Starity

Lorde rútnak vallja magát

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 29. 20:59 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.12.29. 19:12)
Összesen 2-3 hírmoderátor van tudtommal az oldalon. Akik nagyon aktívak az Courtneyy és LoveNessa, valamint, ha jól tudom Coco Selly is az, vagyis régebben ő is hírmoderátorként tevékenykedett. Ebből a három emberből összesen csak egy moderátor, és anno olvastam, hogy a hírmoderátorok sem mindig teszik ki amúgy a moderátorok által megírt cikkeket, pedig ők évek óta jóban vannak. Szerintem ne kezdjünk el gyanúsítgatni, hogy azért kerülhet ki ilyen cikk, mert megkente a modikat. Ugyan már, kérlek! Ez egy bulvároldal, vagyis pletykák kerülnek fel, hogy legyen min csámcsognunk, ennyi. Úgy, ahogy felkerülhetnek a májlit, bíbőrt vagy szalonnát lejárató cikkek (mert bár utálom őket, de bíbőrről csak lejárató irományok jelennek meg a szájton), akkor Lorde-ról vagy más sztárról miért nem lehetne? Ennyi erővel, akkor egy cikk se kerüljön fel, mert többségüknek kétes a forrása. A bulvárnak pont az a lényege, hogy nem tudjuk mi az ami igaz és mi az ami nem. Könnyű hozzávágni a másikhoz az, hogy ne írjon olyanról, ami bizonytalan, de honnan tudja a cikkíró azt, hogy a pletyka valódi vagy hamis? Olvasta egy oldalon, lefordította és beküldte ide. A kritériumoknak pedig megfelelt, tehát megadott forrást is. Forrás nélkül pedig nem jelentetik meg a cikket. Nagyon sz*rul tud ám esni az embernek, ha a munkáját fikázzák. Nem tetszik? Írjatok ti akkor, és probléma megoldva. Mindenkinek van egy saját stílusa, és speciel az övé ironikus-gúnyolódó egyveleg. Jókat mosolygok rajta. Számomra érthetetlen, hogy hogyan is lehet ennyire komolyan venni a Starity magazin részlegébe írt cikkeket, amikért a szerzők még pénzt sem kapnak.

Akár igaz , akár nem (ez esetben nem) a cikkeket semleges hangvételben kéne megírni , ezeket pedig csak az íróban lévő elvakultság hozta létre , végigolvasva azt a paramore-lorde cikket nekem egyértelműen az jön le , hogy csak a paramore-t fényezi benne (pedig ezen az oldalon kb az egyik legtúlértékeltebb banda enélkül is) , Lorde-t meg igyekszik minél jobban lejáratni semmiért. A hülyeség ragadós , így az elvakultság is , a 15-t alulról verő beszűkült kislányok (tiszt kiv) még lehet meg is dicsérik ezért a minden szempontból kifogásolhatatlan kiváló cikk miatt (gy. k. most én is ironikus voltam) , de én egy grimasznál többet képtelen vagyok reagálni rá. A paramore-lorde cikk esetében 2 perces utánakeresés után , egyértelműen kiderült hogy kamu , innentől kezdve az egész utálat indokolatlan (bár ha igaz lenne ez akkor is kész vicc lenne , de akkor nem szólnék hozzá). Én nem akarok/fogok írni cikkeket olyanokról akiket utálok , nincs se időm se türelmem ilyenekhez továbbá nem vagyok elfogult , én azokkal foglalkozok akiket szeretek ahogy minden normális ember is így tesz. Véleményezni nyilván lehet azzal nincs is semmi baj , de másokat kamucikkekkel befolyásolni az már gyerekes és elvakult. Nem magyarázat az hogy sok ilyen cikk van itt , de szerencsére akadnak még normálisak is amik nem kitaláltak , ezekért még érdemes idejárni. Hozzáteszem , hogy én nem veszem a fáradtságot arra hogy elolvassam a túlimádott antitalentum "előadók" topikját , hozzászólni meg pláne nem fogok , nemhogy még lejárató cikkeket írjak róluk , hogy több utálójuk legyen. Egyébként , egyszer se mondtam hogy ne írjanak olyan cikket ami bizonytalan , itt nem is ezzel van a gond , hanem azzal hogy ezeket az irományokat a paramore-al való féktelen fanatizmussal társuló beszűkültség hozta létre. Elhiszem , hogy rosszul esik , hogy "kritizálják" a fake cikkeit , de az igazság sokszor fájni szokott. Lorde rajongóit is zavarhatja a sok kamucikk , csak tudod az a különbség a kettő közt , hogy Lorde esetében igazságról nem beszélhetünk.
4 felhasználónak tetszik: janet7, Slipknot Boy, Szandi0820, baisée
2013. december 29. 21:00 #182
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.12.29. 18:11)
Nos , szerintem nyolcad ennyi utálója se lenne , ha ilyen cikkekkel nem szítanák mesterségesen az "utálatot" és a "feszültséget". Eléggé röhejes , hogy a cikkíró egy fake pletyka miatt így akar "bosszút állni" szerencsétlen lányon. Egyébként szerintem , ha mondjuk Lorde ténylegesen fikázott volna egy olyan sztárt aki sokkal tehetségesebb mint a cikkben említettek EGYÜTTVÉVE , még akkor is nagyon gyerekes és elvakult viselkedés  lenne ilyen "szándékosan lejárató" cikkeket írni , na de így hogy az egész false.. 110.gif  rolleyes.gif A legröhejesebb viszont az , hogy ezt a koholmányt még sok magát intelligensnek mondó tag el is hiszi a tipikus magyar gondolkodásmódja miatt. Meg kell , hogy mondjam azon meglepődtem , hogy ilyen cikkeket engednek megjelenni ,és szerintem ez azért van mert a cikkíró moderátorokkal veszi magát körül , elképzelhető hogy az adminok kedvelik őt és ezért kiteszik az ilyen pletykából merített szerzeményeit. Én nem fogok senkit fikázni , csak azért mert divat utálni. Egyébként érdekes , hogy én Lorde nevével ezen az oldalon találkoztam először , nem  volt sehol a pofámba nyomva , se youtubeon , se fészbukon se sehol szóval nonszensz. Hozzátenném a legtöbb utáló is ezzel a dumával próbálja védeni magát , hogy "jájj a képembe van nyomva". Ez nem indok. Nem hinném , hogy a jutyúb magától megnyitná a klipjeit , tévét nagyon ritkán nézek , szóval azzal nem tudom mi a helyzet , de nyilván el lehet kapcsolni , ha esetleg mutatnák az egyik klipjét. Ennyire egyszerű. Rátérve a külsőségekre ez egy személyes dolog , szerintem csak rosszindulatból mondják rá , hogy ronda. Vannak nála szebbek is ,de rondábbak is akadnak jócskán. De.. ez miben befolyásolja a tehetségét ? Sajnálom azokat akik csak ""cuki"" és szerintük jól kinéző sztárokért képesek rajongani , engem például nem érdekel ha valaki nem néz ki jól , de tehetséges , nem fogom ezért kevesebbnek tartani semmivel. Még talán egy hónappal ezelőtt belehallgattam a Royals-ba , egyáltalán nem olyan "szörnyű" mint amilyennek mondták. Első hallgatásra nem igazán jött be , de aztán valahogy megtetszett. Ha valakinek tetszik akkor hallgassa , ha nem akkor ne. Ennyire egyszerű.

és mondjuk arra nem gondoltál, hogy azért kerül ki a cikk, mert lorde mostanában lett felkapva, tehát olvasott lesz a cikk? szerintem a staritys moderátoroknak se mindegy, hogy egy ilyet tesznek ki, vagy mondjuk egy olyat, hogy épp mi történik mucsaröcsögén, ami nyilván senkit nem érdekel. te pedig minden egyes alkalommal próbálsz belekötni a cikkíróba. ha téged meg ez zavar annyira, mégis miért olvasod el azokat amiket ír? vagy miért írsz hozzá? és persze, te biztos nagyon jól is ismered compromise-t, amiért ennyire ki tudod jelenteni, hogy így akar bosszút állni... biztos nincs jobb dolga, sőt azzal nem akarod megvádolni, hogy esetleg ő találta ki? lehet neked ez a "lejárató" cikk a röhejes, de hidd el, az is az, hogy te állandóan próbálsz magyarázni meg okoskodni..
amúgy lehet neked is nyugodtan cikkeket írni, ha tudsz jobbat, akkor hajrá!
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. december 29. 21:20 #183
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.12.29. 18:11)
Nos , szerintem nyolcad ennyi utálója se lenne , ha ilyen cikkekkel nem szítanák mesterségesen az "utálatot" és a "feszültséget". Eléggé röhejes , hogy a cikkíró egy fake pletyka miatt így akar "bosszút állni" szerencsétlen lányon. Egyébként szerintem , ha mondjuk Lorde ténylegesen fikázott volna egy olyan sztárt aki sokkal tehetségesebb mint a cikkben említettek EGYÜTTVÉVE , még akkor is nagyon gyerekes és elvakult viselkedés  lenne ilyen "szándékosan lejárató" cikkeket írni , na de így hogy az egész false.. 110.gif  rolleyes.gif A legröhejesebb viszont az , hogy ezt a koholmányt még sok magát intelligensnek mondó tag el is hiszi a tipikus magyar gondolkodásmódja miatt. Meg kell , hogy mondjam azon meglepődtem , hogy ilyen cikkeket engednek megjelenni ,és szerintem ez azért van mert a cikkíró moderátorokkal veszi magát körül , elképzelhető hogy az adminok kedvelik őt és ezért kiteszik az ilyen pletykából merített szerzeményeit. Én nem fogok senkit fikázni , csak azért mert divat utálni. Egyébként érdekes , hogy én Lorde nevével ezen az oldalon találkoztam először , nem  volt sehol a pofámba nyomva , se youtubeon , se fészbukon se sehol szóval nonszensz. Hozzátenném a legtöbb utáló is ezzel a dumával próbálja védeni magát , hogy "jájj a képembe van nyomva". Ez nem indok. Nem hinném , hogy a jutyúb magától megnyitná a klipjeit , tévét nagyon ritkán nézek , szóval azzal nem tudom mi a helyzet , de nyilván el lehet kapcsolni , ha esetleg mutatnák az egyik klipjét. Ennyire egyszerű. Rátérve a külsőségekre ez egy személyes dolog , szerintem csak rosszindulatból mondják rá , hogy ronda. Vannak nála szebbek is ,de rondábbak is akadnak jócskán. De.. ez miben befolyásolja a tehetségét ? Sajnálom azokat akik csak ""cuki"" és szerintük jól kinéző sztárokért képesek rajongani , engem például nem érdekel ha valaki nem néz ki jól , de tehetséges , nem fogom ezért kevesebbnek tartani semmivel. Még talán egy hónappal ezelőtt belehallgattam a Royals-ba , egyáltalán nem olyan "szörnyű" mint amilyennek mondták. Első hallgatásra nem igazán jött be , de aztán valahogy megtetszett. Ha valakinek tetszik akkor hallgassa , ha nem akkor ne. Ennyire egyszerű.

Ühm, jó tudni, hogy egy "fake pletyka miatt akarok bosszút állni" rajta. Nyilván ismersz, és nyilván én is keselyűként keresgélem a Lorde-ról szóló cikkeket, mert mániámmá vált. Ezt a lejáratást pedig cáfolnám, mert ez nem az, szimplán az van leírva, ami megtörtént. Ha nyilatkozna egy normálisat, akkor arról lehetne írni, de vagy nincs egy normális megnyilvánulása, vagy nem hírértékű.
Azt meg hadd kérdezzem már meg, hogy hírszerkesztőket milyen jogon vonod kérdőre? Valószínűleg jobban értenek a dolgokhoz, mint te. Nyilván elért egy olyan szintet az iromány, hogy megjelenhessen. Meg merem kockáztatni, hogy az olvasottsága is nagy volt (mivel az emberek szeretik a mocskot, ezért vagytok ti is itt, haha), szóval ez minden, ami számít.
"nem fogok senkit fikázni , csak azért mert divat utálni" - gratulálok ennek a hatalmas öngólnak. biggrin.gif Mintha az elmúlt hónapok másról sem szóltak volna, csak erről.
A többi engem fikázó hozzászólásra pedig annyit mondanék, hogy rólam lepereg, a vadidegen, névtelen embereké pedig végképp. Élvezet nézni, ahogy háborogtok, én pedig jókat mulatok rajtatok.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Kazuo
2013. december 29. 21:30 #184
- törölt felhasználó -    
Idézet (rednail @ 2013.12.29. 21:00)
és mondjuk arra nem gondoltál, hogy azért kerül ki a cikk, mert lorde mostanában lett felkapva, tehát olvasott lesz a cikk? szerintem a staritys moderátoroknak se mindegy, hogy egy ilyet tesznek ki, vagy mondjuk egy olyat, hogy épp mi történik mucsaröcsögén, ami nyilván senkit nem érdekel. te pedig minden egyes alkalommal próbálsz belekötni a cikkíróba. ha téged meg ez zavar annyira, mégis miért olvasod el azokat amiket ír? vagy miért írsz hozzá? és persze, te biztos nagyon jól is ismered compromise-t, amiért ennyire ki tudod jelenteni, hogy így akar bosszút állni... biztos nincs jobb dolga, sőt azzal nem akarod megvádolni, hogy esetleg ő találta ki? lehet neked ez a "lejárató" cikk a röhejes, de hidd el, az is az, hogy te állandóan próbálsz magyarázni meg okoskodni.. 
amúgy lehet neked is nyugodtan cikkeket írni, ha tudsz jobbat, akkor hajrá!

Aki kötözködik az nem más mint ő rolleyes.gif , ugyanis még októberben 3 levelet is kaptam tőle amiben burkolva közölte , hogy tűnjek el innét és ne írjak véleményt. Ráadásul még korábban szeptemberben is ő kötött belém , pedig én szóba se hoztam őt. A véleményemet írtam le akkor is , erre ő meg elkezdett hisztizni ott is meg a levelében is , hogy "nincs jogom bírálni az istennőjét , nincs jogom ítélkezni feletette bla bla bla" rolleyes.gif A többi részét azóta elfelejtettem , de az üzeneteim közt megvan. Lekezelően írt annál a régi paramoreos topiknál , nekem is és Supremacy-nak is , pedig mi hozzá se szóltunk. Nem akartam ezt kiteregetni , de most már megtettem. A cikkírásról meg már a 10-es oldal tetején leírtam mit gondolok , nem fogom még egyszer.
2013. december 29. 21:39 #185
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nimrod @ 2013.12.29. 20:59)
Akár igaz , akár nem (ez esetben nem) a cikkeket semleges hangvételben kéne megírni , ezeket pedig csak az íróban lévő elvakultság hozta létre , végigolvasva azt a paramore-lorde cikket nekem egyértelműen az jön le , hogy csak a paramore-t fényezi benne (pedig ezen az oldalon kb az egyik legtúlértékeltebb banda enélkül is) , Lorde-t meg igyekszik minél jobban lejáratni semmiért. A hülyeség ragadós , így az elvakultság is , a 15-t alulról verő beszűkült kislányok (tiszt kiv) még lehet meg is dicsérik ezért a minden szempontból kifogásolhatatlan kiváló cikk miatt (gy. k. most én is ironikus voltam) , de én egy grimasznál többet képtelen vagyok reagálni rá. A paramore-lorde cikk esetében 2 perces utánakeresés  után , egyértelműen kiderült hogy kamu , innentől kezdve az egész utálat indokolatlan (bár ha igaz lenne ez akkor is kész vicc lenne , de akkor nem szólnék hozzá). Én nem akarok/fogok írni cikkeket olyanokról akiket utálok , nincs se időm se türelmem ilyenekhez továbbá nem vagyok elfogult , én azokkal foglalkozok akiket szeretek ahogy minden normális ember is így tesz. Véleményezni nyilván lehet azzal nincs is semmi baj , de másokat kamucikkekkel befolyásolni az már gyerekes és elvakult. Nem magyarázat az hogy sok ilyen cikk van itt , de szerencsére akadnak még normálisak is amik nem kitaláltak , ezekért még érdemes idejárni. Hozzáteszem , hogy én nem veszem a fáradtságot arra hogy elolvassam a túlimádott antitalentum  "előadók" topikját  , hozzászólni meg pláne nem fogok , nemhogy még lejárató cikkeket írjak róluk , hogy több utálójuk legyen. Egyébként , egyszer se mondtam hogy ne írjanak olyan cikket ami bizonytalan , itt nem is ezzel van a  gond , hanem azzal hogy ezeket az irományokat a paramore-al való féktelen fanatizmussal társuló beszűkültség hozta létre.  Elhiszem , hogy rosszul esik , hogy "kritizálják" a fake cikkeit , de az igazság sokszor fájni szokott. Lorde rajongóit is zavarhatja a sok kamucikk , csak tudod az a különbség a kettő közt , hogy Lorde  esetében igazságról nem beszélhetünk.

Tény, abban igazad van, hogy semleges hangvételben kéne megírni a cikket, hiszen a főszabály az, hogy ne foglaljunk állást benne. Rá lehet fogni, hogy nagyon talán állást foglalt a cikkíró, de honnan tudod azt, hogy a gúnyolódása egyenlő az utálattal? Bennem nem merült az fel olvasása közben, hogy mennyire rühelli az írója, csak jót mosolyogtam a fogalmazásán és a Gollamos képen. Most miért kell ezt felfújni? Szeretem a cikkeit, mert rávilágítanak dolgokra, meg nem valami nyáladzó szösszenetei vannak, mint az egydé meg bíbőr rajongóknál. Én sem írnék cikket arról, akit nem kedvelek, de, ha neki ez tetszik, akkor miért fáj? Érdekes, más lejárató cikknél nem pattogsz te sem, holott Courtneyy elég erősen ostorozza májlit az irományaiban, mondjuk én azon is jókat vidulok.XD Vagy neki már nem szólsz be, mert moderátor? Érdekes. rolleyes.gif Kamucikk... honnan a halálba tudod, hogy ami le van írva az kamu? Mondom, ennyi erővel az összes fent lévő szösszenet kamu, mert nincsen 100%-os megerősítésünk az adott sztártól. Én nem azért nem csipázom a csajt, mert beszólt Hayley Williamsnek, hanem azért, mert egy beképzelt liba, aki enyhén szólva túlértékeli magát mindamellett, hogy összehozott egy brutál gyenge lemezt. El is fogadnám ezt a pökhendi viselkedést, ha olyan zenét csinálna, hogy szavakat se találjak, de egyszerűen gagyi a kiscsaj mindenhogy. Úgyhogy afelől megnyugodhatsz, hogy engem speciel irományokkal nem lehet valaki ellen hangolni, van annyi eszem azért, hogy a tehetségükért szeretem a sztárokat. Szerintem meg jobban jársz, ha a továbbiakban nem állsz neki fikázódni, ugyanis ahogyan észrevettem, azért akármilyenek is a cikkek, nem szoktuk fikázni a másik munkáját, csak a cikkben szereplő személyeket. Komolyan, nem értem, hogy mi célod volt ezzel. Eddig egy tök normális tagnak tartottalak, de ahogyan látom, kezd tényleg hosszúra nyúlni ez a téli szünet. unsure.gif Ha valami személyes problémád van a szerzőjével, akkor ne nyilvánosan kezd el fikázni a munkáját, hanem karatézzátok le mondjuk privátban. Ha meg már Lorde rajongóinál tartunk, akkor vajon hogy eshet azoknak az embereknek a tömérdeknyi lejárató cikk, amelyekben bíbőrt, májlit, egydét vagy szalonnát fikázzák. Ha ennyire aktivistát akarsz játszani, aki kiállhatnál a szmájlerek és a belíberek mellett is, mert az ő kedvenceiket tényleg rendesen alázzák mostanában...
2013. december 29. 21:39 #186
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.12.29. 21:30)
Aki kötözködik az nem más mint ő  rolleyes.gif , ugyanis még októberben 3 levelet is kaptam tőle amiben burkolva közölte  , hogy tűnjek el innét és ne írjak véleményt. Ráadásul még korábban szeptemberben is ő kötött belém , pedig én szóba se hoztam őt. A véleményemet írtam le akkor is , erre ő meg elkezdett hisztizni ott is meg a levelében is , hogy "nincs jogom bírálni az istennőjét , nincs jogom ítélkezni feletette bla bla bla"  rolleyes.gif A többi részét azóta elfelejtettem , de az üzeneteim közt megvan. Lekezelően írt annál a régi paramoreos topiknál , nekem is és Supremacy-nak is , pedig mi hozzá se szóltunk. Nem akartam ezt kiteregetni , de most már megtettem. A cikkírásról meg már a 10-es oldal tetején leírtam mit gondolok , nem fogom még egyszer.

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Gratulálok a szövegértéshez. Amit leírtam üzenetben, az az volt, hogy egy staritys vélemény NEM mérvadó, te pedig görcsösen írsz naponta 40-et ugyanoda, annyi különbséggel, hogy két szót kicserélsz (ez pedig annak a jele, hogy IGENIS foglalkoztat az adott sztár, különben nem lennél vele elfoglalva heteken keresztül órákig). Jeleztem, hogy ez röhejes, de most rájöttem, hogy nem, mert EZ a röhejes, hogy azt hiszed, hogy én erre adok. Nyugodtan másold be a levelet, ha ennyire foglalkoztat még mindig. Én már rég el is felejtettem, de látom, neked nagyon bántja a lelkivilágod. És ez az elfogultságos téma már nagggyon unalmas, mert a kedvenceimet még az utálóik sem tudják úgy szidni, ahogy én. Ezt pedig mindenki tudja, aki ismer. Te nem, szóval a témát itt le is zártam. Ezentúl ignorálom az okoskodásodat. Szerintem te is hagyd figyelmen kívül a tevékenységeimet az oldalon.
2013. december 29. 21:41 #187
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.12.29. 21:30)
Aki kötözködik az nem más mint ő  rolleyes.gif , ugyanis még októberben 3 levelet is kaptam tőle amiben burkolva közölte  , hogy tűnjek el innét és ne írjak véleményt. Ráadásul még korábban szeptemberben is ő kötött belém , pedig én szóba se hoztam őt. A véleményemet írtam le akkor is , erre ő meg elkezdett hisztizni ott is meg a levelében is , hogy "nincs jogom bírálni az istennőjét , nincs jogom ítélkezni feletette bla bla bla"  rolleyes.gif A többi részét azóta elfelejtettem , de az üzeneteim közt megvan. Lekezelően írt annál a régi paramoreos topiknál , nekem is és Supremacy-nak is , pedig mi hozzá se szóltunk. Nem akartam ezt kiteregetni , de most már megtettem. A cikkírásról meg már a 10-es oldal tetején leírtam mit gondolok , nem fogom még egyszer.

te szegény, megsértette az önérzeted? ha tényleg annyira nem érdekel, akkor ezt nem hoznád fel, egyszerűen nem érdekelne, hogy írt neked, lazán nevetnél rajta és ennyi. de nem, úgy tűnik hónapok óta ezen lovagolsz, és a cikkein keresztül próbálod őt oltani. véleményed nyilván lehet, valószínűleg nem is ez zavarta, de elég szánalmas volt, hogy kb hetente törölted és újraírtad wink.gif amúgy nagyon ellentmondasz magadnak, szóval én itt be is fejezem, mert nekem kellemetlen, hogy azt tartod szánalmasnak és gyerekesnek amit te csinálsz
2013. december 29. 21:42 #188
Appalache
Appalache
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Jaj ne már, "nem tetszik, írj te egyet..." Ez pontosan ugyanolyan nevetséges, mint a "nem tetszik a film, oké, rendezz te egy jobbat, azután pofázzá' jó?" stílusú """érvelés""". Érjünk meg egy kicsit!
Azért nem tetszett főleg a cikk, mert bár igaz, hogy Gollumhoz hasonlította magát (habár a cikk szerint rútnak, rusnyának nevezte testét és arckifejezéseit, melyek erős, bántó szavak, és el sem hangzottak soha Lorde szájából), de a régebbi kamuhírek is belekerültek a tartalomba, ami felszínre hozza az utálatot. Tudom, hogy elég sok lejárató cikk készül más hírességekről is, viszont az ebben leírtakat (már ha elolvasom őket) SOSEM hiszem el, és el is ítélem az egészet.
Azért vagyok dühös, mert szeretem őt, és jelent valamit számomra a zenéje, és nagyon rossz látni, hogy pár alaptalan pletyka miatt, amit ugye a cikkek csak tovább szítanak, egy csomóan alpári, undorító dolgokat írnak róla. Nem mindenkinek egyforma az értékrendje, az enyémbe ilyen speciel nem fér bele. Megértem a Bieber meg 1D-rajongókat, mert ha valakit szeretsz és tisztelsz, MINDEGY milyen okból, akkor valamilyen szinten a részeddé válik, és az ellenük intézett támadás már személyes sértésnek minősül.
"Sz@rul esik, ha a cikkíró munkáját kritizálják", hát nekem meg sz@rul esik, hogy egy kedvencemről nevetséges dolgokat terjesztenek, és a cikkíró teljesen nyilvánvalóan nem a téma népszerűsége miatt írta meg a cikket, hanem mert utálja Lorde-ot. Ezt a hozzászólásaid minőségéből szűrtem le, compromise, és megint jön a "nem ismersz", de egy online oldalon mikor ismersz meg bárkit is? Most őszintén? Soha. Egyedül a kommentekből tudom meg, hogy milyen lehetsz. Az vagy, amit írsz, csak hogy mondjak valami közhelyet. Komolyan nem bántani akarlak, vagy a munkádat kritizálni, mert azt hiszem, olvastam tőled cikket, ami jól meg volt írva. De dühből írni... Sosem jön ki jól.
Ja, és kikérem magamnak, nem a mocsokért vagyok itt, én nem élvezkedek egy lejárató kampány termékén. Nem az én stílusom, csak hogy egy újabb közhelyet mondjak.
7 felhasználónak tetszik: janet7, Slipknot Boy, TheDanush, Cannibal3, Szandi0820, Pöttömke, baisée
2013. december 29. 21:52 #189
- törölt felhasználó -    
Idézet (compromise @ 2013.12.29. 21:39)
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif
Gratulálok a szövegértéshez. Amit leírtam üzenetben, az az volt, hogy egy staritys vélemény NEM mérvadó, te pedig görcsösen írsz naponta 40-et ugyanoda, annyi különbséggel, hogy két szót kicserélsz. Jeleztem, hogy ez röhejes, de most rájöttem, hogy nem, mert EZ a röhejes, hogy azt hiszed, hogy én erre adok. Nyugodtan másold be a levelet, ha ennyire foglalkoztat még mindig. Én már rég el is felejtettem, de látom, neked nagyon bántja a lelkivilágod. És ez az elfogultságos téma már nagggygon unalmas, mert a kedvenceimet még az utálóik sem tudják úgy szidni, ahogy én. Ezt pedig mindenki tudja, aki ismer. Te nem, szóval a témát itt le is zártam. Ezentúl ignorálom az okoskodásodat. Szerintem te is hagyd figyelmen kívül a tevékenységeimet az oldalon.

Először is , véleményt hónapok óta nem írtam , és annak idején se írtam negyed annyit sem mint amennyit te mondtál. Másodszor ha figyelmen kívül tudnád hagyni amit írtam akkor nem pampogtál volna nekem annyit , minden jel arra mutat , hogy nem tudod/tudtad ignorálni. És ne is akard elhitetni az ellenkezőjét , mert nem fog sikerülni. Én is lezárnám a "témát" , foglalkozz csak azokkal akiket utálsz ,légy elvakult és ha holmi klisé acsarkodásokban/veszekedésekben örömödet leled , hát egészségedre biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Slipknot Boy
2013. december 29. 21:59 #190
- törölt felhasználó -    
Szerintem Lorde egyáltalán nem rút, inkább kicsit furcsa arca van, de van benne valami különleges.
2013. december 30. 00:20 #191
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Úr isten fürdőruhában tényleg nem valami szépséges, de amúgy nem rút.
2013. december 30. 01:37 #192
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
Hát, én értékelem az önkririkát, de ez nem az. Ez egy amolyan utóvédekezés, amit máshogy már nem érhet el. Már mindenkit leoltott, most látszódni kell, hogy ő nem csak egy tinip*csa, hanem alapjában véve szókimondó.
2013. december 30. 09:14 #193
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Jaj, de kell nevetnem itt egy-két tagon, istenem. _nevet.gif Azt se tudom, hogy hol kezdjem, annyi minden megfogalmazódott bennem egy-egy komment olvasása közben. Lássuk, csak.
Először is: észrevettem, hogy akárhányszor megjelenik egy olyan cikk, amely nem dícséri az egekig ezt a drágalátost, hanem inkább a negatívabb oldalát mutatja be, az már rögtön támadó jellegű és fikázó cikknek van elkönyvelve. Esküszöm, nem volt olyan negatív (nevezzük így, mindenki érti, hogy nem arról szól, hogy Grammy-díjat kapott - jézusom, minek is feltételezek ilyeneket rohog.gif ) Lorde cikk, amelyben ne láttam volna egy-két mindenttudó fan vádaskodását, hogy az író csak kitalálta és hogy mennyire elfogult a """hírességgel""" szemben. Mintha görcsösen nem akarnák elfogadni azt, ami a cikkben le van írva, hanem azt próbálják bizonygatni, hogy az ő kis kedvencük milyen kis tökéletes az ő 17 évével. Ez a csajszi egy """világhírű""" """dalt""" (nálam nem itt kezdődik egy világhírű dal, de ebbe most ne menjünk bele, mert még a fejemhez lesz vágva, hogy mennyire rossz a zenei ízlésem és hogy bújjak el) dobott piacra és az emberek nagy része komálta, oké. De mifene már ez, hogy azt hiszi, hogy ő már nagy énekesnő? Ő is egy tipikusan süllyesztőre ítélt sztárocska, akit futtatnak majd 1-2 évig, azután eltűnik a semmibe. Komolyan, már kezd lesüllyedni egy Justin Bieber cikk szintjére, ahol a fanok dettó ugyanilyenek: "Ez hazugság, a cikkíró annyira unatkozott, hogy csak kitalálta az egészet.". Really? Mondjuk van benne valami, hiszen Justin Bieber visszavonul és az ő rajongóinak az agymenéseiből nem fogunk kapni egy ideig - hála a magasságos jó Istennek! - és kell az utánpótlás.
Másodszor: én semmiféle elfogultságot nem fedeztem fel ebben a cikkben. Rengeget cikket olvastam már eddig és nemcsak ezen az oldalon! Nagyon jól tudom, mit jelent az, hogy valaki fikázó hangnemben ír - még mielőtt jönnétek, hogy francot se tudok semmiről. Ha valóban támadó jellegű megjegyzéseket akart volna legépelni az író, akkor ilyesmi dolgok fordultak volna meg a szövegben (amit én írtam hozzá, aláhúztam. Ez csak egy példa, így hirtelen találtam ki.): "Pár napja rusnyának vallotta és a Gyűrűk ura-filmek hobbitjához, Gollumhoz hasonlította magát. Lássuk be, nem sokat tévedett a hölgyemény.". Szóval miről beszélünk? Ez már egy tipikusan a fanok által bemagyarázott dolog, hogy az ő kis """énekesnőjükről""" mindenki, aki nem szereti, csak negatív hangnemben tud írni. Térjetek már észhez, könyörgök. Jaa, azt hiszem, leesett így hirtelen a tantusz: szóval ez a probléma? Ti a nyers igazságot már egyenlővé teszitek az elfogult, fikázó hangnemmel? Most már így minden világos számomra.
Harmadszor: megengeded compromise, hogy idézzem az ide írt kommented egyik mondatát? "Én a saját kedvenceimet is tudom szidni, sőt." Most már úgy vélem, hogy megint jogosan vetődik fel az a kérdés, hogy akkor mégis mi a túróról beszélünk? Bosszúhadjáratot akar indítani? Ez most komoly? rohog.gif Hamarosan már ti akartok bosszúhadjáratot indítani compromise ellen, csak még nincs meg az elegendő újonckatona vagy mifene. rohog.gif Már hallom, amint ássátok a lövészárkokat és megtárgyaljátok a haditervet. Minden egyes nap erősödik az a hitem, hogy a Lorde-rajongók nagy része nem normális.
Negyedszer: Appalache, hidd el, hogy francot se fogsz megtudni a cikkíróról a cikkei és a kommentjei alapján. Ez is egy elfuserált pszichológiai elmélet, hogy bárkit meg lehet ismerni az írása vagy a rajzai alapján. Ne akarj te semmit se jobban tudni nála, rendben? Már rég átmentél a nevetséges mindenttudó hercegnő határán.
Egyébként is ha valóban ilyen elfogult hangvételű lenne a cikk, akkor nem gondoljátok, hogy a hírszerkesztők már rég a kukába vágták volna? Persze, aranyszabály: először vond kétségbe a szerző munkáját, majd a hírszerkesztőkét. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. december 30. 09:19 #194
LoveLessa
LoveLessa
új tag

StátuszSziasztok, lécci szavazz és jelölj barátnak és akkor én is ;D
Hozzászólás: 61
Csatolások: 0
Azonosító: 212638
sztem nem csúnya és inkább szép, de a pasija!
2013. december 30. 10:55 #195
fairyword
fairyword
visszatérő vendég

StátuszNem kell szőke herceg fehér lovon, csak One Direction piros buszon! :D
Hozzászólás: 152
Azonosító: 211655
Most komolyan??? Azt hiszi ha van egy slágere amit sokan hallgatnak akkor ő nagy énekesnő lesz??? Különben is szerintem ne fikázzon ki olyanokat akik már jóval több ideje vannak a szakmában mint ő! Meg amúgy is "túlértékelt és csúf" a One Direction?? Látta már a pasiját?( Már elnézést a rajongóktól és mástól ha esetleg ez megbántaná de akkor is!)+megnézném mennyit ér el zenei téren 3 év alatt!
2013. december 30. 12:14 #196
Mrs.Malik1
Mrs.Malik1
új tag

StátuszNem érdekes milyen nehéz, az életet soha nem szabad feladni” Zayn Malik
Hozzászólás: 28
Azonosító: 217476
Hogy néz má ki ő meg a pasija milyen alakja van ??(ha ezt alaknak lehet mondani) és még ő mond le másokat nézzen tükörbe !!!!!!!!!!!!
2013. december 30. 12:30 #197
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Idézet (Kazuo @ 2013.12.30. 09:14)
Jaj, de kell nevetnem itt egy-két tagon, istenem.  _nevet.gif Azt se tudom, hogy hol kezdjem, annyi minden megfogalmazódott bennem egy-egy komment olvasása közben. Lássuk, csak.
Először is: észrevettem, hogy akárhányszor megjelenik egy olyan cikk, amely nem dícséri az egekig ezt a drágalátost, hanem inkább a negatívabb oldalát mutatja be, az már rögtön támadó jellegű és fikázó cikknek van elkönyvelve. Esküszöm, nem volt olyan negatív (nevezzük így, mindenki érti, hogy nem arról szól, hogy Grammy-díjat kapott - jézusom, minek is feltételezek ilyeneket rohog.gif ) Lorde cikk, amelyben ne láttam volna egy-két mindenttudó fan vádaskodását, hogy az író csak kitalálta és hogy mennyire elfogult a """hírességgel""" szemben. Mintha görcsösen nem akarnák elfogadni azt, ami a cikkben le van írva, hanem azt próbálják bizonygatni, hogy az ő kis kedvencük milyen kis tökéletes az ő 17 évével. Ez a csajszi egy """világhírű""" """dalt""" (nálam nem itt kezdődik egy világhírű dal, de ebbe most ne menjünk bele, mert még a fejemhez lesz vágva, hogy mennyire rossz a zenei ízlésem és hogy bújjak el) dobott piacra és az emberek nagy része komálta, oké. De mifene már ez, hogy azt hiszi, hogy ő már nagy énekesnő? Ő is egy tipikusan süllyesztőre ítélt sztárocska, akit futtatnak majd 1-2 évig, azután eltűnik a semmibe. Komolyan, már kezd lesüllyedni egy Justin Bieber cikk szintjére, ahol a fanok dettó ugyanilyenek: "Ez hazugság, a cikkíró annyira unatkozott, hogy csak kitalálta az egészet.". Really? Mondjuk van benne valami, hiszen Justin Bieber visszavonul és az ő rajongóinak az agymenéseiből nem fogunk kapni egy ideig - hála a magasságos jó Istennek! - és kell az utánpótlás.
Másodszor: én semmiféle elfogultságot nem fedeztem fel ebben a cikkben. Rengeget cikket olvastam már eddig és nemcsak ezen az oldalon! Nagyon jól tudom, mit jelent az, hogy valaki fikázó hangnemben ír - még mielőtt jönnétek, hogy francot se tudok semmiről. Ha valóban támadó jellegű megjegyzéseket akart volna legépelni az író, akkor ilyesmi dolgok fordultak volna meg a szövegben (amit én írtam hozzá, aláhúztam. Ez csak egy példa, így hirtelen találtam ki.): "Pár napja rusnyának vallotta és a Gyűrűk ura-filmek hobbitjához, Gollumhoz hasonlította magát. Lássuk be, nem sokat tévedett a hölgyemény.". Szóval miről beszélünk? Ez már egy tipikusan a fanok által bemagyarázott dolog, hogy az ő kis """énekesnőjükről""" mindenki, aki nem szereti, csak negatív hangnemben tud írni. Térjetek már észhez, könyörgök. Jaa, azt hiszem, leesett így hirtelen a tantusz: szóval ez a probléma? Ti a nyers igazságot már egyenlővé teszitek az elfogult, fikázó hangnemmel? Most már így minden világos számomra. 
Harmadszor: megengeded compromise, hogy idézzem az ide írt kommented egyik mondatát? "Én a saját kedvenceimet is tudom szidni, sőt." Most már úgy vélem, hogy megint jogosan vetődik fel az a kérdés, hogy akkor mégis mi a túróról beszélünk? Bosszúhadjáratot akar indítani? Ez most komoly?  rohog.gif Hamarosan már ti akartok bosszúhadjáratot indítani compromise ellen, csak még nincs meg az elegendő újonckatona vagy mifene.  rohog.gif Már hallom, amint ássátok a lövészárkokat és megtárgyaljátok a haditervet. Minden egyes nap erősödik az a hitem, hogy a Lorde-rajongók nagy része nem normális. 
Negyedszer: Appalache, hidd el, hogy francot se fogsz megtudni a cikkíróról a cikkei és a kommentjei alapján. Ez is egy elfuserált pszichológiai elmélet, hogy bárkit meg lehet ismerni az írása vagy a rajzai alapján. Ne akarj te semmit se jobban tudni nála, rendben? Már rég átmentél a nevetséges mindenttudó hercegnő határán.
Egyébként is ha valóban ilyen elfogult hangvételű lenne a cikk, akkor nem gondoljátok, hogy a hírszerkesztők már rég a kukába vágták volna? Persze, aranyszabály: először vond kétségbe a szerző munkáját, majd a hírszerkesztőkét. _nevet.gif

Na, jó, ez már háború lett, úgy látom. Eddig igyekeztem úgy fogalmazni, hogy senkit ne sértsek meg, mert nem az a célom, és én se akarok céltáblává válni, kinek jó az? Eléggé megdöbbentett, és megmondom őszintén, fel is mérgesített (ha ez volt a célod, örülj nyugodtan, elérted), hogy személyes támadást intéztél felém. Nevetséges mindentudó hercegnő?
Már ezerszer leírtam, és magamat ismételgetem, de dögöljek meg, itt úgy tűnik senki nem tud szemfedő nélkül olvasni.
Na hadd mondjak valamit. Pár dolgot.
Miért védem? Miért akadok ki? Hát azért, mert mivel a kedvencem, EVIDENS a fenébe is, hogy többet tudok róla, mint az, aki nem bírja! Miért, te követed és mindent pontosan tudsz tudomisén Justin Bieberről? Ugye, hogy nem? Én látogatom Lorde twitterér, tumblr-jét, nem folytonosan, nem vagyok kib@szott megszállott, de mégis tudom, mit mond és mit csinál, mert veletek ellentétben veszem a fáradságot, és utánanézek. Ha érdekel valami (és titeket érdekel Lorde, hiszen írtok róla), akkor én általában utánajárok a starity-n leírt dolgoknak, mert, mint ugye Beyla írta nemrégiben, ez egy bulvároldal, tehát nem szabad elhinni a nagy részét, ami le van írva (bár ti azért elhiszitek a Lorde-os híreket, de na...). Nem akarok feleslegesen utálni valakit. A legtöbb "nyilatkozata", amit (megint ismétlek) nem úgy adott ki a száján, hogy megkeresett egy nyamvadt újságírót, hanem interjú keretei között kérdezték, és ha a fordítónak annyi esze nem volt, hogy azt tudja, hogy a külföldi cikkek nyilván csak a szaftos részletet emelik ki, botránykeltés céljából, akkor gratulálok. Ezzel viszont bizonyítja, hogy tulajdonképpen örül a pletyka negatív mivoltának, ráadásul nem is alapos "újságíró". Tudom-tudom, starity, ezek szerint csak én vagyok akkora sznob, hogy ha csinálok valamit, azt tisztességesen csinálom. Lorde Lana Del Reyt nem fikázta, már írtam máshol, az 1D-s dolog megint hülyeség, mert a koncertjükön is volt, a Tayloros kijelentést pedig megmagyarázta tumblr-ön és bocsánatot is kért a nyerssége miatt. A Hayley-ügy meg csontvelőig lett magyarázva, mekkora hazugság. Én vagyok elvakult? Szerintem meg ti. Az nem kritika, hogy (megint magamat ismétlem) fröcsögtök jobbra meg balra, káromkodva. Az ilyet nem tartom véleménynek, esztétikusan is lehet fogalmazni, vegyük már a fáradságot, nem leszel attól viccesebb, hogy alpári módon írsz, nem leszel különb az egymondatos kommentelőktől. Van itt olyan, aki értelmesen le tudta írni, hogy neki nem szimpatikus, mert nem az ő stílusa a zenéje. Nem rögtön azzal jött, hogy egy világnagy f.s. Ami ugyebár (ó, ismétlés) arra utal, hogy aki szereti a zenéjét, annak nincs füle, sem zenei érzéke. Magyarul: nem mutattok tiszteletet.
Megint mondom: NEM ÉRDEKEL, hogy nem szeretitek a csajt, de annyira hülye indokaitok vannak, hogy elképesztő, vérlázító, satöbbi. Mutatok példát, jó? Azt írtad: "azt hiszi, hogy ő már nagy énekesnő". Az előző bekezdésben rávilágítottam, hogy ennek nincs semmi alapja, mert bár nem lehet feltétlenül szimpatikus a "nyilatkozatai" alapján, de ezen csuda nyilatkozatok legnagyobb része koholmány. Engedd, hogy "rajongóként" jobban tudjam, és megvédjem őt, ezen legyetek szívesek, ne csodálkozzatok, természetes folyamat. Te is biztos kívül-belül ismered a youtube-osokat, nem esne rosszul, ha minden hülyeséget összehordanának róluk, és egy csomóan megutálnák őket alaptalanul? Ismételten: ne legyünk álszentek!
Azt meg ne magyarázd nekem, légy szíves, hogy hogyan nem fogok compromise-ról vagy bármely fórumtagról megtudni semmit. Érdeklődöm a pszichológia iránt, pszichológus is akartam lenni, még most is szeretnék, csomó ilyen könyvet olvasok, úgyhogy tudom, miről beszélek. A compromise egy felhasználónév, egy internetes személy, róla beszéltem, hogy meg tudom ismerni a kommentek alapján, nem a valódi egyénről, akit a név rejt. Mindenki annak tetteti magát interneten, aminek akarja. Megcáfolásra meg van lehetőség. Az eddigi Lorde-vonatkozású cikkek alá csupa negatív dolgot írt, ami -megint- NEM BAJ, de így nyilván tudom most már, hogy nem szereti őt, de akkor megint ott vagyunk, ahol a part szakad, az alapkérdésnél: miért írsz cikket, ha elfogult vagy véleményben? A hírszerkesztős dologba pedig én nem folyok bele, nincs kedvem semmiféle összeesküvés-elmélethez, ezzel a résszel nem is értettem egyet. Szóval, simán kialakult egy kép a kommentek alapján, mint ahogy nektek az, hogy én egy elvakult, mindentudó, nem normális Lorde-fan vagyok. Te is leszűrtél valamit rólam, Appalache-ről, igaz? Ennyire egyszerű. Tudom, nehéz lesz belátni, hogy esetleg nekem is igazam van, de csöppet sem gyengeség.
Szeretném, Kazuo, ha tudnád, hogy nem csak neked szól a válaszom, viszont eléggé megbántottál a stílusoddal, pedig nekem eddig nem volt célom személyesen megbántani senkit, és ezután sem lesz, nem tartom fairnek. Nem neveztelek titeket hülyéknek, vagy hogy nincs igazatok, pusztán csak... Lásd az eddigi kommentjeimet, meg a dolgokat itt föntebb. Megtudod, mi zavar.
7 felhasználónak tetszik: Cannibal3, Slipknot Boy, Szandi0820, Pöttömke, janet7, baisée, TheDanush
2013. december 30. 14:17 #198
Ciankali
Ciankali
új tag
Hozzászólás: 14
Azonosító: 217929
Idézet (Appalache @ 2013.12.30. 12:30)
Na, jó, ez már háború lett, úgy látom. Eddig igyekeztem úgy fogalmazni, hogy senkit ne sértsek meg, mert nem az a célom, és én se akarok céltáblává válni, kinek jó az? Eléggé megdöbbentett, és megmondom őszintén, fel is mérgesített (ha ez volt a célod, örülj nyugodtan, elérted), hogy személyes támadást intéztél felém. Nevetséges mindentudó hercegnő?
Már ezerszer leírtam, és magamat ismételgetem, de dögöljek meg, itt úgy tűnik senki nem tud szemfedő nélkül olvasni.
Na hadd mondjak valamit. Pár dolgot.
Miért védem? Miért akadok ki? Hát azért, mert mivel a kedvencem, EVIDENS a fenébe is, hogy többet tudok róla, mint az, aki nem bírja! Miért, te követed és mindent pontosan tudsz tudomisén Justin Bieberről? Ugye, hogy nem? Én látogatom Lorde twitterér, tumblr-jét, nem folytonosan, nem vagyok kib@szott megszállott, de mégis tudom, mit mond és mit csinál, mert veletek ellentétben veszem a fáradságot, és utánanézek. Ha érdekel valami (és titeket érdekel Lorde, hiszen írtok róla), akkor én általában utánajárok a starity-n leírt dolgoknak, mert, mint ugye Beyla írta nemrégiben, ez egy bulvároldal, tehát nem szabad elhinni a nagy részét, ami le van írva (bár ti azért elhiszitek a Lorde-os híreket, de na...). Nem akarok feleslegesen utálni valakit. A legtöbb "nyilatkozata", amit (megint ismétlek) nem úgy adott ki a száján, hogy megkeresett egy nyamvadt újságírót, hanem interjú keretei között kérdezték, és ha a fordítónak annyi esze nem volt, hogy azt tudja, hogy a külföldi cikkek nyilván csak a szaftos részletet emelik ki, botránykeltés céljából, akkor gratulálok. Ezzel viszont bizonyítja, hogy tulajdonképpen örül a pletyka negatív mivoltának, ráadásul nem is alapos "újságíró". Tudom-tudom, starity, ezek szerint csak én vagyok akkora sznob, hogy ha csinálok valamit, azt tisztességesen csinálom. Lorde Lana Del Reyt nem fikázta, már írtam máshol, az 1D-s dolog megint hülyeség, mert a koncertjükön is volt, a Tayloros kijelentést pedig megmagyarázta tumblr-ön és bocsánatot is kért a nyerssége miatt. A Hayley-ügy meg csontvelőig lett magyarázva, mekkora hazugság. Én vagyok elvakult? Szerintem meg ti. Az nem kritika, hogy (megint magamat ismétlem) fröcsögtök jobbra meg balra, káromkodva. Az ilyet nem tartom véleménynek, esztétikusan is lehet fogalmazni, vegyük már a fáradságot, nem leszel attól viccesebb, hogy alpári módon írsz, nem leszel különb az egymondatos kommentelőktől. Van itt olyan, aki értelmesen le tudta írni, hogy neki nem szimpatikus, mert nem az ő stílusa a zenéje. Nem rögtön azzal jött, hogy egy világnagy f.s. Ami ugyebár (ó, ismétlés) arra utal, hogy aki szereti a zenéjét, annak nincs füle, sem zenei érzéke. Magyarul: nem mutattok tiszteletet.
Megint mondom: NEM ÉRDEKEL, hogy nem szeretitek a csajt, de annyira hülye indokaitok vannak, hogy elképesztő, vérlázító, satöbbi. Mutatok példát, jó? Azt írtad: "azt hiszi, hogy ő már nagy énekesnő". Az előző bekezdésben rávilágítottam, hogy ennek nincs semmi alapja, mert bár nem lehet feltétlenül szimpatikus a "nyilatkozatai" alapján, de ezen csuda nyilatkozatok legnagyobb része koholmány. Engedd, hogy "rajongóként" jobban tudjam, és megvédjem őt, ezen legyetek szívesek, ne csodálkozzatok, természetes folyamat. Te is biztos kívül-belül ismered a youtube-osokat, nem esne rosszul, ha minden hülyeséget összehordanának róluk, és egy csomóan megutálnák őket alaptalanul? Ismételten: ne legyünk álszentek!
Azt meg ne magyarázd nekem, légy szíves, hogy hogyan nem fogok compromise-ról vagy bármely fórumtagról megtudni semmit. Érdeklődöm a pszichológia iránt, pszichológus is akartam lenni, még most is szeretnék, csomó ilyen könyvet olvasok, úgyhogy tudom, miről beszélek. A compromise egy felhasználónév, egy internetes személy, róla beszéltem, hogy meg tudom ismerni a kommentek alapján, nem a valódi egyénről, akit a név rejt. Mindenki annak tetteti magát interneten, aminek akarja. Megcáfolásra meg van lehetőség. Az eddigi Lorde-vonatkozású cikkek alá csupa negatív dolgot írt, ami -megint- NEM BAJ, de így nyilván tudom most már, hogy nem szereti őt, de akkor megint ott vagyunk, ahol a part szakad, az alapkérdésnél: miért írsz cikket, ha elfogult vagy véleményben? A hírszerkesztős dologba pedig én nem folyok bele, nincs kedvem semmiféle összeesküvés-elmélethez, ezzel a résszel nem is értettem egyet. Szóval, simán kialakult egy kép a kommentek alapján, mint ahogy nektek az, hogy én egy elvakult, mindentudó, nem normális Lorde-fan vagyok. Te is leszűrtél valamit rólam, Appalache-ről, igaz? Ennyire egyszerű. Tudom, nehéz lesz belátni, hogy esetleg nekem is igazam van, de csöppet sem gyengeség.
Szeretném, Kazuo, ha tudnád, hogy nem csak neked szól a válaszom, viszont eléggé megbántottál a stílusoddal, pedig nekem eddig nem volt célom személyesen megbántani senkit, és ezután sem lesz, nem tartom fairnek. Nem neveztelek titeket hülyéknek, vagy hogy nincs igazatok, pusztán csak... Lásd az eddigi kommentjeimet, meg a dolgokat itt föntebb. Megtudod, mi zavar.

még jó hogy elfogultak ezek , ezért lett a kommentem is törölve, tiszta szánalom._.
2013. december 30. 15:53 #199
Slipknot Boy
Slipknot Boy
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 217654
Backer , ez már nekem kicsit erős hogy ennyit képesek vagytok kötözködni csak mert vannak akiknek nem tetszik ez az ócska cikk. Lorde tényleg nem olyan nagy tehetség de nem hasonlítsuk már ilyen celebekhez mint Miley. Ezek nem énekesek nem sztárok , csak celebek , ahogy Cher is , Hayley is az , és a többi. A zene nem ezeknél kezdődik , mindet csak a média futtatja. Én mint mondtam szeretem Lorde-t , de nem tartom olyan kirobbanó tehetségnek , mégis látok benne valamit amitöl különb mint a többi. Én is írhatnék cikket arról hogy a paramoret egy szarnak tartom , de igazából így is gondolom és akkor már jogos lenne a pattogás az utálóktól. de én ilyet nem teszek mert belém szorult némi büszkeség is , utálom , de megtartom magamnak , max véleménybe írom vagy egy ilyen félresikerült cikk alá mint ez de olyan szánalmas nem leszek hogy cikket írjak arról akit utálok és utána még pattogjak is itt hogy mennyire igazam van. Áh , nőljünk már fel...
2013. december 30. 15:57 #200
Slipknot Boy
Slipknot Boy
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 217654
Idézet (Ciankali @ 2013.12.30. 14:17)
még jó hogy elfogultak ezek , ezért lett a kommentem is törölve, tiszta szánalom._.

Ezek így védekeznek hogy bejelentenek ha már olyat írsz ami csípi a kis szemüket:D Tőlem aztán töröltethetik ezt , nagyon féünk:D
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lorde Lorde 614.