Starity

Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!

29 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 25. 19:24 #281
Sely64
Sely64

StátuszSoha ne hagyjon el benneteket a remény! - Éhezők Viadala
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 517
Csatolások: 0
Azonosító: 210448
Ez most feldobta a napom!biggrin.gif Ez a legjobb karácsonyi ajándék!
2013. december 25. 19:25 #282
Phann
Phann
visszatérő vendég

StátuszCheating
Hozzászólás: 224
Azonosító: 207595
De legalább maradandót alkotott a világnak.Pl: Baby. smileeee.gif heart.gif As Long As You Love Me heart.gif
2013. december 25. 19:25 #283
ShibaDzon
ShibaDzon
új tag
Hozzászólás: 37
Azonosító: 197455
*hangosan röhög*
Szóval: Éljen, végre, végre valahára! *-*
Aztán:
Már a név is megér egy saját mondatot: "Mrs. Bieber" ... tényleg? biggrin.gif
Másrészt: "Ha nem tetszik, ne nézd". Felvilágosítanálak róla, hogy azért nézem, mert tetszik ez a hír :3
Aztán meg azért van r*hadt "Szólj hozzá!" rész minden cikk alatt hogy negatív-pozitív véleményt oszthassunk meg :3 Ja... hogy neked nem tetszik az én véleményem?? Ha nem tetszik, ne nézd tongue.gif
Na meg az a "de van elég problémám így is". Ez esetben én inkább azt a rengeteg problémámat próbálnám megoldani, nem a gép előtt ülni és nyomatni a hülyeségem :3
"megvédtem a példaképem.". Te döntésed, kit választasz példaképnek, de indokold már meg hogy miért pont RÁ esett a választásod??
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
2013. december 25. 19:26 #284
acsadrienn20
acsadrienn20
Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3

StátuszTudod mi történik ha azérem egyikoldalát látod?Lemaradsz az érem másik oldaláról
Hozzászólás: 7060
Csatolások: 1908
Azonosító: 181337
Én nagyon sajnálom én nagyon imádomm:-) :-) :-) :-) -*******
2013. december 25. 19:26 #285
Robi98
Robi98
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 205254
:DDDD Itt az ideje pezsgőt bontani biggrin.gif wink.gif ez egy szuper hír volt xD biggrin.gif
2013. december 25. 19:27 #286
- törölt felhasználó -    
Valahol mélyen gondoltam, hogy nem lesz nagy jövője. Túl fiatalon lett híres és túl nagy elismerést kapott, amit még egy olyan öntelt ember sem tudott feldolgozni, mint ő. Bár mostanság a falat tudnám kaparni tőle, megértem a döntését. Ő is ember és szerintem jobban teszi, hogy visszavonul (bár azt nem tudom, meddig fogja bírni), minthogy hagyja, hogy a média bohócot csináljon belőle (mint májlikából). Lássuk be, hiába utálkozunk, valójában nem ismerjük, csak a média hazugságait látjuk róla. Bár lehet, hogy ilyen a valódi énje? Ki tudja. Mindenesetre szerintem jól döntött.
2013. december 25. 19:28 #287
- törölt felhasználó -    
Végre!Bocsi rajongók,de nem volt egy példa mutató sztár.
2013. december 25. 19:29 #288
Danger
Danger
visszatérő vendég

StátuszPlaying With Fire*
Hozzászólás: 161
Azonosító: 195848
Várható volt.
A viselkedése, az egész kezelhetetlen lett. Elveszítette önmagát, megrekedt valahol az önképe meg... saját maga se tudja milyen legyen.
Nem veszít vele sokat, ha "visszavonul".
A büdös életbe nem kell dolgoznia, bejárta a világot, a lányok oda voltak/vannak érte. Ennél több kell? Találja meg a lelki békéjét és eléldegél vígan. A négy fal közt meg úgy keménykedik, ahogy akar.
2013. december 25. 19:29 #289
Troublemakeroff
Troublemakeroff
új tag

StátuszI'm not perfect...Never have been...Never will be
Hozzászólás: 31
Azonosító: 210757
Most lehetnék bunkó, és mondhatnám, hogy "Hál' Istennek, vére befogja a száját", de mivel Karácsony van, így inkább csak szép lassan sorba veszem az ő "munkásságát".
Akkor hallottam róla először, amikor a volt legjobb barátnőm megmutatta Justin klipét. Akkor azt gondoltam, hogy aranyos srác, meg hogy sokra viheti, ha ilyen normális marad. Aztán egyre jobban kezdett ismertté válni, és egyre jobban kezdett elszállni magától.
Szerintem az már beteges, hogy folyton Istennel jön - még ha olyan nagy hívő is lenne... Komolyan mondom, lassan pezsgőt bontok ezért a bejelentéséért - már ha igaz. Nem bírom nézni és hallani, hogy folyton valami hülyeséget csinál és azzal takarózik, hogy mindaz csak pletyka. Szerintem minden pletykában van legalább egy minimális igazság...
Nem akarok bunkó lenni, és megbántani se senkit, de szerintem jobb, ha egy kis időre is, de visszavonul. Öt év hosszú idő, és neki ez alatt az idő alatt kellett felnőnie. Nem volt normális kamasz kora, nem tudott azt csinálni amit akart, akkor amikor akart. Rossza dolgokba keveredett bele, ha akarta ha nem. Rajongókat vesztett, de ez kellett neki, ahhoz, hogy belássa: valami nem stimmel magával.
Örülök, hogy "visszavonul", mert legalább lesz egy kis ideje magára és a családjára...
És félre értés ne essék, egyáltalán nem bírom Biebert, de nem fogok utálkozni sem! Ő is ember, ő is követ el hibákat, de egy kis pihi neki is kijár! wink.gif
2013. december 25. 19:29 #290
Mrs. Bieber
Mrs. Bieber
visszatérő vendég

StátuszAz emberek nem figyelik, hogy tél van-e vagy nyár, ha boldogok.<3
Hozzászólás: 114
Azonosító: 200980
Idézet (ShibaDzon @ 2013.12.25. 19:25)
*hangosan röhög*
Szóval: Éljen, végre, végre valahára! *-*
Aztán:
Már a név is megér egy saját mondatot: "Mrs. Bieber" ... tényleg? biggrin.gif
Másrészt: "Ha nem tetszik, ne nézd". Felvilágosítanálak róla, hogy azért nézem, mert tetszik ez a hír :3
Aztán meg azért van r*hadt "Szólj hozzá!" rész minden cikk alatt hogy negatív-pozitív véleményt oszthassunk meg :3 Ja... hogy neked nem tetszik az én véleményem?? Ha nem tetszik, ne nézd tongue.gif
Na meg az a "de van elég problémám így is". Ez esetben én inkább azt a rengeteg problémámat próbálnám megoldani, nem a gép előtt ülni és nyomatni a hülyeségem :3
"megvédtem a példaképem.". Te döntésed, kit választasz példaképnek, de indokold már meg hogy miért pont RÁ esett a választásod??

miért éppen rám száll mindenki? hagyjatok békén, mondom, van elég problémám, amit nem lehet megoldani, mert ez nem olyan... ha érdekel, összetört a szívem. és ha nem haragszol, megyek, mert még aztán megöltök. dry.gif
2013. december 25. 19:29 #291
Merci Balogh
Merci Balogh
visszatérő vendég

Státusz℧♘ℋℴℛsℰ♘℧
Hozzászólás: 135
Azonosító: 203675
Mrs. Bieber
Beyla írta:
Pszichológus, pszichiáter, illetve profilalkotó ne legyél, mert teljesen félreismersz pici Bogár! wink.gif Nem hiszem azt, hogy istenkirály vagyok, nem az én stílusom. Én csak egy egyszerű lány vagyok, aki véleményt formált bíbőr ostoba nyilatkozatáról. Szerintem ez nem tilos. Én nem hiszem azt, hogy a világ közepe vagyok, hiszen mindig is egy szürke egér voltam, aki nem szeret középpontba lenni, de a véleményét kimondja. Megjegyzem, 19 évesen sokkal több mindent tettem le az asztalra, most lassan 23 évesen pedig ki tudom azt jelenteni, hogy bizony sokkal több mindent értem el az életemben, mint ez a nyomorék. Egyébként meg, mint múltkor az egyik egydés cikknél írtam, talán írjatok az én kedvenceimről is és akkor a probléma megoldva. laugh.gif Nem bírtam ki, hogy ne kommenteljek hozzá, a te fröcsögésed meg abszolút hidegen hagy. Anya, ugye megengeded, hogy a továbbiakban fórumozzak és hozzászóljak a Magazin rovat témáihoz? Légyszi, anya!!! biggrin.gif

szánalmas vagy, ugye tudod? victory.gif
és kár, hogy nem érted meg, hogy ha nem tetszik ne nézd. lehet, hogy nem bírod ki, de szerintem senki sem kíváncsi a véleményedre, nyugodtan tartsd meg magadnak.!

Mrs.Bieber teljesen igazad van ha nem tetszik neki akkor ne nézze
2013. december 25. 19:30 #292
Robi98
Robi98
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 205254
Ja és Beyla ezt q.rva jól megmondtad biggrin.gif 100%-ban egyet értek biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla
2013. december 25. 19:30 #293
- törölt felhasználó -    
Vègre!!!!legalàbbb
2013. december 25. 19:31 #294
ShibaDzon
ShibaDzon
új tag
Hozzászólás: 37
Azonosító: 197455
Mert számomra te vagy a legröhejesebb.
És ha lesz egy percem, megkeresek pár darabot a szívedből :3
De még mindig nem indokoltad a példakép választásod ^^
2013. december 25. 19:31 #295
katie0123k2
katie0123k2
visszatérő vendég

StátuszDeja Vu!
Hozzászólás: 290
Azonosító: 198598
Ezzen vitatkozni most ez komoly?? biggrin.gif biggrin.gif na de mind 1 is .. erről szólva meg hát jobb hír nem is jöhetett volna ! .. remélem örökre viszzavonul ! .. legalább nem kell hogy mindenki halhasaa azt a kisjányos vinyogó hangját ! wink.gif
2013. december 25. 19:32 #296
icarlyluv
icarlyluv
Anti-Fairy

StátuszFollow the blood
Hozzászólás: 1142
Csatolások: 1
Azonosító: 196679
Teljesült a karácsonyi kívánságom! biggrin.gif
2013. december 25. 19:32 #297
Maite_Kristen Love
Maite_Kristen Love
visszatérő vendég

StátuszAz igazán bátor ember elismeri a többiek erejét
Hozzászólás: 135
Azonosító: 174627
hat nekem nincs bajom vele szoval....
2013. december 25. 19:32 #298
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.12.25. 19:29)
miért éppen rám száll mindenki? hagyjatok békén, mondom, van elég problémám, amit nem lehet megoldani, mert ez nem olyan... ha érdekel, összetört a szívem. és ha nem haragszol, megyek, mert még aztán megöltök.  dry.gif

Nekem is vannak problémáim, szerintem annak a tagnak is, aki rád tett megjegyzéseket, sőt Pista bácsinak és Mariska néninek is! Mégsem hangoztatjuk az úton útfélen, hogy gondjaik vannak. Nekem is vannak, amik magánjellegűek, nem osztom meg senkivel sem, mert senkinek semmi köze hozzá. Szerintem meg baromira ráérsz, mert ahogyan elnézegettem a topikot nem csak én belém kötöttél, hanem másba is. Ha meg összetörték a szívedet, akkor én például szívesen meghallgatlak privátban és mondjuk megpróbálok tanácsot adni, ha esetlegesen érdekelne az ajánlatom.
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandiiii, Fan-ily6889, Szandi0820
2013. december 25. 19:34 #299
- törölt felhasználó -    
Ejj, későn értem ide. Szerettem volna valami frappáns és értelmes kommentet írni, de Beyla megelőzött. Megint. Mindent leírt, ami a cikk és a kommentek olvasása közben eszembe jutott. Csak annyit tennék hozzá, hogy nagy kár, hogy Bieber egója és IQ-ja fordítottan arányosak egymással. Bizonyítja ez az iromány is.
A bilíberek egy felejthetetlen élményt nyújtottak nekem, így karácsony estére, ahogy görcsösen védik ezt a srácot és "fegyvertelenül"(aki érti, hogy mire gondolok, az érti, aki nem, arra vonatkozik) hadakoznak Beyla-val és azokkal, akik nem sírnak emiatt, köszönöm. meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii, Fan-ily6889, Szandi0820
2013. december 25. 19:35 #300
Evikee15
Evikee15
visszatérő vendég

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot, s harcolj érte! :) ♥
Hozzászólás: 220
Azonosító: 203298
Még szebb lett a karácsonyom
29 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20