Káromkodva hagyta el a színpadot Selena Gomez
2013. december 10. 16:30
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline |
Egyértelműn nem értek egyet Timicsy008-al! Végül is,aki amatőr az csak fentebb juthat,de aki "tökéletes" (mint amilyennek Timicsy is hiszi magát) már csak lefele juthat. Én sem vagyok egy Selena fan, de senki,főleg nem egy lány nem bírja ki,hogy ha kihúzzák nála a gyufát, ne szóljon egy csúnya szót. és nincs joguk az embereknek így beszélni,mert kíváncsi lennék, egy nagyon nagyon sok fős koncertterem közepén állva történik egy baki, és akkor mit csinálnátok a sok ember előtt. akkor járjon majd így a szátok!
2013. december 10. 19:14
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Én is biztos azt mondtam volna!!!
2013. december 10. 19:14
Ha az ember sűrűn káromkodik,megesik olyankor is,mikor nem kéne
2013. december 10. 19:20
Idézet (Janka7 @ 2013.12.10. 14:09)
Én Selenator vagyok és meg ismerem a hangját de ez nem az ő hangja az tuti keresettek egy olyan interjút amibe beszél és ti is hallhatjátok neki nincs ilyen mély hangja,, ilyen hangja inkább Miley-nak van
Nem hiszem el, hogy képes lennél Miley-ra kenni, te jó ég.
Fanci15: Egy profi előadó, amilyen Selena például sosem lesz, tudta volna kezelni a helyzetet és nem "Mi a f*sz?"-ozott volna, hanem kitalál valamit, amivel folytathatja az előadását. A kezébe vesz egy gitárt és elkezd énekelni, még akkor is, ha csak az első két-három sorban hallják. De ugye aki egy hangszeren sem tud játszani meg énekelni sem tud, az nagy bajban van, ha csődbe megy a 21. századi technika.
1 felhasználónak tetszik:
Timicsy008
2013. december 10. 20:38
2kyra2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 1 Azonosító: 68705 offline |
Selena káromkodott.
Nagy hiba,óriási bűnt követett el.
Szerintem nem csak ő káromkodik hanem még sokan mások.Nem hiszem hogy ezzel rossz hatással lenne a gyerekekre. Látthattak már hasonló bakikat is pl. Janet Jackson mellvillantása(koncerten),akiknek Miley a példakép,meztelenül himbálódzni egy golyón(videó klipp),horror filmeket stb.
De akinek Eminem a példakép mennyi káromkodást hall a dalaiban?
És még sorolhatnám.
Playback-ről a vélemyényem hogy még rajta kívül van jó néhány sztár aki playbackkel.
Viszont abban nem értek hogy miért nem fejezte be a koncertet.Ha már koncerte megyek és az árát is megfizetem akkor elvárnám hogy a pénzemért az előadó azt adja amit ígér.
Nagy hiba,óriási bűnt követett el.
Szerintem nem csak ő káromkodik hanem még sokan mások.Nem hiszem hogy ezzel rossz hatással lenne a gyerekekre. Látthattak már hasonló bakikat is pl. Janet Jackson mellvillantása(koncerten),akiknek Miley a példakép,meztelenül himbálódzni egy golyón(videó klipp),horror filmeket stb.
De akinek Eminem a példakép mennyi káromkodást hall a dalaiban?
És még sorolhatnám.
Playback-ről a vélemyényem hogy még rajta kívül van jó néhány sztár aki playbackkel.
Viszont abban nem értek hogy miért nem fejezte be a koncertet.Ha már koncerte megyek és az árát is megfizetem akkor elvárnám hogy a pénzemért az előadó azt adja amit ígér.
2013. december 11. 00:11
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Idézet (Fanci15 @ 2013.12.10. 16:30)
Egyértelműn nem értek egyet Timicsy008-al! Végül is,aki amatőr az csak fentebb juthat,de aki "tökéletes" (mint amilyennek Timicsy is hiszi magát) már csak lefele juthat. Én sem vagyok egy Selena fan, de senki,főleg nem egy lány nem bírja ki,hogy ha kihúzzák nála a gyufát, ne szóljon egy csúnya szót. és nincs joguk az embereknek így beszélni,mert kíváncsi lennék, egy nagyon nagyon sok fős koncertterem közepén állva történik egy baki, és akkor mit csinálnátok a sok ember előtt. akkor járjon majd így a szátok!
Aranyos vagy hogy így gondolod, de nem hiszem hogy bárhol is leírtam volna hogy tökéletesnek hiszem magam. Abban egyetértek veled, hogy egy amatőr még sokat fejlődhet ha tényleg oda áll a dolgok mellé. De vegyük figyelembe hogy Selena hány éve van már a szakmában és ez idő alatt meg kellett volna tanulnia hogy kell kezelni az ilyen helyzeteket. Mindenkinek lehet rossz napja tény és való, de tudod az előadóművész szakmában nem ezt várják el, főként nem apró gyerekek, akiknek elvileg nem kéne ilyet hallaniuk a példaképüktől. Hallják ők eleget ezt a szót az iskolában, de éppen Selena-nak kéne példát mutatnia.
És igen, a legjobbak is elronthatják, hiszen még is csak emberek, de ebben nem csak azon van a hangsúly ahogy megoldotta a dolgot, ha nem hogy nem tudott érvényesülni playback nélkül a színpadon. És én személy szerint nem vagyok oda olyan énekesekért, akik élőben sokkal rosszabbak, mint ahogy a rádióban. Elég mű dolog van már az életben, legalább a zene ne legyen az.
És még annyit, éppen hogy a sok ember miatt, főként azok miatt akik miatta mentek el, ésszerűen kellett volna cselekednie, nem botrányosan. Mert ez igenis az volt, nem hiába jelent meg annyi helyen.
Szóval csak ennyit szerettem volna még hozzáfűzni, csak hogy tisztázzuk. És még annyit, hogy attól függetlenül hogy leírom a véleményemet, még nem kell beállítani egy olyan személyiségnek, aki nem is vagyok (bizonyíték nélkül), csak mert nem tetszett a hozzászólásom. Itt nem rólam volt szó és én csak példának írtam magam, hogy a helyében hogyan cselekedetem volna és ez nem a tökéletességet mutatja, ha nem emberiséget.
2013. december 11. 15:51
Leila14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.20. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 213771 offline |
EZ MOST KOMOLY? egy hülye disney sztár aki egy f@szobó kurva lett...Én is néztem mikor kicsi voltam de már nem ...a gyerekek felnéznek rá de ezen a koncerten nem volt semmi mi és senki akire felnézhetek volna .... A koncerten gyerekek lehettek és voltak is ő meg azt mondja:"wtf" jól csináltad selena
2013. december 11. 16:15
Selly-rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline |
Az a hüje aki azt hiszi hogy SELENA ilyet mondott.
Ő A LEGJOBB SOSEM MONDANA ILYET EZ NEM AZ Ő HANGJA
VOLT TI MINDENT ELHISZTEK!!!!! SELENA a legjobb ő nem ilyen, ha mégis csak véletlen mondhatott ilyet!!! És biztosan lett is volna oka!!!!! EZ AZ IGAZSÁG!!!!!!!
Ő A LEGJOBB SOSEM MONDANA ILYET EZ NEM AZ Ő HANGJA
VOLT TI MINDENT ELHISZTEK!!!!! SELENA a legjobb ő nem ilyen, ha mégis csak véletlen mondhatott ilyet!!! És biztosan lett is volna oka!!!!! EZ AZ IGAZSÁG!!!!!!!
2013. december 11. 16:31
Hát én nem birom ezt a csajt Hülye libaaa...blee.Ez példakép,ez most vicc..haha :'D
2013. december 11. 17:21
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline |
Mixer: teljességel igazad van (y)
2013. december 11. 18:50
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline |
Selly-rajongó eggyet értek azzal hogy nem kéne mindent elhinni amit interneten vagy a könyvben olvasunk,máss részt meg selena jó hogy tesz a rajongókért hogy sok dalt megigér nekik máss részt viszont Selly-rajongó és persze aki ezt olvassa hogy amikor klippet vagy zenét veszik fel a producerek igazgatják a hangját hogy tökéletes legyen,de pedig nem az és ha élő adásban énekel ott nem igazgatják szóval lehet észlelni/észrevenni hogy minden énekesnek férfi/nő máss a hangja olyan igazis élőadásban
2013. december 11. 20:32
Austin Nagyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 216354 offline |
Szerintem ez érthető és amugy mindenkimond rosszat. De elég sokat tesz a rajongókért szóval nincsmiről beszélni !
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.