Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!
2013. december 25. 19:35
ShibaDzonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 197455 offline |
"Ha meg összetörték a szívedet, akkor én például szívesen meghallgatlak privátban és mondjuk megpróbálok tanácsot adni, ha esetlegesen érdekelne az ajánlatom."
Aranyos feléd az ajánlatod Beyla, de ha nem haragszol meg, szerintem naiv vagy ^^
Aranyos feléd az ajánlatod Beyla, de ha nem haragszol meg, szerintem naiv vagy ^^
2013. december 25. 19:36
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Mikor úgy viselkedett, mint egy óvodás vagy fiatalkorú strici, eléggé esett a szememben, ám azt kell mondjam, volt pár olyan szám, amit megszerettem tőle. Plusz, tiszteletben tartom, hogy másnak ez szomorúságot hoz.
2013. december 25. 19:36
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Enélkül a 2013-as karácsonyom nem lett volna teljes! 5 éve várok erre a pillanatra.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 25. 19:38
dodo101visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.22. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 215681 offline |
Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.12.25. 19:09)
szánalmas vagy, ugye tudod?
és kár, hogy nem érted meg, hogy ha nem tetszik ne nézd. lehet, hogy nem bírod ki, de szerintem senki sem kíváncsi a véleményedre, nyugodtan tartsd meg magadnak.!
és kár, hogy nem érted meg, hogy ha nem tetszik ne nézd. lehet, hogy nem bírod ki, de szerintem senki sem kíváncsi a véleményedre, nyugodtan tartsd meg magadnak.!
Na idefigyelj!Olyan pofátlan vagy,hogy az csak na!
Van aki szereti Justint és van aki nem.Aki nem szereti azt nem kell azért szidni mert megmondja a véleményét.Lehet,hogy neked ez nem tetszik,de salynos így van.
2013. december 25. 19:40
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
dodo101, igazad van!
2013. december 25. 19:40
Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.12.25. 19:29)
miért éppen rám száll mindenki? hagyjatok békén, mondom, van elég problémám, amit nem lehet megoldani, mert ez nem olyan... ha érdekel, összetört a szívem. és ha nem haragszol, megyek, mert még aztán megöltök.
Megszakadok a röhögéstől.
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Szandi0820
2013. december 25. 19:44
Szeressétek egymást, bocsássatok meg a másiknak, ahogy Isten is megbocsátott nekünk Jézuson keresztül. Boldog karácsonyt, ÖRÖKKÉ ITT LESZEK!” és mi lesz a nem keresztény Beliberekkel ?! Őket áldja meg Allah ?
2013. december 25. 19:44
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.12.25. 18:33)
Hát a cikk olvasása közben többször is felröhögtem.XD Életem során akadtam már össze egoista pökhendi emberekkel, akik azt képzelték, hogy ők a világ közepe, de esküszöm ez puha p*cs viszi a pálmát.XD
Ez a gyerek s*gg hülye. Általában a bulvárlapok azért cikkeznek a legpolgárpukkasztóbb dolgokról, hogy minél több pénzt kaszálhassanak a pletykák által. Neki nem csak a lexikális tudása hiányos, de szerintem a logikát is kihúzhatjuk a listáról. Látszik, hogy mennyire dróton rángatott marionettbábú a kölyök - fingja sincs arról, hogy mi miért történik körülötte.
Mi a tököm? Miért nem találja ki, hogy legyen már bíbőrizmus? Az mióta életstílus, hogy 10-15 éves nedvesedő kislánykák válnak zombivá, ha esetlegesen megpillantják, sőt még a csuláját is felnyalogatnák a földről? Egész nagy egója lehet ennek a p*csnek, ha azt hiszi, hogy a modortalan jelenlétével életstílust alkotott. Valaki világosítsa már fel, hogy szimplán csak egy p*fán verésre és egy jó nagy s*ggbe rúgásra van csak szüksége!
Mi ez, valami keresztény hitgyülekezeti beszéd pár sora? Abszolút nem hat meg a dumája Istenről meg Jézusról meg az egyházról, sőt talán az szégyen, hogy ez a nyomorék még vallásosnak is vallja magát. Ha annyira vallásos a kedves, akkor mondjuk menjen be egy templomba gyónni egy papnak. Hátha kigyógyul a folytonos feltűnési viszketettségből!
Az meg, hogy visszavonul... úgysem fogja kibírni. Szerintem meg nem lesz ebből semmi sem. Lehet, hogy a herélt pávián hangjával nem fog minket kínozni, de mivel híres embörke, biztos, hogy a szánalmas botránykeltő viselkedéséről hallani fogunk a továbbiakban. Fogadjunk, hogy pár hónap - jobb esetben - és bejelenti, hogy visszatér a zeneipar széles választékú palettájára.
Ez a gyerek s*gg hülye. Általában a bulvárlapok azért cikkeznek a legpolgárpukkasztóbb dolgokról, hogy minél több pénzt kaszálhassanak a pletykák által. Neki nem csak a lexikális tudása hiányos, de szerintem a logikát is kihúzhatjuk a listáról. Látszik, hogy mennyire dróton rángatott marionettbábú a kölyök - fingja sincs arról, hogy mi miért történik körülötte.
Mi a tököm? Miért nem találja ki, hogy legyen már bíbőrizmus? Az mióta életstílus, hogy 10-15 éves nedvesedő kislánykák válnak zombivá, ha esetlegesen megpillantják, sőt még a csuláját is felnyalogatnák a földről? Egész nagy egója lehet ennek a p*csnek, ha azt hiszi, hogy a modortalan jelenlétével életstílust alkotott. Valaki világosítsa már fel, hogy szimplán csak egy p*fán verésre és egy jó nagy s*ggbe rúgásra van csak szüksége!
Mi ez, valami keresztény hitgyülekezeti beszéd pár sora? Abszolút nem hat meg a dumája Istenről meg Jézusról meg az egyházról, sőt talán az szégyen, hogy ez a nyomorék még vallásosnak is vallja magát. Ha annyira vallásos a kedves, akkor mondjuk menjen be egy templomba gyónni egy papnak. Hátha kigyógyul a folytonos feltűnési viszketettségből!
Az meg, hogy visszavonul... úgysem fogja kibírni. Szerintem meg nem lesz ebből semmi sem. Lehet, hogy a herélt pávián hangjával nem fog minket kínozni, de mivel híres embörke, biztos, hogy a szánalmas botránykeltő viselkedéséről hallani fogunk a továbbiakban. Fogadjunk, hogy pár hónap - jobb esetben - és bejelenti, hogy visszatér a zeneipar széles választékú palettájára.
Nekem ez dobta fel az estémet, jókat röhögtem, nagyon köszönöm, Beyla!
2013. december 25. 19:54
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Én sem bírom, de igaz lehet, hogy sokat hazudik róla (mint egyébként mindenkiről) a média, mert most is azt írják a cikkben, hogy ez volt a rajongók felé az utolsó döfés... Most attól, hogy sok rajongója van nem azt jelenti, hogy neki mindig a "szakmában" kell maradnia.. sőt!
2013. december 25. 19:58
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Zsécii @ 2013.12.25. 19:34)
Ejj, későn értem ide. Szerettem volna valami frappáns és értelmes kommentet írni, de Beyla megelőzött. Megint. Mindent leírt, ami a cikk és a kommentek olvasása közben eszembe jutott. Csak annyit tennék hozzá, hogy nagy kár, hogy Bieber egója és IQ-ja fordítottan arányosak egymással. Bizonyítja ez az iromány is.
A bilíberek egy felejthetetlen élményt nyújtottak nekem, így karácsony estére, ahogy görcsösen védik ezt a srácot és "fegyvertelenül"(aki érti, hogy mire gondolok, az érti, aki nem, arra vonatkozik) hadakoznak Beyla-val és azokkal, akik nem sírnak emiatt, köszönöm.
A bilíberek egy felejthetetlen élményt nyújtottak nekem, így karácsony estére, ahogy görcsösen védik ezt a srácot és "fegyvertelenül"(aki érti, hogy mire gondolok, az érti, aki nem, arra vonatkozik) hadakoznak Beyla-val és azokkal, akik nem sírnak emiatt, köszönöm.
Ja, csak a szokásos. Megint nekem rontottak a véleményem miatt, mint mindig. Aztán mindenhol én vagyok lehordva, mert, hogy állítólag mindig én generálom a veszekedéseket. Megjegyzem, ha senki sem szólna hozzá semmit sem ahhoz, amit én írtam, akkor semmilyen veszekedés nem robbanna ki, hiszen hidegen hagy, hogy ki hogyan is nyáladzik a kedvencére. Nekem is voltak kedvenceim, én is rajongtam sztárokért, így nincs jogom felettük ítélkezni. Ám ezek a bicskanyitogató hozzászólások és kötekedések... Sokszor próbálok nem foglalkozni velük, csak nehéz. Pedig semmi olyat nem írtam a kis kedvencükre, de azt azért beláthatnák, hogy a nyilatkozat nevetséges.
Idézet (ShibaDzon @ 2013.12.25. 19:35)
"Ha meg összetörték a szívedet, akkor én például szívesen meghallgatlak privátban és mondjuk megpróbálok tanácsot adni, ha esetlegesen érdekelne az ajánlatom."
Én felajánlottam azt, hogy meghallgatom és idősebbként, illetve kívülállóként nagyon szívesen adok tanácsot. Most, ha nem él vele, akkor azaz ő baja, engem aztán hidegen hagy. Annyi empátia azért mindig van bennem, hogyha valakinek valamilyen problémája van, akkor megkérdezem, hogy segíthetek e. Ha pedig igennel felel, akkor megpróbálok minél többet kihozni a dologból. Ha rám ír, rám ír, ha nem akkor nem. Ez már az ő döntése és nem az enyém. Ezek után nem mondhatja rám, hogy egy érzéketlen perszóna vagyok. Bár az mondjuk eléggé elgondolkodtató, hogy az ő magánéleti problémái hogyan is vágtak oda, hogy nem tetszett neki bíbőrről a negatív véleményem. Végtére is tök mindegy.
2013. december 25. 19:59
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline |
Na nem azért mondom, de... minden egyes megnyomorodott cikknél a Justin Bieber rajongók hozzászólásai a legértelmesebbek... és én ezen meg sem lepődök De azért köszönöm, hogy megszínesítitek az életemet! Belieberek, vagy hogy a tökömbe hívnak titeket, remélem, értelmező kéziszótárt + helyesírási szótárt kaptatok karácsonyra! Pussza.
2013. december 25. 20:02
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline |
Végre! Erre vártam már vagy 2 éve!!!
XD
XD
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.