Violet Hepburn
Ha ebből az egydéből komolyan ilyen jól lehet keresni ,hogy megéri k@ki szemüveget gyártani akkor esküszöm fogom magam abbahagyom a sulit és nyitok egy egydé boltot...
Istenem, hogy te mekkora észlény vagy... Te, mint kiskereskedő keresnél az ilyen cuccokon a legkevesebbet!
Csak gondolkodni kéne egy üzletet bérelni havi 100ezer és akkor még csak valami külvárosi kis 40-45 négyzetmétered van. De kéne azért fűtés, telefon, víz... Kell egy könyvelőt tartani és ha nincs szerencsét kifogsz egy balfaszt, aki miatt az 1. NAV ellenőrzés során úgy megkefélnek, hogy egy darabig nem lesz kedved magadhoz nyúlni! Kéne kb havi 1milliós forgalmat produkálni, hogy kijöjjél 0-ra. Na jó nem 0-ra, de azért, hogy neked is jusson valami.
Megjelent a One Direction-szemüveg
2014. január 02. 23:32
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (lathka @ 2014.01.02. 23:25)
Violet Hepburn
Ha ebből az egydéből komolyan ilyen jól lehet keresni ,hogy megéri k@ki szemüveget gyártani akkor esküszöm fogom magam abbahagyom a sulit és nyitok egy egydé boltot...
Istenem, hogy te mekkora észlény vagy... Te, mint kiskereskedő keresnél az ilyen cuccokon a legkevesebbet!
Csak gondolkodni kéne egy üzletet bérelni havi 100ezer és akkor még csak valami külvárosi kis 40-45 négyzetmétered van. De kéne azért fűtés, telefon, víz... Kell egy könyvelőt tartani és ha nincs szerencsét kifogsz egy balf,aszt, aki miatt az 1. NAV ellenőrzés során úgy megkefélnek, hogy egy darabig nem lesz kedved magadhoz nyúlni! Kéne kb havi 1milliós forgalmat produkálni, hogy kijöjjél 0-ra. Na jó nem 0-ra, de azért, hogy neked is jusson valami.
Csak gondolkodni kéne egy üzletet bérelni havi 100ezer és akkor még csak valami külvárosi kis 40-45 négyzetmétered van. De kéne azért fűtés, telefon, víz... Kell egy könyvelőt tartani és ha nincs szerencsét kifogsz egy balf,aszt, aki miatt az 1. NAV ellenőrzés során úgy megkefélnek, hogy egy darabig nem lesz kedved magadhoz nyúlni! Kéne kb havi 1milliós forgalmat produkálni, hogy kijöjjél 0-ra. Na jó nem 0-ra, de azért, hogy neked is jusson valami.
Hát te se legyél üzletasszony, mert sokat ugyan nem értesz hozzá...
2014. január 02. 23:34
Amúgy, ha belegondoltok, a Converse cipőben is a márkát fizeted meg, közben ugyanolyan minőségű, mintha kínaiban vennéd. Van tapasztalatom sajna benne, amikor vettem a Deichmannban cipőt, és mentem egyszer lovagolni, és levált a talpa... Ráadásul tiszta tucat az összes, mind egyforma, a kínaiban is megveszed, ugyan olyan minőségben, de olcsóbban, így ha tönkremegy, nem veszítesz vele annyi pénzt.
Ez is ugyanígy működik.
Ez is ugyanígy működik.
2014. január 02. 23:47
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline |
Kedves Lathka
Sajnos a tiltott szavaid miatt (és ezt halálosan komolyan mondom mert ,hogy én nem írtam rondákat az biztos) normálisan nem engedte elküldeni a válaszom. Köszönöm a teljes körű tájékoztatást és azt a páratlanul kedves hangnemet, azt hiszem megondoltam magam...
bár nem különösen erre céloztam a hozzászólásomban de köszönöm a tanácsot is
Sajnos a tiltott szavaid miatt (és ezt halálosan komolyan mondom mert ,hogy én nem írtam rondákat az biztos) normálisan nem engedte elküldeni a válaszom. Köszönöm a teljes körű tájékoztatást és azt a páratlanul kedves hangnemet, azt hiszem megondoltam magam...
bár nem különösen erre céloztam a hozzászólásomban de köszönöm a tanácsot is
2014. január 02. 23:50
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline |
Amúgy meg úgy van kiírva az ár hogy £131.00 / £40 with NHS tehát, aki regisztrálva van az NHS-ben (angoloknál az egészségügyi szolgálat), annak csak £40.
2014. január 02. 23:57
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline |
Beyla
lathka írta:
Violet Hepburn
Nálad nem kevesebbet
lathka írta:
Violet Hepburn
Nálad nem kevesebbet
2014. január 03. 00:00
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (lathka @ 2014.01.02. 23:57)
Beyla
lathka írta:
Violet Hepburn
Nálad nem kevesebbet
lathka írta:
Violet Hepburn
Nálad nem kevesebbet
Én tanultam vállalkozási ismereteket anno még gimnáziumban, és mivel a családban volt is közel egy évtizedig vállalkozás, hát baromira nem úgy működik, ahogyan leírtad. De sebaj... Nekem tök nyolc.
2014. január 03. 00:13
Hannacska1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 194655 offline |
Már ez is Mondjuk a minősége nem lehet valami jó,ahogy én látom
2014. január 03. 00:15
Nah puff én jelenleg is vállalkozó vagyok, a szüleimnek 25 éve van vállalkozásuk. Az meg, hogy mit tanítanak... nos az a való életben nem mindig úgy van, ahogy az a könyvekben le van írva...
2014. január 03. 00:23
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Azért 2014-ben amikor a moziban a 3D-s szemüveget 200 forintért dobják az ember után, egy vacak elavult 1D-s szemüvegért van pofájuk ennyit kérni?
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
chelseagirl18
2014. január 03. 00:38
Beylacarter |
Idézet (lathka @ 2014.01.03. 00:15)
Nah puff én jelenleg is vállalkozó vagyok, a szüleimnek 25 éve van vállalkozásuk. Az meg, hogy mit tanítanak... nos az a való életben nem mindig úgy van, ahogy az a könyvekben le van írva...
Tény, ez igaz, de a tanárnő megpróbált minél jobban a valóságra szorítkozni, plussz a szüleimnek is volt egy jól működő vállalkozása, ahol hébe-hóba én is besegítettem a dolgokba. Az üzlethelység havonta 50 000 Ft sem volt, és több volt mint 40-45 négyzetméter - olyan 60-ra saccolnám. Fűtéssel, telefonnal, vízzel takarékoskodtunk, nem pazaroltunk égbe-világba. Az Apeh meg többszöri ellenőrzés során is mindig talált valami kivetnivalót ugyan, de sosem "keféltek úgy meg minket, hogy magunkhoz se nyúljunk" egy darabig. Ja, és nem produkáltunk havi egy millás forgalmat, hogy kijöjjünk nullára. Just sayin'.
Tény, egy vállalkozás beindításához kell tőke, és nem is árt, ha van pár millcsid, de azért ne adjuk úgy elő, hogy csak az tud kisvállalkozást indítani, aki milliomos. Mi sem voltunk soha sem milliomosok és egész jól eléldegéltünk abból az egy szem vállalkozásból olyan tíz évig. Ha valaki ebből az egydés sz*rságokból nyit üzletet, akkor k*rva jól tudna rajta kaszálni, pláne, ha online-on is árulná a portékáit. Egyedül csak a papírokat és az engedélyeket kell elintézni, mondjuk azt nem tudom pontosan, hogy az egydének hozzá kell e járulnia valamilyen úton-módon, hogy te az ő nevük alatt futtathasd a vállalkozásodat, plusz ott még a részesedések is eloszlanának. B*szott jó üzlet lenne a kis tinirajongókat elnézve, és szerintem nem is olyan nagy cucc megcsinálni, mint ahogyan előadtad. Mondom, ez az én véleményem, megvétózhatod azzal, hogy húsz éve nyomjátok a bizniszt, de egy kis vállalkozást egy-két milliós tökével lazán be lehet indítani. Aztán az meg már más tészta, hogy mennyire is fog pörögni azaz üzlet.
2014. január 03. 01:37
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline |
Hát nem tudom, de egy szemüvegnek az ára azért nem nagyon tér el ettől. Az én szemüvegem kb. olyan 35.000 Ft volt, méghozzá úgy, hogy márkás szemüveg. Az a 10.000 Ft csak a 'one direction' feliratnak szól...
2014. január 03. 01:56
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline |
Mi mindent ki nem találnak az emberek.... Amúgy ahhoz képest, hogy mennyibe kerül egy normális szemüveg nem is sok....
2014. január 03. 04:03
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Nem tudom, hogy a "kell nekem!!!"-et kommentelők tudják-e, hogy egy igazán márkás, full extrás szemveg kb. 40 ezer. Akkor egy ilyen, műanyag sz@r miért 47 ezer? Valami azt súgja, hogy azok a rányomtatott firkálmányok máris rádobtak 30 ezret az érékére... Igazából ez csak kőkemény marketing, csak az a baj, hogy a sok hülye még el is hiszi, hogy az az ötven lepedő nagyon megéri...
2014. január 03. 06:54
Mrs.Tomlinson22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 204327 offline |
Nekem nem kell.LOL emberek.legközelebb mit dobnak a piacra???Zokni?vagy á Istenem!
Elég drága.Meg kéne várni amíg leárazzák
Elég drága.Meg kéne várni amíg leárazzák
2014. január 03. 08:04
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline |
Idézet (Sely64 @ 2014.01.02. 21:53)
Szerintem ez még nem számít soknak. Az egyik ismerősöm szemüvege 80.000 ftba került pedig nincs rajta semmi extra.
Attól, hogy nincs rajt semmi extra lehet drága, ugyanis minőségi, jó anyagból készült keret. Ja, meg gondolom abban benne volt a lencse stb.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.