Starity

Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!

29 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 25. 21:43 #361
Lili5512
Lili5512

StátuszNothing............... :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 371
Azonosító: 185626
Talán most már JÓ zenét is fognak hallgattni a Belieberek!
De azért sajnálom, nem lesz kinek a botrányain röhögnöm... sad.gif
2013. december 25. 21:45 #362
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Remélem ez tényleg így lesz, és nem fogunk róla hallani az elkövetkező 90 évbe rohog.gif
2013. december 25. 21:48 #363
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Csatolások: 0
Azonosító: 136913
Úgyis jön helyette másik...
Vagy csak a figyelmet akarja felhívni magára
2013. december 25. 21:52 #364
- törölt felhasználó -    
Jól van Lambika jól tetted hogy nem foglalkoztál vele, egyetértek veled, de én nem bontok pezsgőt. És tudom hogy nem egyedül rám gondoltad, de azért írtam, hogy megnyugtassalak
2013. december 25. 21:53 #365
Zaza
Zaza
visszatérő vendég

StátuszA kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Hozzászólás: 398
Azonosító: 165345
ez aztán karácsonyi ajándék biggrin.gif xd
2013. december 25. 21:54 #366
Evelin1D
Evelin1D
ღ Forever Young ღ
Hozzászólás: 1428
Csatolások: 7
Azonosító: 211179
Zaza igazad van smileeee.gif
2013. december 25. 22:12 #367
Sarah0315
Sarah0315
The Book Thief

Státusz"Sometimes I wish I was a llama."
Hozzászólás: 1088
Azonosító: 214155
fanni099 és a többi rajongó
Nekem Justin az egyik legirritálóbb személyiség, és erre van is indokom.. Nem szoktam ezt leírni, de úgy érzem most muszáj! Sokan azért utálják, mert úgy tartják, hogy meleg. Engem nem is ez zavar, hiszen a kedvenc énekesem, akit rettentően tisztelek és szeretek, az Freddie Mercury, akiről röviden annyit(aki esetleg nem tudná),hogy biszexuális, egyszóval meleg volt. Nem, nekem nem ez lenne a bajom Justinnal, ha így lenne(nem tudom, ez már nem is érdekel). Nekem az vele a bajom, hogy elvan szállva, magától, egy beképzelt inkább nem is mondom mi lett. Azért ő ilyen "megosztó személyiség", mert amit művel, szerintem felháborító. Azt hiszi körülötte forog a világ, ebben a bejegyzésben is bebizonyítja ezt. És ezt beeteti a 12-13 éves tinikkel.( 13 vagyok, de sokkal inkább hallgatok meg egy Queen számot, mint az ő "zenéjét". Kíváncsi lennék, eltudna-e énekelni egy kicsit nehezebb számot, pl. a Queen Bohemian Rhapsody számát? Vagy egyszerűen egy Queen számot.. És egyszerűen kiver a frász(nem ide tartozik, de leírom) mikor beütöm a somebody to love QUEEN számot, erre kiadja Justinét.. >< Most ezzel mi a francra céloznak??? Vagy csak engem akartak felidegesíteni?? Nem tudom, hogy a nagy rajongók olvasták-e, mit csinált jónéhány rajongójával, hogy leköpte őket és stb. És én érzem hülyén magam, de megint Freddie Mercuryt hozom fel. Eszméletlen, páratlan hangja volt, amit ki is használt. Nem tudom hány mai "énekes" tudna annyi féle hangon énekelni, mint Ő. És tudod mi az óriási különbség? Az, hogy Ő mindig végtelenül tisztelte a rajongóit, a közönségét!! És ez az, ami Justinból hiányzik!!.. Elvan azzal, hogy ő a legnagyobb, jajj neki mennyi díja van( anyuci meg apuci pénzéből). Bennem ez váltja ki a mérhetetlen utálatot iránta!! És csak egy pár szó végezetül.. Teltházas koncert, mi?... A Queen(Istenem és már megint Őket hozom fel..) 1970-71-ben alakult.. '75-ben teltházas kocertet adott. '86-ban(!!) Budapesten teltházas koncert volt. Freddie Mercury emlékkoncertjére '92-ben 2, nem viccelek, 2 óra alatt keltek el a jegyek. Majd ha Justin Bieber 20 év múlva is telt házas kocertet ad, és (ha lesz neki olyan)ha az emlékkoncertjére úgy kel el 72.000 db jegy 2 óra alatt, hogy nem is tudják kik lesznek ott, akkor azt mondom, hogy letett valamit.. De nem hiszem ,hogy 20 év múlva énekesként fognak rá emlékezni.. Persze ez az én véleményem, és felőlem fikázhattok, de úgy egyszer komolyan gondoljátok már át kedves rajongók, hogy milyen ember az, aki a saját rajongóját semmibe veszi, ordít vele, beleköp az italába.. Szerintem az ilyen ember nem ember, és nem érdemli meg, hogy rajongói legyenek.. És nem, nem vagyok rá féltékeny(mielőtt ezzel jönnétek, csak én úgy tartom, hogy sokkal jobban szeretem azt az embert, aki értékes( Freddie Mercury), mint azt, aki sikeres, de értéktelen... Nem tudom, hová fejlődik a mai "zene", de 2 biztos: Ha ez így lesz tovább, én köszönöm, nem kérek belőle, és a másik, hogy bizony óriási szükség lenne most a nagy legendákra,: Michael Jacksonra, Elvis Presleyre, Freddie Mercuryra,... hogy megmentsék a zenét. Ők azok, akiket a mai napig milliók gyászolnak.. És ez az, ami Justinnál sosem lesz, és ezt magának okozta: Sosem fognak úgy gondolni rá, mint az igazi énekesekre és legendákra... (Elnézést, hogy a végére eltértem (egy kicsit) a témától)
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Jolie_77, Szandiiii, Pacsa
2013. december 25. 22:24 #368
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Idézet (compromise @ 2013.12.25. 13:06)
Az énekes sok rajongónak tette tönkre a karácsonyát bejelentésével, de legalább ugyanennyi embernek tette boldogabbá.

Nem bírom Justint de ez kicsit b*nkó volt.. unsure.gif
Felőlem bármit csinálhat úgy se érdekel laugh.gif
2013. december 25. 22:26 #369
- törölt felhasználó -    
Köszönöm Sarah0315 teljesen igazad van!!!!!!!
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Sarah0315
2013. december 25. 22:35 #370
Beyonceee1600
Beyonceee1600
Hozzászólás: 648
Csatolások: 42
Azonosító: 137421
Nagyon sajnálom hogy elmegy de lássuk be megérdemli a szünetet 5 év kemény munka után...
2013. december 25. 22:39 #371
Cat13
Cat13
visszatérő vendég

Státuszbeautiful + Intelligent + talented + charming + hot = B.I.T.C.H *gondolkodó gej*
Hozzászólás: 236
Azonosító: 203405
Na végre, már ideje volt
2013. december 25. 22:43 #372
girls80
girls80
visszatérő vendég
Hozzászólás: 125
Azonosító: 209050
:'( jó pihenést neki :*
2013. december 25. 22:48 #373
Dominika13
Dominika13
visszatérő vendég

StátuszEgy pesszimista az optimistához képest csak realista.
Hozzászólás: 112
Azonosító: 184577
Made my day! biggrin.gif
amúgy nem, nem igazán izgat mit csinál
2013. december 25. 22:49 #374
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
Csak kinyitom azt a pezsgőt!!!
Amúgy már rég itt volt az ideje, hogy ne halljunk róla többet, de kétlem, hogy a média le fog állni, azt meg méginkább, hogy visszavonulna. Most már elb@szta az életét, rendes munkája, sem élete nem lehet.
Bocsi bieber! Sz@r vagy, és EZ hivatalos...
2013. december 25. 22:57 #375
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Idézet (Sarah0315 @ 2013.12.25. 22:12)
fanni099 és a többi rajongó
Nekem Justin az egyik legirritálóbb személyiség, és erre van is indokom.. Nem szoktam ezt leírni, de úgy érzem most muszáj! Sokan azért utálják, mert úgy tartják, hogy meleg. Engem nem is ez zavar, hiszen a kedvenc énekesem, akit rettentően tisztelek és szeretek, az Freddie Mercury, akiről röviden annyit(aki esetleg nem tudná),hogy biszexuális, egyszóval meleg volt. Nem, nekem nem ez lenne a bajom Justinnal, ha így lenne(nem tudom, ez már nem is érdekel). Nekem az vele a bajom, hogy elvan szállva, magától, egy beképzelt inkább nem is mondom mi lett. Azért ő ilyen "megosztó személyiség", mert amit művel, szerintem felháborító. Azt hiszi körülötte forog a világ, ebben a bejegyzésben is bebizonyítja ezt. És ezt beeteti a 12-13 éves tinikkel.( 13 vagyok, de sokkal inkább hallgatok meg egy Queen számot, mint az ő "zenéjét". Kíváncsi lennék, eltudna-e énekelni egy kicsit nehezebb számot, pl. a Queen Bohemian Rhapsody számát? Vagy egyszerűen egy Queen számot.. És egyszerűen kiver a frász(nem ide tartozik, de leírom) mikor beütöm a somebody to love QUEEN számot, erre kiadja Justinét.. >< Most ezzel mi a francra céloznak??? Vagy csak engem akartak felidegesíteni?? Nem tudom, hogy a nagy rajongók olvasták-e, mit csinált jónéhány rajongójával, hogy leköpte őket és stb. És én érzem hülyén magam, de megint Freddie Mercuryt hozom fel. Eszméletlen, páratlan hangja volt, amit ki is használt. Nem tudom hány mai "énekes" tudna annyi féle hangon énekelni, mint Ő. És tudod mi az óriási különbség? Az, hogy Ő mindig végtelenül tisztelte a rajongóit, a közönségét!! És ez az, ami Justinból hiányzik!!.. Elvan azzal, hogy ő a legnagyobb, jajj neki mennyi díja van( anyuci meg apuci pénzéből). Bennem ez váltja ki a mérhetetlen utálatot iránta!! És csak egy pár szó végezetül.. Teltházas koncert, mi?... A Queen(Istenem és már megint Őket hozom fel..) 1970-71-ben alakult.. '75-ben teltházas kocertet adott. '86-ban(!!) Budapesten teltházas koncert volt. Freddie Mercury emlékkoncertjére '92-ben 2, nem viccelek, 2 óra alatt keltek el a jegyek. Majd ha Justin Bieber 20 év múlva is telt házas kocertet ad, és (ha lesz neki olyan)ha az emlékkoncertjére úgy kel el 72.000 db jegy 2 óra alatt, hogy nem is tudják kik lesznek ott, akkor azt mondom, hogy letett valamit.. De nem hiszem ,hogy 20 év múlva énekesként fognak rá emlékezni.. Persze ez az én véleményem, és felőlem fikázhattok, de úgy egyszer komolyan gondoljátok már át kedves rajongók, hogy milyen ember az, aki a saját rajongóját semmibe veszi, ordít vele, beleköp az italába.. Szerintem az ilyen ember nem ember, és nem érdemli meg, hogy rajongói legyenek.. És nem, nem vagyok rá féltékeny(mielőtt ezzel jönnétek, csak én úgy tartom, hogy sokkal jobban szeretem azt az embert, aki értékes( Freddie Mercury), mint azt, aki sikeres, de értéktelen... Nem tudom, hová fejlődik a mai "zene", de 2 biztos: Ha ez így lesz tovább, én köszönöm, nem kérek belőle, és a másik, hogy bizony óriási szükség lenne most a nagy legendákra,: Michael Jacksonra, Elvis Presleyre, Freddie Mercuryra,... hogy megmentsék a zenét. Ők azok, akiket a mai napig milliók gyászolnak.. És ez az, ami Justinnál sosem lesz, és ezt magának okozta: Sosem fognak úgy gondolni rá, mint az igazi énekesekre és legendákra... (Elnézést, hogy a végére eltértem (egy kicsit) a témától)

A cikk legjobb kommentje meghajolo.gif egyébként, ha már a Queen - nél tartunk, érdemes megemlíteni, hogy bár én pár évvel Mercury halála után születtem, a 2000 - es évek elején voltam kisgyerek, és mégis, rengeteg Queen - t hallgattunk, a tesóim, a szüleim, és általuk én is. Justin pedig, ha tényleg abba hagyja, akkor kb. 10 év múlva már csak távoli emlék lesz a rajongói számára, és nem hiszem, hogy több évtized múlva az egykori Belieberek is justin dalait fogják hallgatni, és a gyerekeiknek ajánlani, ahogy az én szüleim tették a Queennel.

Összefoglalva: lehet mondani, hogy jb sok mindent elért, meg sokan szeretik, és az utálói csak irigykednek (aha, persze, pont rá...) de ahogy minden tucatsztár, arra ő sem volt képes, hogy maradandót alkosson, és erre előbb vagy utóbb még a legelfogultabb rajongója is rá fog jönni... valószínűleg inkább utóbb.
5 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandiiii, Sarah0315, Beyla, Pacsa
2013. december 25. 22:59 #376
sarahhh
sarahhh
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 209235
De ez most mar komoly??
2013. december 25. 23:00 #377
- törölt felhasználó -    
Jókor időzített, csak kicsit teszi tönkre a rajongók ünnepét, de ő tudja. rolleyes.gif Ideje volt már, hogy ne fertőzze tovább a zeneipart, de tudom, hogy egy ideig még biztos lehet hallani felőle. Valahogy mindenképp fog tenni róla, hogy ne maradjon "hírnév" nélkül.
2013. december 25. 23:05 #378
- törölt felhasználó -    
Itt volt az ideje
2013. december 25. 23:05 #379
orsi14678
orsi14678
visszatérő vendég
Hozzászólás: 237
Azonosító: 195103
Sarah0315 egyetértek. teljesen igazad van
1 felhasználónak tetszik: Sarah0315
2013. december 25. 23:08 #380
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Azonosító: 155603
Nagyon sajnálom, hogy ezt a döntést hozta, de ha neki így jobb akkor el kell fogadom. Természetesen nagyon bánt, hogy karácsonykor közölte ezt a hírt, de belegondolva jobb mint ha a 2014-es évem indult volna ezzel a hírrel. (Azért remélem, hogy egy rövidke szünetről van szó!!)
29 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok