Megvált göndör fürtjeitől Harry Styles
2013. december 22. 18:40
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Azért nem olyan sok haj van a padlón,hogy kopaszra nyirta volna magát.
2013. december 22. 18:46
Bo Simpsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 70 Csatolások: 2 Azonosító: 210785 offline |
1. Ez nem az ő haja szerintem
2. Kedves Beyla,
Köszönjük a véleményed Harry-ről, bár senkisem kérdezett arról, hogy te mit szerettél tizen évesen. Már elegem van a sok hülye veszekedésből! Mindenki tartsa meg magának a véleményét! Miért kell ez az utálkozás? Mire jó ez? Esküszöm, hogy ilyenkor fejbe tudnám magamt lőni! E-miatt az utálkozás miatt vesztettem el egy barátságot! Egyáltalán nem jó móka! És akkor mivan, ha ő(k) a példaképe(i) valakinek? Igen is lehet valakinek Ő(k) a példaképe(i), hiszen hihetetlenül tehetségesek! Ha senki nem kritizálja azt amit te szeretsz, akkor te miért kritizálod azt, amit más szeret? Bántott téged hogy ilyeneket mondasz róla? Ismered, hogy folyton ítélkezel?
(NO HATE PLEASE! NO HATE!) #myopinion nem akarok veszekedni, ez az én véleményem.
xx
2. Kedves Beyla,
Köszönjük a véleményed Harry-ről, bár senkisem kérdezett arról, hogy te mit szerettél tizen évesen. Már elegem van a sok hülye veszekedésből! Mindenki tartsa meg magának a véleményét! Miért kell ez az utálkozás? Mire jó ez? Esküszöm, hogy ilyenkor fejbe tudnám magamt lőni! E-miatt az utálkozás miatt vesztettem el egy barátságot! Egyáltalán nem jó móka! És akkor mivan, ha ő(k) a példaképe(i) valakinek? Igen is lehet valakinek Ő(k) a példaképe(i), hiszen hihetetlenül tehetségesek! Ha senki nem kritizálja azt amit te szeretsz, akkor te miért kritizálod azt, amit más szeret? Bántott téged hogy ilyeneket mondasz róla? Ismered, hogy folyton ítélkezel?
(NO HATE PLEASE! NO HATE!) #myopinion nem akarok veszekedni, ez az én véleményem.
xx
2013. december 22. 18:47
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Oké, szeretem Őt, de akkor is. Minek kell ebből cikket írni?
Amúgy láttam képeket amikor egy épület tetején a MM-t forgatták, és nem vészes. Szerintem egész jó lett a haja.
Amúgy láttam képeket amikor egy épület tetején a MM-t forgatták, és nem vészes. Szerintem egész jó lett a haja.
2013. december 22. 18:50
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline |
Persze az is lehet, hogy az "Új év, új én" szöveg azt foglalja magába, hogy Harold fodrásznak állt xD
2013. december 22. 18:56
Beyla én tökre egyet értek veled.....
Most kkomolyan csak éppen valami fetlűnőségi viszketegsége volt a szegény pici Harry-nek és most mindenki figyel is rá............szuper
Mindegy mindenki olvadozik az ilyen poféktól de most komolyan....
Most kkomolyan csak éppen valami fetlűnőségi viszketegsége volt a szegény pici Harry-nek és most mindenki figyel is rá............szuper
Mindegy mindenki olvadozik az ilyen poféktól de most komolyan....
2013. december 22. 18:59
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline |
Szerintem jól fog állni neki hiszen az arca attól még ugyanolyan helyes ^^ :* az utálkozókat pedig csak szánni tudom amiért ilyen szerencsétlenek és nincs jobb dolguk minthogy Haroldot (<3) basztassál -'_- xD
2013. december 22. 19:00
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Már hogyne lenne az ő haja. Nagyon sok haja van és már nagyon hosszú volt neki, csak az utóbbi időben zselézte, meg lakkozta és nem volt annyira feltűnő. Simán csak levágatott belőle... Ez nem jelenti azt, hogy kopasz lett. Egy tegnapi kép alapján, simán csak a hosszából vágatott... Szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.