Lady Gaga és Christina Aguilera most először álltak közösen színpadra a The Voice amerikai tehetségkutató ötödik évadának utolsó részében. A két énekesnő a Lady Do What U Want című számát adta elő közösen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga és Christina Aguilera együtt léptek színpadra
2013. december 18. 14:19
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline |
2013. december 18. 14:27
Nah... az első amit le akartam írni, Christina haja valami borzalmas. Drágám sürgősen rúgd ki a fodrászodat! Ami a zenét illeti. Gaga jól indított, de amint bejött Christina egyből háttérbe került. Bár az ő hangjával képtelenség is versenyezni. És bár nagyon jól énekeltek együtt tőlük mégis kissé vadabb számot vártam volna.
2013. december 18. 14:34
Tini Stoessel Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 216795 offline |
Nagyon jó volt!
2013. december 18. 14:35
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
X-tina hangja csodás, mint mindig, sőt, Gagáé is igazán erőteljes, szép, viszont (elnézést a rajongóktól és tőle is) hihetetlen ronda ezzel a hajjal, és ebben a ruhában.
2013. december 18. 14:40
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Elég álszentnek gondolom ezt a lépést, gondolom jól jön Xtinának a hírverés! (Pitbull úgy látszik nem volt elég)
Eddig nem szerette Gagát (ésmég szépen fogalmaztam), de most már öri barátok???
2013. december 18. 14:41
Hát szerintem, a ruhák szörnyűek De gagánál ez mondjuk nem igazán számít. Jól kezdett Gaga, szerintem nem akarták "túlénekelni" egymást, mondjuk Xtinát nehéz lenne:D
Rohadt jó fellépés volt, mind2-en jól nyomták. Ki a következő vajon? madonna?
Rohadt jó fellépés volt, mind2-en jól nyomták. Ki a következő vajon? madonna?
2013. december 18. 14:46
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline |
Idézet (justthetruth @ 2013.12.18. 14:40)
Elég álszentnek gondolom ezt a lépést, gondolom jól jön Xtinának a hírverés! (Pitbull úgy látszik nem volt elég)
csak a sajtó + a rajongók fújták fel annyira a kettejük közti rivalizálást én úgy gondolom. Úgy olvastam, hogy Xtina többször is nyilatkozta, hogy nem "utálja" Gagát, és Gaga is, hogy tiszteli őt meg stb. a rizsaduma
2013. december 18. 14:46
Ez engem nagyon meglepett, de nagyon örülök neki, mert én mindkettejüket imádom. A produkció pedig nagyon jó volt. Remélem, hogy még fognak együtt színpadra lépni.
2013. december 18. 15:04
Hát engem nem igazán érdekel,hogy együtt lépnek fel,egyiket se szeretem.
2013. december 18. 15:09
Mind kettő elképesztő. Cristina Aguildfa a világ legjobb énekesnője kicsit se túlzok.
whitney houston is elismerte,hogy elképesztő
whitney houston is elismerte,hogy elképesztő
2013. december 18. 15:33
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Azok a ruhák, te jó ég! De legalább Gaga kivételesen nem felejtett el felöltözni.
Saját műfajában mindig is Christina-t tartottam a legjobb hangú énekesnőnek. Ha duettezeik valakivel akkor nagy rá az esély hogy "leénekli" a színpadról most is ez történt.
Nem hinném hogy valaha riválisként gondolt Gagára, bőven "sztár" volt már mikor Gaga egyáltalán képbe került, dehát a sajtó szereti gerjeszteni a balhét. Az meg hogy a hírverés miatt vállalta volna el Chris a fellépést hülyeség, megvolt neki a balhés Xtina korszaka, kinőtt belőle továbblépett. Őszintén Christina-nak szerintem nincs szüksége műbalhékra, elég ha énekel hisz igazi tehetség.
Saját műfajában mindig is Christina-t tartottam a legjobb hangú énekesnőnek. Ha duettezeik valakivel akkor nagy rá az esély hogy "leénekli" a színpadról most is ez történt.
Nem hinném hogy valaha riválisként gondolt Gagára, bőven "sztár" volt már mikor Gaga egyáltalán képbe került, dehát a sajtó szereti gerjeszteni a balhét. Az meg hogy a hírverés miatt vállalta volna el Chris a fellépést hülyeség, megvolt neki a balhés Xtina korszaka, kinőtt belőle továbblépett. Őszintén Christina-nak szerintem nincs szüksége műbalhékra, elég ha énekel hisz igazi tehetség.
2013. december 18. 15:44
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline |
Uristen..isteni volt Gaga csodás volt. Sokan irják h Christina leénekelte őt, ez sztem marhára nem így van.. sőt azt figyeltem meg h Gaga még jobban is énekelt nála:) Mind1 csodás volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.