Káromkodva hagyta el a színpadot Selena Gomez
2013. december 08. 16:35
és a gyerekek még mindig őt tartják példaképnek???
2013. december 08. 16:37
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2013.12.08. 16:13)
Beyla
Húúú, de izgi, káromkodott - mekkora cucc! w00t.gif Szerintem néha napján mindenki száján csúsznak ki randa szavak, pláne, ha a dolgok nem úgy jönnek össze ahogyan azt eltervezte. A gyerekek nem ezzel lesznek megrontva, hiszen elég káromkodást hallanak a dzsörzi sór-féle hányadék műsorokban. Viszont az tényleg szánalmas, ahogyan a csaj erőlködik a színpadon. Tényleg látni azon a videón amit Szandiii_1992 szúrt be, hogy bizony elfeledkezik a playbackről és a mikrofonról. Ahogy észbekap, rögvest oda is kapja a szája elé. Komolyan, annyira nem értem, hogy mire jó ez az egész. Régen is f*s volt élőben, de akkor legalább még élőben énekelt, ami szerintem sokkal becsülendőbb. A színpadi fellépő ruhájában meg úgy néz ki, mint valami gothos prosti. blink.gif Ízléstelen ruha (bár az a fátyolszerű egész korrekt), smink és paróka. A "piros body" kifejezéstől meg kicsit nevethetnékem van.XD Na, nem a cikkíró ellen irányul, csak fura, mert a body az egy kisbaba ruci. Tavaly a tanárnőmnek mindig az volt a mániája, hogy a demons babákra rá e adtuk a bodyt. Egész vicces volt szalonkát elképzelni egy rugiban.XD
Beyla szerintem most kussolj el! >:(
Húúú, de izgi, káromkodott - mekkora cucc! w00t.gif Szerintem néha napján mindenki száján csúsznak ki randa szavak, pláne, ha a dolgok nem úgy jönnek össze ahogyan azt eltervezte. A gyerekek nem ezzel lesznek megrontva, hiszen elég káromkodást hallanak a dzsörzi sór-féle hányadék műsorokban. Viszont az tényleg szánalmas, ahogyan a csaj erőlködik a színpadon. Tényleg látni azon a videón amit Szandiii_1992 szúrt be, hogy bizony elfeledkezik a playbackről és a mikrofonról. Ahogy észbekap, rögvest oda is kapja a szája elé. Komolyan, annyira nem értem, hogy mire jó ez az egész. Régen is f*s volt élőben, de akkor legalább még élőben énekelt, ami szerintem sokkal becsülendőbb. A színpadi fellépő ruhájában meg úgy néz ki, mint valami gothos prosti. blink.gif Ízléstelen ruha (bár az a fátyolszerű egész korrekt), smink és paróka. A "piros body" kifejezéstől meg kicsit nevethetnékem van.XD Na, nem a cikkíró ellen irányul, csak fura, mert a body az egy kisbaba ruci. Tavaly a tanárnőmnek mindig az volt a mániája, hogy a demons babákra rá e adtuk a bodyt. Egész vicces volt szalonkát elképzelni egy rugiban.XD
Beyla szerintem most kussolj el! >:(
Édesanyáddal is így beszélsz, ha valami nem tetszik?
Idézet (csokiskex @ 2013.12.08. 16:18)
Ezen a koncerten sokan léptek fel, és többeknek is problémája volt a hangosítással, érdekes módon mégis csak a művésznő agya durrant el népes plénum előtt. A bodyról: szerintem is elég hülye elnevezés, de sajna még nincs magyar megfelelője, legalábbis úgy tudom.
Hallottam már olyat is, hogy volt olyan, hogy az áram ment el. Ilyenkor az előadó fogja magát, leül egy gitárral a kezében és megpróbál erőteljesen, hangosan énekelni. Szóval szalonka vérnyomása azért ugrott fel 250-re, mert sz*rban volt, hisz énekelni nem tud. Na, a bodyt nem azért jegyeztem meg, csak belőlem széles mosolyt váltott ki.XD Amúgy fingom sincs nekem sem, hogy hogyan hívják ezt a ruhadarabot, csak akkor is vicces.XD
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 08. 16:38
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline |
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2013.12.08. 16:19)
Zutul nem sz*r a hangja hanem mióta a legutóbbi turnéján úgy nézett ki hogy nem tud énekelni többé, ezért inkább a playback-re támaszkodik!
De neki már az elöző urnéján sem volt semmi hangja.. :'D sőt.. sose volt xd
2013. december 08. 16:39
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Sely64 @ 2013.12.08. 16:38)
Mert ti nem beszéltek rondán!?
Ha valamit eltolok, akkor eleresztek egy-kettő csúnyaszót, de SOHA nem lennék képes gyerekek előtt káromkodni...
2013. december 08. 16:41
Mrs_Bieber9431új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 207358 offline |
Selena Gomez Fan.2 Lehet hogy Avril egyszer.kétszer playback-el, de hogy selena mindgi az biztos xD
2013. december 08. 16:41
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
hát ez gyönyörű volt kislányom! tapsot a művésznőnek!
2013. december 08. 16:42
Mrs_Bieber9431új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 207358 offline |
Érthető... Miért nem lepődök meg? Hát megijedt hogy nem megy a zene nem tud tátogni, most mi lesz xD selenának nincs semmi hangja, mindegyik zenéjében más hangja van.. -.- És csak majmolni tud másokat...
2013. december 08. 16:44
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Haha, ezen a riherongyon már csak röhögni tudok, igazán megérdemelte. De azért nem volt szép dolog a plékbekkirálynőtől, hogy az óvodás rajongói előtt káromkodott, szegények eltanulják tőle.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.