Producere miatt omlott össze Ke$ha
2014. január 08. 16:49
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Ilyen embereket...
2014. január 08. 16:51
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
hát ezen most meglepődtem! a producer-nek Kesha magánéletéhez mi köze van? O.o törődjön a maga életével!!
2014. január 08. 17:12
jbieber fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 218087 offline |
Szegény...bunkóbb producert ismer valaki?!
2014. január 08. 17:14
Úgyis drogozás miatt ment el a képből, rá kell nézni
2014. január 08. 17:32
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline |
Nos, a producereknek is kötelességük kettéválasztani a saját véleményüket és a munkájukat. Merthogy nem az a munkája, hogy - amint olvashattuk - "agyonszekálja" azokat, akikkel együtt dolgozik, hanem hogy megtervezzen/megvalósítson valamit, egyszóval segítenie kell, így azon a véleményen vagyok, ha valakinek ez jelenti a segítséget, ne producerként vágjon bele a karrierépítésbe. Másrészről nem hinném, hogy egy nőnek szerencsés ilyet mondani, ugyanis főleg az úrihölgyek, de a többiek is, nagyon érzékenyek a testalkatuk gúnyolására. Én a helyében már tökön rúgtam volna. Én jelen pillanatban vakon elhiszem, hogy Keshának étkezési zavarai IS vannak a drogproblémákon kívül, és örülök hogy segítséget kért.
Sokan erre képtelenek.
Sokan erre képtelenek.
2014. január 08. 18:09
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Hát igen,nem túl kedves... Olyan lányokat akiknek önértékelési gondjai vannak,azokat kell még inkább dicsérni,nem pedig az ellenkezőjét! Szegény Kesha,most már megértem!
2014. január 08. 18:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát igen, a kedves producer egy igazi f*szkalap, kérem szépen! Annyira nem vagyok oda Kesháért, mert amit zenének nevez mostanság, az egy kalap sz*rt sem ér, és a nyílt utcán, illetve mosdókagylóba való vizelés közel sem a gusztusos kategóriába tartozik. Pályája kezdetén kedveltem, sőt a Take it off slágere még a mai napig is nagyon nagy kedvencem. Rögvest el kellett volna hajtani a francba az adott Urat, mert nem azért kapja a fizetését, hogy az adott énekeseket/énekesnőket bírálja a külsejük miatt. És, ha szeret enni, akkor mi van? Egészségére váljék az a hamburger a nagy adag sültkrumplijával. A f*szi szerintem baróra ráért és nekiállt b*szogatni Keshát, akinek egyből le kellett volna sz*rnia és nem foglalkozni vele. Mindenesetre még ezek ellenére is úgy gondolom, hogy a rehabra vonulását hírverés céljából jelentette be, valamint az meg megint csak egy rohadt nagy hazugság - mint Deminél -, hogy az evési zavarok miatt vonult be. Kizárt. Rehabon a függőket kezelik, úgyhogy nagy az esély arra, hogy Kesha is az alkohol- és drogproblémái miatt kötött ki abban a bizonyos intézményben.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2014. január 08. 18:56
Azért hangzottak el gondolom ilyen ocsmány szavak a szájából, mert nem birná elviselni, ha kevesebb bevétele származna.. Már a külsőség is azok a tényezők, amikre az emberek felkapják a fejüket többnyire, tehát nagy hangsúlyt fektetnek a menedzserek a külső tulajdonságok "tökéletességére". Kivételek mindig vannak, ha az illető a hangjával lehengerli az embereket. Ott van Adele, aki pár hónap alatt elég nagy hirévre tett szert. De akkor is alpári dolog más felett itélkezni.. Más szemében meglátja a szálkát, de magáéban a gerendát sem veszi észre.. Tipikusan ilyen lehet ez a fószer. Már ha hinni lehet a közeli forrásnak. Ke$hának pedig jobbulást kivánok, bármiféle probléma is vetődött fel..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.