nagyon örülnék ha öszejönnének
De szerintem csak barátak.
Niall Horan tényleg randizik Palvin Barbival
2014. január 06. 20:30
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Legyen boldogok, bár Niallt nehezen tudom elképzelni egy ilyen modell csajszival. Na de egészségükre.
2014. január 06. 22:41
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Szerintem cukik..)
2014. január 07. 18:51
kommentelők átlag élet kora csak ritkán haladja meg a 10et ezek a sztár románcok nem túl egészségesek (tiszta beltenyészet)
2014. január 07. 20:03
Csilllavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 288 Csatolások: 0 Azonosító: 215803 offline |
DylanSmith
Leobaby írta:
DylanSmith
azt írtad kezded szégyellni h magyar vagy, mert mindenki csak fújjogni tud a másikra... de ha jól látom te sem álltál messze attól h lefújjold Justin-t! éppen te írtad h mindenki megváltozik a pénz és a siker hatására... vele is ezt történt, és még hozzá tartozik az is h a családi viszonyai sem voltak mindig a legjobbak... lehet cikizni engem azért mert megvédem, meg azért mert szeretem, de magasról leszarom! sok botrányt kavart, így van, de majd kinövi! 19éves, szerintem teljesen normális, hogy ilyenkor elfajulnak nála a dolgok, s amint már említettem a családi viszonyai sem nyerők! csak ennyit akartam mondani "majomparádé Justinká"val kapcsolatban...
A különbség annyi hogy júsztinkád kanadai, Barbi meg magyar. Mi meg magyarok vagyunk. Ti mégis a saját honfitársatok ellen kampányoltok a brit meg kanadai meg stb. mellett. Nem vagyok semmilyen nemzet ellen, sőt, de azért ez kicsit nonszensz, hogy olyan költői kérdést megengednek maguknak egyesek: hogy mit tett le az asztalra?! Azt cseszd meg hogy 14 éves kora óta dolgozik ebben a szakmában, járta a világot és eltelt 4-5 év. Beért a munkája gyümölcse és most jobbnál jobb munkákat kap. Lehet, hogy elszállt vele a ló kicsit, de annyira biztos nem mint ahogy itt egyesek írják. Ekkora siker meg annyi pénz mindenkit megváltoztat. Júsztin, májli meg herrike a szép meg az okos meg a hű de jó.
Bezzeg ha én megkérdem hogy bíberke mit tett le az asztalra az 1d-vel egyetemben?! Vmit biztos, ha mást nem egy vizespoharat.
Forrás: http://starity.hu/magazin/46115-niall-horan-tenyleg-randizik-palvin-barbival/#comment#ixzz2pk08LpQT
Szerintem Jásztin Bíbör nem éppen ép elméjű. De a pénz miatt nem lehet megváltozni.
Leobaby írta:
DylanSmith
azt írtad kezded szégyellni h magyar vagy, mert mindenki csak fújjogni tud a másikra... de ha jól látom te sem álltál messze attól h lefújjold Justin-t! éppen te írtad h mindenki megváltozik a pénz és a siker hatására... vele is ezt történt, és még hozzá tartozik az is h a családi viszonyai sem voltak mindig a legjobbak... lehet cikizni engem azért mert megvédem, meg azért mert szeretem, de magasról leszarom! sok botrányt kavart, így van, de majd kinövi! 19éves, szerintem teljesen normális, hogy ilyenkor elfajulnak nála a dolgok, s amint már említettem a családi viszonyai sem nyerők! csak ennyit akartam mondani "majomparádé Justinká"val kapcsolatban...
A különbség annyi hogy júsztinkád kanadai, Barbi meg magyar. Mi meg magyarok vagyunk. Ti mégis a saját honfitársatok ellen kampányoltok a brit meg kanadai meg stb. mellett. Nem vagyok semmilyen nemzet ellen, sőt, de azért ez kicsit nonszensz, hogy olyan költői kérdést megengednek maguknak egyesek: hogy mit tett le az asztalra?! Azt cseszd meg hogy 14 éves kora óta dolgozik ebben a szakmában, járta a világot és eltelt 4-5 év. Beért a munkája gyümölcse és most jobbnál jobb munkákat kap. Lehet, hogy elszállt vele a ló kicsit, de annyira biztos nem mint ahogy itt egyesek írják. Ekkora siker meg annyi pénz mindenkit megváltoztat. Júsztin, májli meg herrike a szép meg az okos meg a hű de jó.
Bezzeg ha én megkérdem hogy bíberke mit tett le az asztalra az 1d-vel egyetemben?! Vmit biztos, ha mást nem egy vizespoharat.
Forrás: http://starity.hu/magazin/46115-niall-horan-tenyleg-randizik-palvin-barbival/#comment#ixzz2pk08LpQT
Szerintem Jásztin Bíbör nem éppen ép elméjű. De a pénz miatt nem lehet megváltozni.
2014. január 07. 20:27
Nem teljesen mindegy?! Már meg se tudom számolni, hogy mennyi cikk volt Niall-ről meg Barbikáról. Minek? Nem a mi dolgunk, el tudják dönteni ők is, hogy mit akarnak, de már kezd unalmassá válni a dolog, hogy az egész média erről csámcsog, ha nem, akkor meg ott van Jelena, vagy a Zerrie meg Isten tudja még mennyien vannak, de akkor is, ez már sok. Barbika egy unintelligens lány, aki csak beáll a kamera elé, mosolyog, lefényképezik és ennyi, tulajdonképpen nem is értem, hogy ehhez milyen tehetség kell. Ja, semmilyen. Niall meg tehetséges, de ha már itt tartunk, szerintem nem illenének össze.
2014. január 07. 22:50
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
helloblaze egyetértek
2014. január 08. 16:58
Cseng_1D4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 211496 offline |
Úúúúú de jó!!! Már annyira várom, holy Barbi haza jöjjön és elhozza Niall-! Az kész megvátás lenne!!!
2014. január 10. 14:39
Laza Dorottyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 199304 offline |
OMG!Szánalmas kis csaj!É sniall meg izléstelen idióta,ha randizik egy egoista,beképzelt,kis éretlen libával..:DDD
Olyan átlátszó az egész!Csak fel akarja hívni magára a figyelmet XDD
Olyan átlátszó az egész!Csak fel akarja hívni magára a figyelmet XDD
2014. január 10. 17:04
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline |
Szerintem ez klassz hír és össze is illenek.:)http://1.1.1.1/bmi/starity.hu/images/emoticons/tongue.gif
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.