Selena Gomez ki nem állhatja Lorde-ot
2013. december 30. 10:07
Mrs.Malik1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 217476 offline |
szt ez a Lorde nagyon beképzelt és selenának igaza van .Miért kell tönkretenni Sell-t ??? De Taylor sem az igazi barátnő szt csak azért van Lorde-val mert Lorde majd be fog robbani (bár ezt én nem hiszem ) ennyi
2013. december 30. 10:15
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline |
Igaza van Sell-nek. Nem bírom Lordet ( a Royals c. számot igen de magát a csajt nem. ) Mondjuk Taylor is jófej, Selena így Selena úgy de most jön egy új híresség és már mindjárt ő az LB-je. Nem akrok ezzel megbántani senkit ez az én véleményem.
2013. december 30. 10:25
selenafanforever04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 205873 offline |
Már nem azért, de Lorde egyslágeres énekes,mi okból szólja le őket?Selena Gomez,Taylor Swift,Paramore.
Kicsit visszább vehetne az arcából,mert kezd rohadt idegesító lenni a kamu femiista dumájával,a beszólásaival,amiknek semmi értelme,most meg még a legjobb barátnőket is szétválasztja.Gratula neki,tényleg
Kicsit visszább vehetne az arcából,mert kezd rohadt idegesító lenni a kamu femiista dumájával,a beszólásaival,amiknek semmi értelme,most meg még a legjobb barátnőket is szétválasztja.Gratula neki,tényleg
2013. december 30. 10:28
BTRésDemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 307 Csatolások: 1 Azonosító: 204073 offline |
Fúú...de nagyon nem bírom Lorde-ot.Selenával meg egyetértek,hiszen ki örülne neki,ha elvennék tőle a barátját.Lorde szánalmas,amiért így akar hírnevet szerezni magának.
2013. december 30. 10:31
Nem értem Swiftet. Lord őt kritizálja, hogy túl tökéletes, és Taylor vadabb akar lenni. Akkor menj Mileyhez, vagy ha normálisan akar vadabb lenni menjen Avrilhoz, de ne ahhoz, aki őt és a "legjobb barátnőjét" is leszólta! Selena meg nem értem mit dumál, mert csak az övé Swift? NEM. Biztos mérges, mert nem kapott meghívást Taylor bulijára, azért fesztiválozik.
2013. december 30. 10:34
barnakislany2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 213438 offline |
Tényleg igaza van Selenának, Lord szerintem direkt csinálja...
2013. december 30. 10:59
Nem értem egyiket sem!Selenának igaza van,mert,ha előbb kritizálja,majd legjobb barátnőjének tekinti Taylor Swiftet az már kicsit gyanús,de Selenának nincs igaza,mert nem csak az ő barátnője lehet Swift.Vagy senkinek nincs igaza,vagy mindenkinek!Egyébként az meg nem volt túl szép Swift-től,hogy Selenát nem hívta meg,de a kritizálóját,meg igen.
2013. december 30. 11:06
Nekem sem szimpi ez a Lorde... Úgy kritizál másokat mintha ő tökéletes lenne! Akiket kritizált sokkal jobbak mint ő! (bocs a rajongóknak)
2013. december 30. 11:14
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Mert Lordenak nem lehet barátnője Taylor???Elegem van Gomez kisasszonyból...
2013. december 30. 11:28
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline |
Most miért baj az, ha barátok?Mert Ők nem lehetnek azok?Én szeretem Lore-t és Taylor-t is, örülök, hogy barátok.Viszont ami Selenát illeti...Őt utálom.Folyton csak a kakit kavarja.
2013. december 30. 11:35
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline |
én sem bírom Lorde-ot..
De hát abban nincs semmi ha barátja Taylornak..
De hát abban nincs semmi ha barátja Taylornak..
2013. december 30. 11:37
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline |
Selena nem nyilatkozott az ügyröl, úgyhogy nem tudom, hogy miért ilyen biztos mindenki a fent leírt informaciókban?!
Mellesleg szerintem senkinek sem esne jól, ha a barátja/barátnője egy saját maga által nem kedvelt személlyel haverkodna. És Selenanak először semmi baja nem volt Lordedal, de minek után 17 évesen mindenkiről csak u*at, hát ne haragudjatok, de szerintem sem emberséges, így Selenanak is jogában állhat nem szeretni...
Mellesleg szerintem senkinek sem esne jól, ha a barátja/barátnője egy saját maga által nem kedvelt személlyel haverkodna. És Selenanak először semmi baja nem volt Lordedal, de minek után 17 évesen mindenkiről csak u*at, hát ne haragudjatok, de szerintem sem emberséges, így Selenanak is jogában állhat nem szeretni...
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.