A Once Upon A Time-rajongók, akik beleszerettek a Robbie Kay által alakított Pán Péter ördögi karakterébe, valószínűleg szomorúak voltak, amikor a fináléban Rumple leszúrta őt. De vajon a nézők tényleg utoljára látták a fiatal gonosztevőt, aki sosem vall kudarcot?
A teljes cikkhez kattints ide!
Robbie Kay külön sorozatot szeretne Sohaországból
2013. december 20. 20:10
2013. december 20. 20:14
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline |
Peter Pan never falls <3
2013. december 20. 20:16
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline |
Ezt a hírt már 2 nappal ezelőtt olvastam én is az E! Online-on.Tulajdonképpen, én támogatnám, de csak akkor, ha ezt jobban megcsinálják a Csodaország spin-offnál,mert szerintem az egy borzzalmas sorozat,a történetszállal együtt.
2013. december 20. 20:22
Annyira imádom, a sorozat utolsó részét végig bőgtem. Eltudnám viselni, hogy 45 percen keresztül csak őt nézhessem, és a csodás akcentusát hallgathassam, szóval támogatom az ötletet.
2013. december 20. 20:28
Mi spoilerek vannak itt. Szerencse, hogy már láttam az utolsó részt. Háromszor is, és még mindig nem dolgoztam fel. xD Pán Pétert egyébként nem bírom. Annyira antipatikus karakter. :| Viszont a márciust már nagyon várom. Szurkolok Emmának és Hooknak. És Hófehérkének is babaügyben. Ginnifer és Josh nagyon édesek együtt. :3
2013. december 20. 21:04
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én is imádnám Sarah96.
2013. december 20. 21:35
ennyi erővel minden visszatérő karakternek lehetne. én a felnőtt pinokkióra szavazok
2013. december 20. 21:38
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
De ari a képeeen...
2013. december 20. 22:04
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Felix egészen biztosan nem tér vissza, ő elköszönt a stábtól twitteren. De Robbie még nem, szóval rá van esély, hogy mégsem hallott.
Én lennék a világon a legboldogabb, ha lenne egy Neverland spin-off. Viszont szerintem erre kevés az esély
Én lennék a világon a legboldogabb, ha lenne egy Neverland spin-off. Viszont szerintem erre kevés az esély
2013. december 20. 22:09
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Nagyon örülnék neki,ha Sohaországnak is lenne egy külön kis sorozata. Hiszen olyan sok mindent nem tudtunk meg,amik valójában fontosak. Ha már Wonderland-nek csináltak,akkor nekik is csinálni kéne.
2013. december 20. 22:27
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Spoiler alert. Viccet félretéve, én nem bánnám, ha ehhez is készülne egy spin-off, mert miért ne? Nekem a Csodaországos (sokakkal ellentétben) nagyon tetszik, oké, megvannak a hibái, de csak 13 részes lesz és nem akarják elnyújtani, mint a rétestésztát.
Az utolsó részen meg kiakadtam, azért nagyon ajánlom, hogy legalább Rumpi visszatérjen, mert ez a halál... basszus, még sírni sem volt időm, annyira nem volt megható. Inkább szörnyű volt. Azt az "apróságot" meg már meg se említem, hogy Emma meg Henry (egyébként így hívják még?) elfelejtett mindent.
Most, hogy visszatértek, én arra várok, hogy Regina találkozzon Robinnal.
Az utolsó részen meg kiakadtam, azért nagyon ajánlom, hogy legalább Rumpi visszatérjen, mert ez a halál... basszus, még sírni sem volt időm, annyira nem volt megható. Inkább szörnyű volt. Azt az "apróságot" meg már meg se említem, hogy Emma meg Henry (egyébként így hívják még?) elfelejtett mindent.
2013. december 21. 11:10
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (Lindsay019 @ 2013.12.20. 22:27)
Spoiler alert. Viccet félretéve, én nem bánnám, ha ehhez is készülne egy spin-off, mert miért ne? Nekem a Csodaországos (sokakkal ellentétben) nagyon tetszik, oké, megvannak a hibái, de csak 13 részes lesz és nem akarják elnyújtani, mint a rétestésztát.
Rumple-nek vissza kell térnie, mert:
-1. Robert Carlyle-nek 5 éves szerződése van.
-2. Az egyik legnépszerűbb karakter
-3. Mivel ő az egyik legkedveltebb, a készítők nem követhetnek el egy ilyen öngólt, eléggé megcsappanna a nézők száma is
-4. Rumbelle is az egyik legnépszerűbb páros (az én kedvencem is)
-5. Nem láttunk holttestet, csak azt, hogy eltűnnek. Amíg nincsen kézzel fogható bizonyíték, addig én nem hiszem el, hogy Rumple elment.
-6. Ez az OUAT, bármi megtörténhet
És akkor a cikkhez is szólva: Én örülnék a Neverlaln spin-offnak, sokkal több potenciál van benne, mint Wonderlandben. És szívesen nézném még Robbie Kay-t egy darabig
2013. december 21. 13:17
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline |
A Csodaországos spin-off nem nagyon nyerte el a tetszésemet, számomra unalmas, viszont Sohaországból ütős kis sorozatot lehetne kihozni. Imádom Robbiet Pán Péterként.
2013. december 21. 14:08
wendy0913új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 214448 offline |
itt egy PETÍCIÓ a spin-off-ért (amit a tumblr-n próbálnak terjeszteni): https://www.change.org/petitions/once-upon-a-time-writers-once-upon-a-time-in-neverland-spin-off#share
2013. december 21. 14:33
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Szeretem ezt a fiut a filmbol...nagyon sexi es jol jatsza a szerepet
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.