A káromkodás még nem is olyan durva, hiszen alapjáraton mindenkinek kicsúszik a száján egy-két csúnya szó. Ettől függetlenül a kedves, kislányos, álszenteskedő imidzséhez valahogy ez nem illik.
De a vicces inkább az, ahogy előttem is írták, hogy playbackel, míg beszedi a sok pénzt a rajongóktól(persze mivel hangja nincsen...). Nem is értem, miért kell erőltetnie az éneklést.
Káromkodva hagyta el a színpadot Selena Gomez
2013. december 08. 16:50
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Nincs bajom Selenával, de most komolyan a többi fellépőt nem zavarta ez a "kis" technikai probléma?! Akadtak már sokkal nagyobb problémák is koncerteken, pl. teljesen elment a hangosítás, így nem csak az énekes, de a közönség se hallott semmit. Más énekesek több dalt is lenyomtak már úgy, hogy konkrétan semmit nem hallottak magukból, nehezebb így a helyzet, de a profik megoldják. ebből is látszik, hogy Selena mérföldekre van a profiktól. Bár, ezt a videó nélkül is tudtuk. Nem is értem egyébként a kiakadást, mikor playback-kel és anélkül is sz*rul énekel. Akkor miről is beszélünk?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 08. 16:50
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Én is kb. így fejeztem volna ki magam.
Amúgy nagyon idegesítő az,amikor nem hallod magad mikor énekelsz a nagy tömeg miatt.
Amúgy nagyon idegesítő az,amikor nem hallod magad mikor énekelsz a nagy tömeg miatt.
2013. december 08. 16:51
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline |
nagyon megváltozott!!
2013. december 08. 16:58
gesztesnoemiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 212134 offline |
Én teljesen megértem, Ő legalább okkal káromkodott...
2013. december 08. 16:58
Selena Gomez Fan.2 : Hát te meg mit képzelsz magadról??? Azt hiszed,hogy most nagyon vagány vagy azzal,h mindenkibe belekötsz???? Hát felvilágosítalak drágám: EGYÁLTALÁN NEM! És Beyla-nak meg mindenkinek ugyan olyan joga van hozzá szólni,mint neked! Erről ennyit. Hát hány éves vagy ember?? Talán 1-2??? :DDdd Téma lezárva.
2013. december 08. 17:01
norsk engel95% anxiety 5% girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 1905 Csatolások: 0 Azonosító: 203513 offline |
Idézet (gesztesnoemi @ 2013.12.08. 16:58)
Én teljesen megértem, Ő legalább okkal káromkodott...
Okkal káromkodott? Jaa.. Végülis, nem működött a playback..
Beyla
2013. december 08. 17:03
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 717 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline |
Kegyetlen vicces ez a leányzó komolyan mondom. Ebből látszik mennyire egy álszent. Na de komolyan kisgyerekek előtt kell úgy káromkodnia, hogy be van kapcsolva a mikrofonja? Hát gratulálhatok hozzá. És nem érdekel, hogy "Jaj Szelinácska felidegelte magát, mert nem működött, meg jaj jaj technikai malőr" NEM! Moderálja magát! 21 éves, és kisebbnél-kisebb rajongói vannak akik felnéznek rá. (Hozzátenném, a mai napig nem értem mi benne ennyire példaértékű..) Amúgy meg énekelni alapból nem tud. Erre szokták mondani, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni.
2013. december 08. 17:06
Az a gáz, hogy Selena az esetek 90%-ában playback-el és sajnos rendszerint be is ég vele. A maradék 10%-ban pedig az amúgy nagyon jól megválogatott háttérénekesek hangjától nem lehet hallani az erőtlen motyogását. Rájöhetne végre, hogy ez az egész éneklősdi egyszerűen nem neki való. Egy olyan ember, akinek ez a hivatása, annak igenis végig kell tudnia énekelni egy órát vagy többet élőben. Nem egy ilyen énekes/énekesnő van, aki tényleg erre született és ők bírják szusszal. Egyébként meg nevetséges, hogy szinte csak azzal tudtok védekezni, hogy más is ezt csinálja (lehet, de ezek szerint ők "kicsit profibbak" ebben, mint Gomez kisasszony), igaz, akik eddig fel lettek sorolva példának, azok mind élőben énekeltek például ezen az eseményen is.
2013. december 08. 17:10
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Egy jó előadónak minden cikis helyzetet tudnia kell(ene) kezelni. Selena elviekben évek óta fellépeget különböző helyeken, turnézik is. Tényleg ennyire buta, hogy ennyi idő alatt sem szorult belé egy cseppnyi rutin sem a színpadon?
2013. december 08. 17:16
Idézet (Szandiii_1992 @ 2013.12.08. 15:59)
Ebben a videóban () jobban látszik, ahogy ismét lebukott playbackelés közben.. Mikor észrevette, hogy a hangja továbbra is szól, miközben a mikrofon nincs is a szája előtt, gyors odarántotta a mikrofont.
JÉZUS EREJE!!! ezen a videón behaltam Amúgy a káromkodás nem olyan nagy baj, mert néha mindenkinek kicsúszik a száján 1-2 csúnya szó. Amúgy engem mindig is idegesített sellyke "hangja", ha playback-el, ha nem így is úgy is ugyanolyan rossz... de hát playback-elni is tudni kell és ez a ruha szörnyen áll rajta
baisée
2013. december 08. 17:17
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline |
Zsécii pontossan
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.