Starity

Britney női táncosával smárolt Miley Cyrus — videó

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 28. 19:22 #141
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.12.28. 19:10)
Jajj már! Minden megmozdulásáról és a szánalmas botránykeltéséről fényévekről ordít, hogy az egész totál művi. Úgy meg van kreálva a kiscsaj imidzse, mint annak a rendje. Én azt mondom, hogy ráerőltették ezt az egész k*rvulós sz*rságot, amiről valószínűleg szerződést is írtak alá, s megosztják a részesedést egymás között. Ki tudja, hogy hány és hány menedzser van benne ebben a hányadék píár fogásban. Májlika itt csak egy pénzszerző eszköz, amely által mások jutnak hozzá komoly nyereséghez. Egy önálló szava sincsen, szerintem már azt is megszabják neki, hogy mikor vehet levegőt. Valahogy emiatt vagyok képtelen őt komolyan venni, mint ember és mint énekesnő. Gagyi, uncsi és már ötvenszer megrágott, s visszaöklendezett csont az egész.

Ez jogos, de én valahogy nem tudom sajnálni, ha volt annyira ostoba, hogy ilyeneket aláírt. Én a világ összes pénzéért nem engedném, hogy így irányítsanak. Ez már csak vergődés,próbálják még valahogy eladni egy ideig, aztán úgyis megy a süllyesztőbe. w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, CandUs
2013. december 28. 19:29 #142
- törölt felhasználó -    
Idézet (Csacskalány @ 2013.12.28. 19:23)
Ennyi kis hülye prűd libát egy rakáson! Mindenki erkölcscsősz lett ezen a szarityn? Igazi magyar emberek módjára imádjátok, ha ócsárolhattok valakit, lehetőleg jó tapló stílusban, mert névtelenül ez nagyon megy! Főleg a Beyla nevű hölgyemény, aki annyira nem tud mit kezdeni az unalmas kis életével, hogy minden kommentben kisregényeket ír a nevetséges okoskodásaival. xD Mindenki foglalkozzon a saját kis életével, nem másokkal kéne foglalkozni!

Mielőtt ostobaságokat beszélsz, talán nézz előbb utána a prűd szó jelentésének.
2013. december 28. 19:33 #143
heyitsmemi
heyitsmemi
visszatérő vendég

StátuszOtwarty świat, rany zamknięte
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 165
Csatolások: 0
Azonosító: 208992
Ez mondjuk eléggé látszik, hogy csak színpadi csók volt.
2013. december 28. 19:40 #144
- törölt felhasználó -    
Idézet (Csacskalány @ 2013.12.28. 19:31)
Maise93, talán inkább neked kellene utánanézni bizonyos kifejezéseknek, tisztában vagyok a prűd fogalmával, meg az itt kommentelők pszichés problémáival is, hidd el...

Ja, mert ma már az prűd, aki nem mutogatja magát minden nap. rohog.gif
2013. december 28. 19:47 #145
petruskahh...
petruskahh...
új tag

Státusz#Keep Fighting Michael
Hozzászólás: 52
Azonosító: 198158
ez csak kamu.. smileeee.gif
2013. december 28. 19:49 #146
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Maise93 @ 2013.12.28. 19:22)
Ez jogos, de én valahogy nem tudom sajnálni, ha volt annyira ostoba, hogy ilyeneket aláírt. Én a világ összes pénzéért nem engedném, hogy így irányítsanak. Ez már csak vergődés,próbálják még valahogy eladni egy ideig, aztán úgyis megy a süllyesztőbe.  w00t.gif

Én is emiatt nem sajnálom, mert szerintem az ember 16-17 évesen már tud éretten gondolkozni, ha akar. A pénz az mindenkit megőrjít és a gazdag általában a legkapzsibb - az, aki minél többet és többet akar. Szerintem meg behülyítették valamivel őt is és a famíliáját is, aláírták a papírokat és íme a végeredmény. Ha lett volna valamelyiknek is valamennyi esze, akkor nem írnak alá ilyeneket, de hát a pénz az nagy úr, ahogyan mondani szokás.

Idézet (Maise93 @ 2013.12.28. 19:29)
Mielőtt ostobaságokat beszélsz, talán nézz előbb utána a prűd szó jelentésének.

Hagyjad, ne foglalkozz vele! smileeee.gif Érdemes megnézni, hogy a x hozzászólásából hányban is kezdett el engem pocskondiázni, mert teljesen másképp látom a dolgokat, mint ő. Ilyenre szoktam mondani azt, hogy savanyú a szőlő. Szánalmas, hogy valakinek az a legnagyobb problémája, hogy egy teljesen hétköznapi lány milyen hozzászólásokat firkál egy bulvár fórumon. Valahol nagyon irigylem a Kedvest, magunk között szólva. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2013. december 28. 19:49 #147
- törölt felhasználó -    
Ez már szerződés, hogy viselkedjen úgy mint egy prosti! Alá írta, mert nem tudom, vagy érdekesen/furfangosan fogalmaztak, Miley nem értette, vagy be volt b*szva. És ha nem csinálja ezt akkor elárulják egy titkát (hogy playbackel vagy nem tudom). Szerintem zsarolják Mileyt, ezért nem fogja tudni senki sem komolyan venni. Vagy pedig kapzsi és ezzel extrára vagy triplára nőnek a bevételei. Miley.. hát nem jó ember, mert ha jó ember lenne, akkor rég abba hagyta volna ezt a k*rváskodást, és a rajongók sem hinnék azt, hogy ilyet mindenki csinál. Nem hinném, hogy igazából is ilyen, de a pénz megőrjíti.
2013. december 28. 19:50 #148
- törölt felhasználó -    
Idézet (Csacskalány @ 2013.12.28. 19:46)
Maise93: Tudod, pszichológiát hallgatok, és csak azért nézem ezt a "színvonalas" oldalt, mert az évfolyamdolgozatomat az internetes kommentelők lelkivilágáról írom...bőven van miről, a te esetedben is

Hát akkor hajrá, örülök, hogy segíthetek. rolleyes.gif
De beleírhatnád egyúttal magadat is, mert te sem lehetsz százas, ha ilyen "kis prűd libákkal" veszekszel. (Megjegyzem úgy, hogy az ő véleményüket bővebben nem is hallgattad meg)
2013. december 28. 19:50 #149
- törölt felhasználó -    
Ez már gáz amit csinál
2013. december 28. 19:50 #150
delfinke
delfinke
visszatérő vendég

StátuszDivergent ♥
Hozzászólás: 139
Azonosító: 184148
remélem, ez csak kamu volt...
2013. december 28. 19:52 #151
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.12.28. 19:49)
Én is emiatt nem sajnálom, mert szerintem az ember 16-17 évesen már tud éretten gondolkozni, ha akar. A pénz az mindenkit megőrjít és a gazdag általában a legkapzsibb - az, aki minél többet és többet akar. Szerintem meg behülyítették valamivel őt is és a famíliáját is, aláírták a papírokat és íme a végeredmény. Ha lett volna valamelyiknek is valamennyi esze, akkor nem írnak alá ilyeneket, de hát a pénz az nagy úr, ahogyan mondani szokás.
Hagyjad, ne foglalkozz vele! smileeee.gif Érdemes megnézni, hogy a x hozzászólásából hányban is kezdett el engem pocskondiázni, mert teljesen másképp látom a dolgokat, mint ő. Ilyenre szoktam mondani azt, hogy savanyú a szőlő. Szánalmas, hogy valakinek az a legnagyobb problémája, hogy egy teljesen hétköznapi lány milyen hozzászólásokat firkál egy bulvár fórumon. Valahol nagyon irigylem a Kedvest, magunk között szólva. biggrin.gif

Ja, igazad van, nem érdemes, így is úgy is diagnosztizál. Bár, ha ennyire sz*r a lelkivilágunk, akkor inkább segítenie kéne rajtunk, nem osztani. unsure.gif
2013. december 28. 20:03 #152
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Van, aki szerint ez szexi meg hozzátartozik a belevaló csaj imídzshez. Kíváncsi vagyok mekkora botrány lenne ebből, ha egy férfi énekes csinálta volna ugyanezt egy férfi táncossal. rohog.gif Akkor egyből mindenki b*zizna, Miley meg csak nagyon laza, ennyi az egész. Hát akár összeért a szájuk, akár nem, nem hiszem, hogy Britney koncertjén is Miley s*ggrázását kéne bámulni, ezúttal megspékelve két hozzádörgölőző csajjal.
2013. december 28. 20:04 #153
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez csak ,,hamis" csók volt!Mivel a filmekben v. sorozatokban is szoktak ilyet!Meg egyszer a Barátok Közt -ben volt interjú és ott is mondták,ha nem akarják a szereplők egymást megcsókolni akkor így csinálják,hogy elfordítják a fejüket!Na de kitudja,remélem Miley nem csinálta! smileeee.gif <3
2013. december 28. 20:08 #154
Luna0026
Luna0026

StátuszYou could be a bad motherfucker
Hozzászólás: 939
Azonosító: 210400
HÁT EZ CSODÁLATOS!!
2013. december 28. 20:19 #155
Sissy00
Sissy00
visszatérő vendég

StátuszYou cannot be wise until you can tell how long you were silly.
Hozzászólás: 469
Csatolások: 156
Azonosító: 210177
ez már beteges -.-
2013. december 28. 20:19 #156
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Maise93 @ 2013.12.28. 19:52)
Ja, igazad van, nem érdemes, így is úgy is diagnosztizál. Bár, ha ennyire sz*r a lelkivilágunk, akkor inkább segítenie kéne rajtunk, nem osztani.  unsure.gif

Diagnosztizáljon wazze, én aztán hótra lesz*rom, hogy melyik ráérős antiszoc kezdi el analizálgatni a hozzászólásaimat. biggrin.gif Ha már valaki arra érdemesnek tart engem, hogy diagnosztizáljon, akkor csak megmozgattam valamit a kis agyacskájában az aspektusaimmal. Nekem vannak sokkal nagyobb gondjaim és problémáim, hogy totál névtelen fórumozókról alkotgassak profilt. Úgysem ismer minket, így maximum hipotéziseket állítgathat fel arról, hogy én vagy te milyenek is vagyunk. Mindezek ellenére jót vidultam a hozzászólásain.XD Míg én boldog vagyok és minden negatív dolgot lesz*rok, addig ő azon erőlködik, hogy minket oltson. Pazar, mit ne mondjak.XD Az ilyennek jobban fáj az, ha nem is reagálsz a pocskondiázó megnyilvánulásaira.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2013. december 28. 20:19 #157
- törölt felhasználó -    
szerintem az nem volt csók...
2013. december 28. 20:19 #158
zsanet02
zsanet02
visszatérő vendég
Hozzászólás: 271
Azonosító: 179230
Annyira gáz ez a csaj ha még egyáltalán lehet annak nevezni....
2013. december 28. 20:20 #159
Julietta Gooz
Julietta Gooz
új tag

Státuszheard to say not today
Hozzászólás: 11
Azonosító: 216686
Nem értem miért érdemes Mileynak ezt csinálnia... kicsit fölébredhetne már!
2013. december 28. 20:20 #160
Szűcs Erika
Szűcs Erika
visszatérő vendég
Hozzászólás: 186
Azonosító: 213468
Mindig csak Miley,már elegem van ebből a k***
Britney koncertje nem pedig Miley-é akkor miért kell róla irní,Hogy ennek a hülye csajnak mindig a középpontba kell lennie :-( Britneyt mindig tudják piszkálni.
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok