Paul Walkerék 160 km/órával hajtottak
2014. január 05. 13:44
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Hozzászólnék én is: Igen valóban azt mondta Paul,amit mondott...de gondolom azt ő sem akarta volna,hogy ilyen fiatalon haljon meg,hisz még tele volt tervekkel,a legutolsó interjújából ez ki is derül... Meg is könnyeztem,mikor beszélt.. kegyetlen az élet,és a sors is nagyon kiszámíthatatlan,egyik pillanatban tervezünk,aztán váratlanul meghalunk...
2014. január 05. 13:48
Ha ilyen gyorsan mentek, akkor nem csodálom, hogy balesetet szenvedtek. Városban nem kellett volna ilyen gyorsan menniük. Nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége. R.I.P.
2014. január 05. 15:40
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
tényleg felelőtlenség volt ilyen gyorsan menni... nagyon sajnálom, hogy meghalt, mert csodás színész volt...
2014. január 05. 16:11
Úgy látom, kevesen értik csak ezt az idézetet, ami tőle származik. Bár nem ismerem annyira, de imádott vezetni, az autóknak, a sebességnek élt. Erre értette ő: hogyha esetleg egy száguldó autóban hal meg, az a lehető legjobb számára, mert közben azt csinálta, amit szeretett.
Nem arról van szó, hogy ész nélkül száguldozik, mert úgyis meghal, és ő ennek örül. Tévedés ne essék.
Nem arról van szó, hogy ész nélkül száguldozik, mert úgyis meghal, és ő ennek örül. Tévedés ne essék.
2014. január 05. 16:28
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2469 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Idézet (Hugii 570 @ 2014.01.05. 16:11)
Úgy látom, kevesen értik csak ezt az idézetet, ami tőle származik. Bár nem ismerem annyira, de imádott vezetni, az autóknak, a sebességnek élt. Erre értette ő: hogyha esetleg egy száguldó autóban hal meg, az a lehető legjobb számára, mert közben azt csinálta, amit szeretett.
Igazad van, és túl komolyan se kell ezt a kijelentést venni. Ahogy látom, sokan készpénznek vették, de ebből kb. annyi igaz, hogy imádta az autókat, semmi több.
2014. január 05. 17:20
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
oh ... nem is csodálom h nekimentek egy oszlopnak...
2014. január 05. 18:34
Lizabeth99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 216926 offline |
Nagyon sajnálom! Nem nagyon ismertem, de annyit tudok róla, hogy nagyon jó ember volt. Én nem kenem a barátjára az esetet, ő is hibás volt. Nyugodjatok békében!
2014. január 05. 19:55
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hogy őszinte legyek, a fejemet fogtam azoktól a kommentektől, amelyekben azt boncolgatta néhány kedves tag, hogy Paul meg akart halni. Én sem vagyok Einstein, de miért akarna egy olyan ember átmenni a túloldalra, akinek volt karrierje és szerető családja? Nem kellett azon aggódnia, hogy nem lesz vacsora az asztalon, hiszen jócskán ment a szekere a filmiparban, valamint nem is egyszer adta jótékonykodásra a fejét. Ez a pasi minden volt, de hogy Burnoutos és depressziós nem, az tuti fix. Szóval riszpekt annak az IQ fighternek, aki megszülte ezt a nagyon okos gondolatot. Magasabb az IQ-ja, mint a Mount everest.
Ami pedig a cikk témáját illeti, hát a képekből sejteni lehetett, hogy a sebesség végzett velük és nem valami más. Én is olyan 140-160 km/h-ra saccoltam, hiszen olyan szinten roncsolódott a jármű. Tudom, hogy egy sportkocsinak pont a száguldás a lényege, de érezni kéne a határt a szenvedélyesség és az őrültség között. Paul szenvedélye a száguldás volt, ez nyílt titok volt mindig is, ám ez a 160-as sebesség már inkább az őrület kategóriát meríti ki. Tragédia az, hogy valaki utasként hal meg egy ilyen balesetben. Nagyon jó lenne, ha végre teljesen lezárnák ezt a témát, mert nem kellemes ilyesmiről olvasni. Persze, biztos, hogy érdekli az embereket a halála körülménye, de ezzel szerintem csak egy jó tevő ember emlékét gyalázzuk meg.
Ami pedig a cikk témáját illeti, hát a képekből sejteni lehetett, hogy a sebesség végzett velük és nem valami más. Én is olyan 140-160 km/h-ra saccoltam, hiszen olyan szinten roncsolódott a jármű. Tudom, hogy egy sportkocsinak pont a száguldás a lényege, de érezni kéne a határt a szenvedélyesség és az őrültség között. Paul szenvedélye a száguldás volt, ez nyílt titok volt mindig is, ám ez a 160-as sebesség már inkább az őrület kategóriát meríti ki. Tragédia az, hogy valaki utasként hal meg egy ilyen balesetben. Nagyon jó lenne, ha végre teljesen lezárnák ezt a témát, mert nem kellemes ilyesmiről olvasni. Persze, biztos, hogy érdekli az embereket a halála körülménye, de ezzel szerintem csak egy jó tevő ember emlékét gyalázzuk meg.
2014. január 06. 18:49
Idézet (Beyla @ 2014.01.05. 19:55)
Hogy őszinte legyek, a fejemet fogtam azoktól a kommentektől, amelyekben azt boncolgatta néhány kedves tag, hogy Paul meg akart halni. Én sem vagyok Einstein, de miért akarna egy olyan ember átmenni a túloldalra, akinek volt karrierje és szerető családja? Nem kellett azon aggódnia, hogy nem lesz vacsora az asztalon, hiszen jócskán ment a szekere a filmiparban, valamint nem is egyszer adta jótékonykodásra a fejét. Ez a pasi minden volt, de hogy Burnoutos és depressziós nem, az tuti fix. Szóval riszpekt annak az IQ fighternek, aki megszülte ezt a nagyon okos gondolatot. Magasabb az IQ-ja, mint a Mount everest.
Autópályán 160 valóban őrültség, de máshol, ahol nem veszélyeztet senkit, egy Porschéban inkább élvezetnek mondanám.
2014. január 07. 16:28
barbyyyDV&LM♥VINAI♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 6158 Csatolások: 0 Azonosító: 165850 offline |
Nem tudom honnan veszik néhányan hogy megakart halni. 1. Semmi oka nem volt rá 2. Nem is ő vezetett. Sajnos egy nagyon igazságos példamutató embert veszítettünk el úgyhogy fel sem fogom hogy lehet ilyenek kijelenteni róla. Nyugodjon Békében!
2015. május 12. 13:08
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Mai napig sajnálom és felfoghatatlan,hogy elment.
Sosem feledünk,nyugodj békében!
Sosem feledünk,nyugodj békében!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.