nem értem, miért szidjátok, és miért vagytok ilyen utálatosak. Nem tett nektek semmi rosszat. Persze ezeket a szemébe nem mondanátok. És ez a tipikus szöveg h rossz hangja van meg buzi stb. Ha olyan sz@r hangja lenne akkor nem lenne ennyi zenéje, díja, rajongója. Ha buzi lenne akkor Selenával nem jött volna össze. Igaz, ennek a kapcsolatnak már vége, de ez akkor is bizonyítja hogy nem meleg. Azon kívül ha veletek lenne ilyen hogy utálnak ok nélkül, biztos felháborodnátok, hogy mégis hogy képzeli, vagy hogy miért teszi..stb. Ő is ember, nem kellene ennyire kritikusan nézni, mindenkinek vannak hibái. És ne örüljetek annyira, mert nem örökre tűnik el és persze a sajtó meg minden egyéb most főleg tele lesz vele. Szóval bujjatok el jól, hogy ne halljatok róla semmit. Na puszi
grétaa98 írta és toál igaza van!!
Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!
2013. december 26. 10:20
Az utolsó kijelentésén meglepődtem!
Úgy beszélt, mint egy jó keresztény!
Úgy beszélt, mint egy jó keresztény!
2013. december 26. 10:23
Akkor hiszem el, ha húsz év múlva a Nat Geo megtalálja egy Tibeti hegyi kolostorban imátkozni.
2013. december 26. 10:28
Idézet (Jay Bee @ 2013.12.26. 03:05)
Nem tudom hogy mit kell utálkozni amikor nem is tudtok róla semmit!NEM ÁRTOTT NEKETEK SEMMIT, EGY SZÓT NEM VÁLTOTT VELETEK!Úgy ítélkeztek hogy nem tudtok róla semmit!Azt elfogadjuk hogy nem szeretitek, de mért kell MINDIG csak a rosszat látni?! Nem kell szeretni mert senki nem mondta... de legalább ne utálkoznátok mindig! Mi Belieberek se szóljuk le a kedvenceteket,akkor ti miért? Mivel lesz nektek jobb ha mindig leszóljátok? Jobb lesz a közérzetetek vagy mi? Büszkék lehettek magatokra... csak gratulálni tudok! De, evvel semmit nem fogtok elérni ha utálkoztok, max annyit hogy "páran" megutálnak, lenéznek stb. Attól mi még ugyan úgy fogjuk szeretni Justint, sőt jobban is. Szóval rajta, utálkozzatok csak. Ha ennyien utálkoztok csak azt mutatjátok ki vele, hogy féltékenyek vagytok! Meg azt hogy valamit (mindent) SOKKAL jobban csinál mint ti!
Ha elolvasnád a hozzászólásokat észrevennéd, hogy a legtöbb rajongó ugyan ezt a szöveget írta, csak más megfogalmazással. Persze, nekünk személy szerint semmit sem ártott, de egyszerűen tűrhetetlenek a botrányai. Mit képzel ez magáról, hogy leköpi/ megszégyeníti azokat a tömegeket, akik végtelenül megbíznak benne? Ez utóbbi tevékenységeit ti fanok észre sem veszitek, vagy megpróbáljátok megvédeni valami semmilyen indokkal, általában a sajtót belekeverve. Igaz, az utóbbi időben igencsak ellene fordultam, de arra még én is felhúztam a fejem, hogy kisgyerekeknek segített. Gyönyörű tett, ha egy milliomos erre áldozza a vagyonát, és bármennyire furcsálltam ezt a hírt, Biebertől is nemes tett volt. Utána esett le a tantusz, amikor a legújabb pofátlanságától zengett az oldal, és minden rajongó a jótékonykodást hozta fel indokként a védelmére. Rájöttem, hogy Justin ezekkel a dolgokkal próbálja elretusálni azokat a hányadékokat, amit művelt, hogy meggyőződést adjon arról a fanoknak, hogy egy áldott jó ember a bálványuk. Az, hogy a véleményem miatt hány felhasználó utál meg, az legyen az én problémám, de azt tudom, hogy azoknál keltek nagy felháborodást, akikkel cseppet sem egyezik az ízlésvilágunk/ személyiségünk.
2013. december 26. 10:29
Én úgy tudom, csak 1 évre vonul vissza, de szerintem attól még nem fog megszabadulni a fotósoktól, hacsak nem költözik el valami távoli vidékre, vagy a sivatagba, stb.
2013. december 26. 10:37
Akkor úgy látszik tényleg.
Hát sajnálom, hogy így döntött! De szerintem jót fog neki tenni egy kis pihenés, végül is nem örökre vonul vissza..
Hát sajnálom, hogy így döntött! De szerintem jót fog neki tenni egy kis pihenés, végül is nem örökre vonul vissza..
2013. december 26. 10:44
Eszztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 205775 offline |
Én személy szerint örülök a dolognak,de sajnálom a Beli...izéket hogy ennyi ideig támogatták a botrányai ellenére és most kaptak egy szép kis ajándékot tőle :S
Az egyik szemem sír a másik nevet
Az egyik szemem sír a másik nevet
2013. december 26. 10:45
tobymacúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 186737 offline |
I love London22! Igen tényleg ez volt a kijelentése! Szerintem azért mert tudod, hogy Amerikában a 80% Baptista. Ez aszt jelenti (bocsi ha tudod akkor tudod ), hogy náluk nincsen szobor meg nincsen szobor imádása. Persze az ő életén ez nem látszik meg, hogy keresztény. De adja neki Isten, hogy kinyíljon a szeme és igazából hídjen. Mert így szerintem csak azért ír ki ilyeneket, hogy a többségnek meg feleljen a környezetében.
2013. december 26. 11:01
Viktória66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 1 Azonosító: 204437 offline |
Annyira örülök..
2013. december 26. 11:07
hát, végleg úgysem tud kiszállni ebből, mivel már eléggé 'elfelejthetetlen' személyiség
csak tudja mit csinál
amúgy szegény Niall Horan x
csak tudja mit csinál
amúgy szegény Niall Horan x
2013. december 26. 11:08
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Életem legszebb Karácsonya! Egyébként nem csámcsogna rajta a média, ha nem lenne ennyi botrány körülötte...
2013. december 26. 11:10
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(((((((8
2013. december 26. 11:17
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline |
Nem vagyok Belieber sőt még Justint sem szeretem de megértem a rajongókat kitartást Beliberek
2013. december 26. 11:42
Remek! Am komoly ilyet irt??? Nem hittem volna róla h valaha ilyet ír! Na mindegy, ő tudja! Nem vagyok egy nagy Belieber de pár száma egész jó!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.