Producere miatt omlott össze Ke$ha
2014. január 08. 19:25
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Szegény... :/ :/ :/ :/ :/
2014. január 08. 19:36
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Nagyot csalódtam ebben az emberben, hisz, mint producer tényleg sokat tett le, de mint ember egy nagy sz*r. Elég undorító, ha egy nőt a testsúlya miatt ítélnek el, főleg úgy, hogy az egy közel álló személy, szóval Dr. Luke ássa el magát, Keshának pedig kitartást, hamar túllesz rajta, és ismét a régi lesz, reméljük. ♥
2014. január 08. 20:12
Hinkypunk555új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 3 Azonosító: 205733 offline |
Ilyen hazugsággal sértegetni egy ilyen szép és tehetséges nőt?! Na a producerecske takarodjon szépen az anyja irányába!
2014. január 08. 20:54
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Az a legrosszabb a dologban, hogy az én életemben is vannak ilyen emberek. "Sosem fogod megérteni ezt" "hülye vagy" ... és sorolhatnám... Nekem is csak az a szerencsém, hogy erős vagyok, így visszapattannak a kommentek. Nem érdekel ki mit gondol, van olyan, ami ennek megy, de más éppen másból tehetséges... Kitartás Ke$ha-nak és mindenki másnak, aki még hasonlóképpen érez!
2014. január 08. 20:58
"jó producere van mondhatom"!!nem értem miér nem rúgta már ki.
2014. január 08. 21:37
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Mert a kedves Dr. Luke meg ugye egy gyönyörűség... Mint egy rohadt ronda hajléktalan.
Plusz nem ismeri a mondást, hogy ne harapj abba a kézbe, amelyik etet? Mert Keshából van kb a legtöbb pénze. Zárójelben meg nélküli nem sok szarra menne, mert Kesha nem csak a saját dalait írja, hanem Luke többi futtatotjának is gyakran szerez dalt (pl. Britney-nek is írt). És ezerszer tehetségesebb, mint ez a majom, akinek az összes munkája ugyan olyan. Már rég ott kellett volna hagynia.
Plusz nem ismeri a mondást, hogy ne harapj abba a kézbe, amelyik etet? Mert Keshából van kb a legtöbb pénze. Zárójelben meg nélküli nem sok szarra menne, mert Kesha nem csak a saját dalait írja, hanem Luke többi futtatotjának is gyakran szerez dalt (pl. Britney-nek is írt). És ezerszer tehetségesebb, mint ez a majom, akinek az összes munkája ugyan olyan. Már rég ott kellett volna hagynia.
2014. január 09. 14:23
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Szegény Kesa ez a luk meg egy kiba**** nagy bar**
2014. január 11. 10:14
Ke$ha gyönyörű és tehetséges nő, ez a producer meg egy balfácán ha ilyeneket mond.. undorító
2014. január 11. 18:07
Simple Planúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.31. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 218047 offline |
Luke! Nem vagyok az apád de most szépen meg kérlek rá ,hogy MENJ A PICS@'BA!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.