Egyszerűen imádom ezt a csajt!!!!! Azt hiszem,a jótékony-sztárok rangsoromban övé a "korona"! <3
Bár fura így ezt mondani,de büszke vagyok rá! Büszke,mert jótékonykodik. És a jótékonykodás és a szeretet,na meg a vidámság ebben a kiscsajban mind megvan! Végre egy igazi sztárcsaj,aki a kicsik példaképe! <3
Bella Thorne a drog- és alkoholfogyasztás ellen kampányol
2014. január 06. 18:29
Officalmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 216033 offline |
2014. január 06. 19:10
Lolokamokaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 1 Azonosító: 218750 offline |
Büszke vagyok rád,Bella!
2014. január 06. 21:03
Kedves tőle. Nagyon tetszik benne, hogy ő mindig jótékonykodik.
2014. január 06. 22:04
Lolokamokaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 1 Azonosító: 218750 offline |
KEDVES CIKKOLVASÓK!!
JÓ LENNE,HA EGY IS FIGYELNE,MERT BELLA MEG-AKARJA-ELŐZNI A DROG-ÉS ALKOHOLFOGYASZTÁST! JÓ LENNE,HA OLVASNÁTOK,MÁR BOCSÁNAT!! akinek nem inge,ne vegye magára...
JÓ LENNE,HA EGY IS FIGYELNE,MERT BELLA MEG-AKARJA-ELŐZNI A DROG-ÉS ALKOHOLFOGYASZTÁST! JÓ LENNE,HA OLVASNÁTOK,MÁR BOCSÁNAT!! akinek nem inge,ne vegye magára...
2014. január 07. 09:34
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline |
Ez nagyon szép dolog tőle.:)
2014. január 07. 15:48
Annyira, de annyira imádom ezt a lányt! Én egyesekkel ellentétben nem érzem ezt az egészet erőltetettnek, Bella már nem először jótékonykodik. Nekem pont az a szimpatikus Bellában, hogy azért, mert híres, még mindig két lábbal áll a földön, és tényleg példát mutat a rajongóinak és más embereknek is! Ide tudnám most hozni Miley-t, akit nagyon sokan tartanak példaképnek, de mire fel?! Egyáltalán nem 'példakép', nem csinál semmi olyat (!) amiért annak lehetne nevezni Őt, ennyi. És akkor itt van ez a csaj, és mindent megpróbál az érdekében, hogy az embereknek segítsen. Pont ezt szeretem és becsülöm benne.
2014. január 08. 20:39
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline |
Nagyon kedves és figyelmes Bellátol
2014. január 10. 16:00
Laza Dorottyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 199304 offline |
NEM SZÚRJA KI A SZEMETEKET????AZ BORZASZTÓAN ÁTLÁTSZÓ!!csak azért csinálja,hogy híresebb legyen és játsza a különc kislányt a többi sztárhoz képest,de még így is néhányuk között van a k*urvasággal.csak azért csinálja hogy minden "hírességek" rajongója átpártizzon hozzá és híresebb legyen!Kész röhej a kiscsaj;DD
bocsánat "érett nő aki nem akar felnőni"!ehhez is képest vagy 25-nek néz ki:DD
bocsánat "érett nő aki nem akar felnőni"!ehhez is képest vagy 25-nek néz ki:DD
2014. január 12. 12:26
Ez egy gyönyörű dolog. Nem értem, miért mondjátok, hogy a hírnév áll a középpontban. Bella mindig is egy segítőkész lány volt, most is az, és az is lesz. Én is segítenék, és szerintem ti is, úgyhogy nem kell a duma, hogy csak a hírnév miatt csinálja.
2014. január 12. 18:02
igen? és akkor ő hol van a 20 legtöbbet segítő celeb listáján? róla hallok a legtöbbet hogy segít.. mondjuk tisztelem aki csendben csinálja de hát akkor is őt mért hagyják le?
2014. január 12. 18:03
Annyira, de annyira imádom ezt a lányt! heart.gif Én egyesekkel ellentétben nem érzem ezt az egészet erőltetettnek, Bella már nem először jótékonykodik. Nekem pont az a szimpatikus Bellában, hogy azért, mert híres, még mindig két lábbal áll a földön, és tényleg példát mutat a rajongóinak és más embereknek is! Ide tudnám most hozni Miley-t, akit nagyon sokan tartanak példaképnek, de mire fel?! blink.gif Egyáltalán nem 'példakép', nem csinál semmi olyat (!) amiért annak lehetne nevezni Őt, ennyi. És akkor itt van ez a csaj, és mindent megpróbál az érdekében, hogy az embereknek segítsen. Pont ezt szeretem és becsülöm benne.
hát igen, egy névtelen. miley többet segít másokon mint bella, (felnézek bellára, de ami tény, az tény) csak miley ugy teszi h nem, kürtöli szét. és szeretem bellát de miley többet segít
hát igen, egy névtelen. miley többet segít másokon mint bella, (felnézek bellára, de ami tény, az tény) csak miley ugy teszi h nem, kürtöli szét. és szeretem bellát de miley többet segít
2014. február 02. 16:17
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline |
pedig olyan gyonyoru.de orulok hogy prob8lkozik
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.