Bella Thorne legújabb kampányában a fiatalok figyelmét szeretné felhívni a drogok és az alkohol káros hatásaira.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne a drog- és alkoholfogyasztás ellen kampányol
2014. január 05. 15:44
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Igaza van Bella-nak.!! ♥
2014. január 05. 15:52
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
csodálatos, csak épp aki inni és drogozni akar, úgyis fog, nem pont ő fogja megállítani az embereket. hietelesebb lenne egy olyan ember szájából, aki megküzdött drog- és alkoholproblémákkal, de még az is a fölösleges kategória, mert úgyis mindenki a saját kárán tanul. hogy arról már ne is beszéljünk, vannak emberek akik utálják, ha arról papolnak nekik, mit ne csináljanak, és már csak azért is az ellenkezőjét fogják tenni...
...tudom, tudom megyek és levágom a kezem, miért kell nekem mindenhez hozzászólni?
...tudom, tudom megyek és levágom a kezem, miért kell nekem mindenhez hozzászólni?
2014. január 05. 15:58
SelenatorAndLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 218526 offline |
Ez de aranyos Nagyon szeretem Bellát és tisztelem is Igazi példakép
2014. január 05. 15:58
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
Egyet értek vele teljes mértékben
2014. január 05. 16:05
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Bárki bármit mond, Bella egy csodálatos személyiséggel megáldott lány. Egy fantasztikus példakép. Megérdemli a hírnevet. Több ilyen sztár kéne, hogy a fiatalok az ilyen hírességekre nézzenek fel, ne a Miley-félékre. (Leszögezném: nincs bajom Mileyval, kedvelem, de ami igaz, az igaz.. enyhén fogalmazva, nem éppen a legjobb példakép. )
2014. január 05. 16:10
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Mit mond a kisfilmben???
2014. január 05. 16:14
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
nagyon is igaza van, szerintem. Nagyon rendes.
2014. január 05. 16:16
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
itsjustme teljesen egyetértek veled nagyon kedves dolog Bellától,hogy foglalkozik ezzel,de nem sokat ér vele,hiszen a rajongói 90%-a 4-től 12 éves kategóriába tartozik és ők remélhetőleg még nem foglalkoznak ilyesmivel,a 13 évestől feljebb pedig le se sz*rják,hogy mit mond,mivel egy elkényeztetett kis hercegnőnek tartják,aki unatkozik,ezért csinál valami értelmeset,ennek következtében pedig nem az ő hatására fogják magukat megtartóztatni a drogoktól és az alkoholtól. Ott van például Demi,aki tényleg megjárt már mindent és próbálja egy kicsit jobb irányba terelni a fiatalokat,de ő sem nagy sikerrel,mivel már sokaknak a könyökén jön ki,pedig ő tényleg csak azt akarja,hogy másoknak is jobb legyen,mert ha valaki,akkor ő tudja,hogy mit jelent a pokol. Szóval nem hiszem,hogy Bellának sok sikere lesz :/
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.