Az énekesnő kiállt egy rajongója mellett azzal, hogy beszólt egy másiknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez kiállt rajongója mellett
2013. december 30. 16:07
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
Nagyon is igaza volt
2013. december 30. 16:08
Ez annyira imádnivaló volt tőle. Annyira tisztelem Selenában ahogy a rajongóival viselkedik! Ő egy fantasztikus lány és teljesen egyetértek abban amit mond.
2013. december 30. 16:10
Kivételesen egyet értek vele, kedves volt Tőle ez az üzenet. Nem értem az olyan embereket, akik akár viccből, akár nem viccből képesek ilyet oda írni... Nem gondol bele, hogy az a valaki majd komolyan veheti - akkor is annak nagy butának kell lennie - és megteszi?
2013. december 30. 16:12
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Ez nagyon aranyos húzás volt tőle. Mindig is tiszteltem azokat a hírességeket, akik kapcsolatot teremtenek a rajongókkal, akik szeretik, tisztelik őket és kedvesek velük. Ez a rajongónak felbecsülhetetlen érzés. Ráadásul ő meg is védett egyet és valószínűleg erőt adott neki. Minden tiszteletem Selenának.
2013. december 30. 16:13
Most komoly, hogy megtiltotta a csajnak, hogy rajongjon érte? Egyébként is, miért aprítják egymást a Selenatorok?
2013. december 30. 16:13
Idézet (Diala @ 2013.12.30. 16:11)
"...szóval az irántam való rajongásod is elfelejtheted"
What?
What?
Hát igen! Én se szeretném ha ilyen rajongóim lennének! Ezzel nem akarlak megbántani!
2013. december 30. 16:14
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Teljesen jogos volt
2013. december 30. 16:16
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
Tényleg elvárnám mindenkitől ezt a dolgot, és....az az undok rajongó, hpgy tehetett ilyet?
És Diala ez azt jelenti, hogy lemondhat arról, hogy Selena még tisztelje és szeresse mind a többi rajongóját.... Most érted?
Akkor ugy tünik Selena engem is szeret:))
És Diala ez azt jelenti, hogy lemondhat arról, hogy Selena még tisztelje és szeresse mind a többi rajongóját.... Most érted?
Akkor ugy tünik Selena engem is szeret:))
2013. december 30. 16:19
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
A cím alapján rögtön az jutott eszembe, hogy ezek ketten Jusztinával tényleg megérdemelték egymást. Viszont a cikket elolvasva igazat adok neki
Viszont az iránta való rajongását nem tilthatja meg neki, semmilyen eszközzel.
Viszont az iránta való rajongását nem tilthatja meg neki, semmilyen eszközzel.
2013. december 30. 16:20
Ez szép volt tőle.
Azért kíváncsi vagyok, mit mondhatott a sértegető a másiknak, mire az felvágta a karját...
Azért kíváncsi vagyok, mit mondhatott a sértegető a másiknak, mire az felvágta a karját...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.