Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!
2013. december 27. 09:29
Tai-chiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 214293 offline |
leköpi a rajongóit és még vannak olyanok akik siratják hogy visszavonul? fucklogic.. (Y)
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Szandi0820
2013. december 27. 10:12
Én valamikor szertem valamikor rühellem de kicsit örülök mert az utóbbi időben finoman "genyó" volt
2013. december 27. 11:22
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline |
azt csinál amit akar... nem nagyon izgat..
2013. december 27. 13:35
Sok rajongó biztos "tele sírja a párnáját" sok ember biztos "pezsgőt bont". A saját véleményemet ezzel kapcsolatban inkább megtartom magamnak, mert engem teljesen hidegen hagy, hogy Justin mit csinál. Ő dolga.
2013. december 27. 13:45
Idézet (zsanata @ 2013.12.26. 16:08)
Figyeljetek...én sem bírom ezt a gyereket, sőt! De nem vagyok képes megérteni hogy miért kellett őt így tönkretenni? Senki sem kötelezett titeket hogy elolvassátok a róla szóló cikkeket, senki sem kényszerített hogy hallgassátok a zenéjét. Ha egy zenecsatornán ment a klipje, egész egyszerűen elkapcsoltam és ennyi. Nem értem miért kellett ezt ennyire túlbonyolítani és így utálkozni, csak mert valamiért nektek nem szimpi. És mindenki itt teszi magát hogy "húúú végre boldog lesz a karácsonyom". Úgy mondjátok ezt, mintha egész nap Justin Biebert kellett volna hallgatnotok eddig, vagy nemis tudom. xd Emberi logika...
Teljesen igazad van. Én se szerettem soha Justint, sőt. Na de akkor se értem mire fel ez a gyűlölködés. Tény, csinált dolgokat amit én is elítélek na de nem is ismerem személyesen ezért nem gyűlölhetem. És azt, hogy valaki azt gondolja, hogy a visszavonulása miatt boldogabb lesz a karácsonya nem értem. Ezen múlik az ünnep?? Nem hinném. Nem szeretem Justint, nem foglalkozok vele, ennyi. Tényleg ne értsetek félre nem vagyok rajongó, de az biztos, hogy most nem lennék azok helyében.
2013. december 27. 15:05
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline |
Idézet (Zene-manó @ 2013.12.27. 13:45)
Teljesen igazad van. Én se szerettem soha Justint, sőt. Na de akkor se értem mire fel ez a gyűlölködés. Tény, csinált dolgokat amit én is elítélek na de nem is ismerem személyesen ezért nem gyűlölhetem. És azt, hogy valaki azt gondolja, hogy a visszavonulása miatt boldogabb lesz a karácsonya nem értem. Ezen múlik az ünnep?? Nem hinném. Nem szeretem Justint, nem foglalkozok vele, ennyi. Tényleg ne értsetek félre nem vagyok rajongó, de az biztos, hogy most nem lennék azok helyében.
Igazatok van!! Bár én szerettem őt.
2013. december 27. 15:11
Lehet, hogy valakinek éppen tönkre tette a karácsonyt , de nekem ennél nem is lehetne szebb karácsonyom, ami azt illeti megyek is pezsgőt bontani..de most komolyan.
2013. december 27. 15:31
én is kicsit örülök mivel nem szeretem J.B.-t,de nekem nem ártott szov.....ja
2013. december 27. 18:51
Lalcsicsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 214644 offline |
Bírom azokat akik ezt ïrják kb. Én nem szeretem Justin-t , de nem értem az utálkozókat......bla bla bla . Na most, 1. Álcázott rajongó vagy , 2. Tényleg így gondolod , 3. Csak azért írod le ezt egy kisebb regénybe h rád figyeljenek és te legyél a legbölcsebb komántelõ
2013. december 27. 20:38
Szégyen amit itt néhány ember művel! Azt hiszitek viccesek vagytok, hogy itt próbáltok "beszólni" Justinnak. Emberek szálljatok mát magatokba! Imádom amikor valaki csak a rosszat látja egy emberben. Nem azért van mert jó dolgokat nem tesz hanem ti csak ezt akarjátok benne látni! Csak gondoljátok magatokat fordított helyzetbe. Te mit szólnál ha például a te kedvencedet piszkálnák? Ti ezt nem értitek. Nem vagytok ennek a családnak a tagja. Ti azt hiszitek Ő csak egy nyavalygó kisfiú. Nem az! Valakinek Ő az életet jelenti. Valakinek ez a hír felér egy világvégével. A másik meg: ha nem szeretitek miért kattintotok a cikkre? Miért mentek rá a címre? Miért olvassátok végig a cikket? Minden egyes betűt és szót? Miért kommenteltek? Ezzel csak bizonyítjátok, hogy valamennyire titeket is érdekel az élete. Hogy mit tesz. Tudom ezt sokan nem fogják elolvasni de nem érdekel. Akkor is megvédem és leírom a véleményem. Forever Belieber!
2013. december 27. 21:07
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Köszönöm Júsztin!!! az én karimat boldoggá tetted!!!
2013. december 27. 21:44
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline |
EZAAAZ élete első jó döntése:) és ez nem vicc és nem beszólás hanem teljesen komoly micsoda megkönnyebbülés bekapcsolom a tv-t es a rádiót és többé nem ő folyik belőle )))))))))) juhhú a viszont nem látásra bíbör!!!!!!!!!ésssssss most következzen a fanok dühös kommentjei hogy rosszul írom a nevét(amit amúgy már 5éve így írok de nem fogják fel hogy nem helyesírási hiba hanem azért írom így mert lenézem és utállom) meghogy hogy lehetek ilyen és hogy nézzek magamba DE NEM ÉRDEKEL:))))))) ezek az utolsó ilyen kommentek (amik már 5éve hidegen hagynak) és ez az én utolsó utállkozó kommentem tök happy vagyok:))))viszlát vitatkozó bíbör fanok jó volt veletek:))))))XDDDDD CSÖVIII
2013. december 27. 22:02
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline |
jólvan..leszarom ._.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.