Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!
2013. december 25. 19:25
ShibaDzonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 197455 offline |
*hangosan röhög*
Szóval: Éljen, végre, végre valahára! *-*
Aztán:
Már a név is megér egy saját mondatot: "Mrs. Bieber" ... tényleg?
Másrészt: "Ha nem tetszik, ne nézd". Felvilágosítanálak róla, hogy azért nézem, mert tetszik ez a hír :3
Aztán meg azért van r*hadt "Szólj hozzá!" rész minden cikk alatt hogy negatív-pozitív véleményt oszthassunk meg :3 Ja... hogy neked nem tetszik az én véleményem?? Ha nem tetszik, ne nézd
Na meg az a "de van elég problémám így is". Ez esetben én inkább azt a rengeteg problémámat próbálnám megoldani, nem a gép előtt ülni és nyomatni a hülyeségem :3
"megvédtem a példaképem.". Te döntésed, kit választasz példaképnek, de indokold már meg hogy miért pont RÁ esett a választásod??
Aztán:
Másrészt: "Ha nem tetszik, ne nézd". Felvilágosítanálak róla, hogy azért nézem, mert tetszik ez a hír :3
Aztán meg azért van r*hadt "Szólj hozzá!" rész minden cikk alatt hogy negatív-pozitív véleményt oszthassunk meg :3 Ja... hogy neked nem tetszik az én véleményem?? Ha nem tetszik, ne nézd
Na meg az a "de van elég problémám így is". Ez esetben én inkább azt a rengeteg problémámat próbálnám megoldani, nem a gép előtt ülni és nyomatni a hülyeségem :3
"megvédtem a példaképem.". Te döntésed, kit választasz példaképnek, de indokold már meg hogy miért pont RÁ esett a választásod??
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Szandi0820
2013. december 25. 19:26
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
Én nagyon sajnálom én nagyon imádomm:-) :-) :-) :-) -*******
2013. december 25. 19:27
Valahol mélyen gondoltam, hogy nem lesz nagy jövője. Túl fiatalon lett híres és túl nagy elismerést kapott, amit még egy olyan öntelt ember sem tudott feldolgozni, mint ő. Bár mostanság a falat tudnám kaparni tőle, megértem a döntését. Ő is ember és szerintem jobban teszi, hogy visszavonul (bár azt nem tudom, meddig fogja bírni), minthogy hagyja, hogy a média bohócot csináljon belőle (mint májlikából). Lássuk be, hiába utálkozunk, valójában nem ismerjük, csak a média hazugságait látjuk róla. Bár lehet, hogy ilyen a valódi énje? Ki tudja. Mindenesetre szerintem jól döntött.
2013. december 25. 19:28
Végre!Bocsi rajongók,de nem volt egy példa mutató sztár.
2013. december 25. 19:29
Dangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195848 offline |
Várható volt.
A viselkedése, az egész kezelhetetlen lett. Elveszítette önmagát, megrekedt valahol az önképe meg... saját maga se tudja milyen legyen.
Nem veszít vele sokat, ha "visszavonul".
A büdös életbe nem kell dolgoznia, bejárta a világot, a lányok oda voltak/vannak érte. Ennél több kell? Találja meg a lelki békéjét és eléldegél vígan. A négy fal közt meg úgy keménykedik, ahogy akar.
A viselkedése, az egész kezelhetetlen lett. Elveszítette önmagát, megrekedt valahol az önképe meg... saját maga se tudja milyen legyen.
Nem veszít vele sokat, ha "visszavonul".
A büdös életbe nem kell dolgoznia, bejárta a világot, a lányok oda voltak/vannak érte. Ennél több kell? Találja meg a lelki békéjét és eléldegél vígan. A négy fal közt meg úgy keménykedik, ahogy akar.
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline |
Most lehetnék bunkó, és mondhatnám, hogy "Hál' Istennek, vére befogja a száját", de mivel Karácsony van, így inkább csak szép lassan sorba veszem az ő "munkásságát".
Akkor hallottam róla először, amikor a volt legjobb barátnőm megmutatta Justin klipét. Akkor azt gondoltam, hogy aranyos srác, meg hogy sokra viheti, ha ilyen normális marad. Aztán egyre jobban kezdett ismertté válni, és egyre jobban kezdett elszállni magától.
Szerintem az már beteges, hogy folyton Istennel jön - még ha olyan nagy hívő is lenne... Komolyan mondom, lassan pezsgőt bontok ezért a bejelentéséért - már ha igaz. Nem bírom nézni és hallani, hogy folyton valami hülyeséget csinál és azzal takarózik, hogy mindaz csak pletyka. Szerintem minden pletykában van legalább egy minimális igazság...
Nem akarok bunkó lenni, és megbántani se senkit, de szerintem jobb, ha egy kis időre is, de visszavonul. Öt év hosszú idő, és neki ez alatt az idő alatt kellett felnőnie. Nem volt normális kamasz kora, nem tudott azt csinálni amit akart, akkor amikor akart. Rossza dolgokba keveredett bele, ha akarta ha nem. Rajongókat vesztett, de ez kellett neki, ahhoz, hogy belássa: valami nem stimmel magával.
Örülök, hogy "visszavonul", mert legalább lesz egy kis ideje magára és a családjára...
És félre értés ne essék, egyáltalán nem bírom Biebert, de nem fogok utálkozni sem! Ő is ember, ő is követ el hibákat, de egy kis pihi neki is kijár!
Akkor hallottam róla először, amikor a volt legjobb barátnőm megmutatta Justin klipét. Akkor azt gondoltam, hogy aranyos srác, meg hogy sokra viheti, ha ilyen normális marad. Aztán egyre jobban kezdett ismertté válni, és egyre jobban kezdett elszállni magától.
Szerintem az már beteges, hogy folyton Istennel jön - még ha olyan nagy hívő is lenne... Komolyan mondom, lassan pezsgőt bontok ezért a bejelentéséért - már ha igaz. Nem bírom nézni és hallani, hogy folyton valami hülyeséget csinál és azzal takarózik, hogy mindaz csak pletyka. Szerintem minden pletykában van legalább egy minimális igazság...
Nem akarok bunkó lenni, és megbántani se senkit, de szerintem jobb, ha egy kis időre is, de visszavonul. Öt év hosszú idő, és neki ez alatt az idő alatt kellett felnőnie. Nem volt normális kamasz kora, nem tudott azt csinálni amit akart, akkor amikor akart. Rossza dolgokba keveredett bele, ha akarta ha nem. Rajongókat vesztett, de ez kellett neki, ahhoz, hogy belássa: valami nem stimmel magával.
Örülök, hogy "visszavonul", mert legalább lesz egy kis ideje magára és a családjára...
És félre értés ne essék, egyáltalán nem bírom Biebert, de nem fogok utálkozni sem! Ő is ember, ő is követ el hibákat, de egy kis pihi neki is kijár!
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline |
Idézet (ShibaDzon @ 2013.12.25. 19:25)
*hangosan röhög*
Aztán:
Aztán:
miért éppen rám száll mindenki? hagyjatok békén, mondom, van elég problémám, amit nem lehet megoldani, mert ez nem olyan... ha érdekel, összetört a szívem. és ha nem haragszol, megyek, mert még aztán megöltök.
Merci Baloghvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 203675 offline |
Mrs. Bieber
Beyla írta:
Pszichológus, pszichiáter, illetve profilalkotó ne legyél, mert teljesen félreismersz pici Bogár! wink.gif Nem hiszem azt, hogy istenkirály vagyok, nem az én stílusom. Én csak egy egyszerű lány vagyok, aki véleményt formált bíbőr ostoba nyilatkozatáról. Szerintem ez nem tilos. Én nem hiszem azt, hogy a világ közepe vagyok, hiszen mindig is egy szürke egér voltam, aki nem szeret középpontba lenni, de a véleményét kimondja. Megjegyzem, 19 évesen sokkal több mindent tettem le az asztalra, most lassan 23 évesen pedig ki tudom azt jelenteni, hogy bizony sokkal több mindent értem el az életemben, mint ez a nyomorék. Egyébként meg, mint múltkor az egyik egydés cikknél írtam, talán írjatok az én kedvenceimről is és akkor a probléma megoldva. laugh.gif Nem bírtam ki, hogy ne kommenteljek hozzá, a te fröcsögésed meg abszolút hidegen hagy. Anya, ugye megengeded, hogy a továbbiakban fórumozzak és hozzászóljak a Magazin rovat témáihoz? Légyszi, anya!!! biggrin.gif
szánalmas vagy, ugye tudod? victory.gif
és kár, hogy nem érted meg, hogy ha nem tetszik ne nézd. lehet, hogy nem bírod ki, de szerintem senki sem kíváncsi a véleményedre, nyugodtan tartsd meg magadnak.!
Mrs.Bieber teljesen igazad van ha nem tetszik neki akkor ne nézze
Beyla írta:
Pszichológus, pszichiáter, illetve profilalkotó ne legyél, mert teljesen félreismersz pici Bogár! wink.gif Nem hiszem azt, hogy istenkirály vagyok, nem az én stílusom. Én csak egy egyszerű lány vagyok, aki véleményt formált bíbőr ostoba nyilatkozatáról. Szerintem ez nem tilos. Én nem hiszem azt, hogy a világ közepe vagyok, hiszen mindig is egy szürke egér voltam, aki nem szeret középpontba lenni, de a véleményét kimondja. Megjegyzem, 19 évesen sokkal több mindent tettem le az asztalra, most lassan 23 évesen pedig ki tudom azt jelenteni, hogy bizony sokkal több mindent értem el az életemben, mint ez a nyomorék. Egyébként meg, mint múltkor az egyik egydés cikknél írtam, talán írjatok az én kedvenceimről is és akkor a probléma megoldva. laugh.gif Nem bírtam ki, hogy ne kommenteljek hozzá, a te fröcsögésed meg abszolút hidegen hagy. Anya, ugye megengeded, hogy a továbbiakban fórumozzak és hozzászóljak a Magazin rovat témáihoz? Légyszi, anya!!! biggrin.gif
szánalmas vagy, ugye tudod? victory.gif
és kár, hogy nem érted meg, hogy ha nem tetszik ne nézd. lehet, hogy nem bírod ki, de szerintem senki sem kíváncsi a véleményedre, nyugodtan tartsd meg magadnak.!
Mrs.Bieber teljesen igazad van ha nem tetszik neki akkor ne nézze
2013. december 25. 19:31
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline |
Ezzen vitatkozni most ez komoly?? na de mind 1 is .. erről szólva meg hát jobb hír nem is jöhetett volna ! .. remélem örökre viszzavonul ! .. legalább nem kell hogy mindenki halhasaa azt a kisjányos vinyogó hangját !
2013. december 25. 19:32
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline |
hat nekem nincs bajom vele szoval....
2013. december 25. 19:32
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.12.25. 19:29)
miért éppen rám száll mindenki? hagyjatok békén, mondom, van elég problémám, amit nem lehet megoldani, mert ez nem olyan... ha érdekel, összetört a szívem. és ha nem haragszol, megyek, mert még aztán megöltök.
Nekem is vannak problémáim, szerintem annak a tagnak is, aki rád tett megjegyzéseket, sőt Pista bácsinak és Mariska néninek is! Mégsem hangoztatjuk az úton útfélen, hogy gondjaik vannak. Nekem is vannak, amik magánjellegűek, nem osztom meg senkivel sem, mert senkinek semmi köze hozzá. Szerintem meg baromira ráérsz, mert ahogyan elnézegettem a topikot nem csak én belém kötöttél, hanem másba is. Ha meg összetörték a szívedet, akkor én például szívesen meghallgatlak privátban és mondjuk megpróbálok tanácsot adni, ha esetlegesen érdekelne az ajánlatom.
2013. december 25. 19:34
Ejj, későn értem ide. Szerettem volna valami frappáns és értelmes kommentet írni, de Beyla megelőzött. Megint. Mindent leírt, ami a cikk és a kommentek olvasása közben eszembe jutott. Csak annyit tennék hozzá, hogy nagy kár, hogy Bieber egója és IQ-ja fordítottan arányosak egymással. Bizonyítja ez az iromány is.
A bilíberek egy felejthetetlen élményt nyújtottak nekem, így karácsony estére, ahogy görcsösen védik ezt a srácot és "fegyvertelenül"(aki érti, hogy mire gondolok, az érti, aki nem, arra vonatkozik) hadakoznak Beyla-val és azokkal, akik nem sírnak emiatt, köszönöm.
A bilíberek egy felejthetetlen élményt nyújtottak nekem, így karácsony estére, ahogy görcsösen védik ezt a srácot és "fegyvertelenül"(aki érti, hogy mire gondolok, az érti, aki nem, arra vonatkozik) hadakoznak Beyla-val és azokkal, akik nem sírnak emiatt, köszönöm.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.