hogy csak az volt a baja, hogy nem volt jó a hangosítás? Én tök simán el tudom képzelni, hogy más is közre játszott. Őszintén szólva nekem minden szavam ki lehetne sípolni és senkinek semmi baja velem. Selenának elhagyta a sáját egy 'What the fuck?' Szent ég akkor már playback meg ő lesz a következő meg milyen gáz meg minden.
Nem túl profi hozzáállás... Ez tetszik XD Akik ilyeneket mondanak álltak már színpadon nagy közönség előtt? Ez nem olyan egyszerű és pont nem olyan helyen énekelt ahol nagyon lehet húzni az időt mert sz*r a hangosítás.
Amúgy men Selly sem szent de oda se neki.
Ha playback-elt ha nem ez van. Ő megmutatta, hogy káromkodni is tud és ez nem azt jeleti, hogy ő a következő csak azt, hogy begurult. Ennyi!
Nem túl profi hozzáállás... Ez tetszik XD Akik ilyeneket mondanak álltak már színpadon nagy közönség előtt? Ez nem olyan egyszerű és pont nem olyan helyen énekelt ahol nagyon lehet húzni az időt mert sz*r a hangosítás.
Amúgy men Selly sem szent de oda se neki.
Ha playback-elt ha nem ez van. Ő megmutatta, hogy káromkodni is tud és ez nem azt jeleti, hogy ő a következő csak azt, hogy begurult. Ennyi!
2013. december 09. 13:04
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Szerintem tök jó hallgatni
2013. december 09. 13:16
Ez van ! Msnál is van ez. csodálkoztok ??! >_>
Azért vicces .... WHAT A FUCK ? WTF ?
Azért vicces .... WHAT A FUCK ? WTF ?
2013. december 09. 13:48
Niki915visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 213890 offline |
Szerintem jogosan borult ki, más sem lett volna elnézőbb, hogy egy ilyen nagyszabású rendezvényen ilyesmi megeshet...Persze másképp is kifejezhette volna magát
2013. december 09. 14:11
Tényleg begőzölhetett.. de nem kell attól egy csomó kisgyerek és kamasz előtt káromkodni..
2013. december 09. 14:27
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Jól van, ő is ember arról meg nem is beszélve hogy a sok koncertjei miatt (mert turnén van) milyen kimerült lehet és akkor az ember nem éppen derűs főleg ha még valami el is romlik. Szerintem meg lehet érteni, koncertet akart adni a rajongóinak és akkor bejön egy ilyen hiba. Nem ő akarta így szóval azok az emberek sem lehetnek felháborodva hogy több koncertet ígért nekik mivel nem ő rontotta el a mikijét.
2013. december 09. 14:32
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Idézet (AGirl3 @ 2013.12.09. 11:42)
Ja és mellesleg hozzáfűzném ezen a képen nagyon ocsmány,nem mintha a többin szép lenne
Kisgyerekek példaképe igen mert nem botrányos és olyan dolgokat tesz mindennap ami igazán példaértékű és sok ember felnézhetne rá ezek miatt. Egyszer káromkodott. Ha ez olyan hatalmas botrány akkor én kérek elnézést az ő nevében is. Nem hiszem el hogy Te még soha nem káromkodtál utcán mert mondjuk fáradt voltál, vagy valami nem úgy történt ahogy te akartad vagy más ok miatt. Akkor te is egy szörnyű, borzasztó, botrányos ember vagy? Vagy te tökéletes vagy? És nem "ocsmány" ahogy azt te mondod. Most visszatérek az előző kérdésemre. Te tökéletes vagy? Nem hiszem. De persze kritizálni másokat mindig könnyebb...
2013. december 09. 14:56
Nina11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 205617 offline |
Én nem bírom Selenát, régebben még kedveltem meg minden de most már hihetetlenül irritál talán a Bieberes incidensek óta, szépnek szép de semmi hangja! De amúgy a playbecken nem kell kiakadni mert szerintem a napjainkban a legtöbb énekes/énekesnő már mind csinálta, ez a "What the fuck?!" sem egy olyan hatalmas csúnya szó, szóval nem kellet volna ekkora ügyet csinálni ebből.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.