Káromkodva hagyta el a színpadot Selena Gomez
2013. december 09. 16:44
Officalmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 216033 offline |
Ez kissé vicces történet..
2013. december 09. 16:46
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
Hát ez...Nem vicces...Az!De akkor se!
2013. december 09. 16:54
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Khhmmm egyébként az arcén is szokott lenni mikrofon, csak hogy ne higgytek azt, hogy playback-elt!
2013. december 09. 17:02
Idézet (Delenator2002 @ 2013.12.08. 17:42)
Úristen xd Hogy mertem Miley és Selenát Avrilall egy lapra tenni! Úgy hogy odatettem! Amugy mind 1 nem értem de Selena meg Miley többet tett le az asztalra mint Avril! Mind 1 de nem Avrilról lehet hallani napról napra! Hanme Selena meg Miley! De mind 1!
Pff. Az, hogy nem írnak minden nap Avrilról, nem azt jelent, hogy nem dolgozik. De a drága kis szalonnád minden lépéséről cikk születik, mert a tehetsége nem tartja életben
szalonna meg májli többet tett le az asztalra mint Avril? Pff.. gratulálok
2013. december 09. 17:06
Hali! Fellett törve a starity fiókom! Azért lett helytelenül illetve csúnyán írva! Nem akartam senkit megbántani! Láttam miket írt az aki feltörte a fiókomat és azt is hogy ki hogy reagált rá! Nos! Az tény hogy ez a Gót smink meg ruha vagy nem is tud mi az meg az a fekete rúsz nem valami mutatós rajta! Az is tény hogy nem kellett volna csúnyán beszélnie,de ki az akinek nem csúszott volna ki valami csúnya a száján? Akármennyire is fály, de playbackelt! Emlékezzetek csak a Star Dance turnéra, amikor a SLow Down-ot énekelte! Elesett a színpadon és semmi se lett a hangjával! De ő is ember és hibázik ahogy én is meg ti is! Ezért nem kell elitélni! Mindenkinek van rosz napja! Meg ez nem ide tartozik! De istenem már rég nem Disney sztár! Minek írják oda minden cikkbe meg hozzászólásba hogy az ex Disney sztár! Nem kell odatenni se az exet sem a Disney sztárt! Egy normáklis sztár! Olyan mint Britney vagy Adam Lambert meg még soroljam! De mondjuk ez még tényleg semmi sem ahoz képest amit pl. Miley Cyrus csinál! ( Ez alatt nem a playbackelést értem, hanem a káromkodást!!
2013. december 09. 17:09
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2013.12.09. 16:54)
Khhmmm egyébként az arcén is szokott lenni mikrofon, csak hogy ne higgytek azt, hogy playback-elt!
Az arcán akkor van mikrofon mikor sürög-forog a vagy éppen táncol. Senki nem mondta hogy Playback-elt!
2013. december 09. 17:11
Idézet (Delenator2002 @ 2013.12.09. 17:06)
De istenem már rég nem Disney sztár! Minek írják oda minden cikkbe meg hozzászólásba hogy az ex Disney sztár! Nem kell odatenni se az exet sem a Disney sztárt! Egy normáklis sztár!
Azért tesszük oda, mert egyelőre még mindig a Disney-ről ismerik a legtöbben. Ha csinál valami olyasmit, ami elfeledteti az emberekkel a Disney-s korszakát, biztosan nem fogják többé így emlegetni. Még csak 21 éves, van ideje kinőni belőle.
2013. december 09. 17:16
csokiskex! Köszi a válaszodat De akkor is Nincse gy féléve sem hogy kiadta a Star Dancet amihez egy nagy turné kapcsolódik Beszélnek róla így is eleget az emberek ))
2013. december 09. 17:34
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
hazza08
Az arcán akkor van mikrofon mikor sürög-forog a vagy éppen táncol. Senki nem mondta hogy Playback-elt!
Mindenki azt mondta.
Mindenki azt mondta.
2013. december 09. 17:48
hat azert en nem mondtam volna ezt..vagyis arra ertem h meg ilyen esetben nem gozolok be h karomkodjak foleg gyerekek es szuleik elott...de am komolyan olyan volt mintha a zene ugy fejezodne be h WTF?
2013. december 09. 18:03
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline |
Ez a csaj napról-napra gázabb. Ezzel is azt mutatja, mekkora egy éretlen, hisztis cs*tri. Elhiszem, hogy idegesítette, hogy nem volt jó a hang és a végére a fények is kimentek, még sem így kellett volna megoldani a helyzetet. Ariana is hasonlóan járt, neki konkrétan az előadása felét nem lehetett hallani. Káromkodott? Nem! Lesétált a színpadról, kért egy másik mikrofont és énekelt tovább. Selena rettentő amatőr, mellesleg semmi színpadi jelenléte nincs. Úgy nézett ki, mint akire ráhányták azt a ruhát, ráadásul a playbacket is elcseszte, miközben idegbeteg módjára rángatózott a színpadon. Profi előadó, tényleg.
2013. december 09. 18:05
Becky Hvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 214519 offline |
íííííííííííí!!!!!!!!!!! nagy baki..... van ilyen de most komolyan emerek!!... ti nem szoktatok csúnyán beszélni mikor valami nem úgy történik ahogy szeretnétek? nálam nagyon sokszor előfodúl noss.... ez sztem csak is a technikusok hibája..... és szerintem Selena♥ nem akarta ezt mondani.... csak kicsúszott....
2013. december 09. 18:06
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Ha elromlott a mikrofonja, akkor miért lehetett hallani a hangját az ominózus pillanatban? Selena ismét bebizonyította, hogy nem tud énekelni. A technikusok véletlenül(?) rávilágítottak erre az egyértelmű tényre. Aki nem teljesen elvakult, az eddig is tisztában volt vele. Aki kitart a 'már pedig nem playbackel' sztori mellett, elárulom, hogy egy igazán tehetséges előadó énekhangja nem fárad el csekély 1 óra után. Tökéletes példa erre Nickelback. A prágai koncertről egyből Budapestre utaztak, ahol szintén lejátszottak egy majdnem 2 órás fellépést. Egy délelőtti interjúban Chad megemlítette, hogy kissé aggódik az estéért, mert mintha a hangszálai be lennének rekedve. A Far Awayben rácáfolt. Olyan hajlítást csinált, hogy bepisilsz. De ideírhatnám akármely érdemes(a hangsúly az érdemesen van) együttest, énekest. Elég megnézni egy teljes koncertjét, és rájössz, hogy Gomez sehol nincs hozzájuk képest.
A stúdióban szépen feljavítják a tinglitangli dalocskákat, kiadják az albumot. Örül a menedzsment, elkapkodják, akár a cukorkát. Körbe promótálják a koncertekkel és a rajongók elhiszik, hogy őt hallják abszolút CD minőségben. Hazugság az egész!
A stúdióban szépen feljavítják a tinglitangli dalocskákat, kiadják az albumot. Örül a menedzsment, elkapkodják, akár a cukorkát. Körbe promótálják a koncertekkel és a rajongók elhiszik, hogy őt hallják abszolút CD minőségben. Hazugság az egész!
2013. december 09. 18:41
Leila Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 204185 offline |
Kicsit túl van reagálva...
nincs a földön olyan ember, aki még ne beszélt volna csúnyán
mennyi film van, amit szinte végig káromkodnak
mi ez azokhoz képest?...
nincs a földön olyan ember, aki még ne beszélt volna csúnyán
mennyi film van, amit szinte végig káromkodnak
mi ez azokhoz képest?...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.