nagyon gratulálok mindenkinek
1D ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lezajlott a People's Choice Awards
2014. január 09. 19:08
Idézet (Beyla @ 2014.01.09. 19:01)
Sosem hittem azt, hogy egyszer elégedett leszek bármilyen díjátadóval is mostanság, mert szó szerint a sz*rkupacokat jelölték. A filmes, sorozatos kategória nagyon rendben van, pláne annak örülök nagyon, hogy Stana Katic végre kapott egy kis elismerést a sok kaksika színésznőcske mellett. A zenei kategóriát meg had ne kommentáljam. Szóval, amikor Justin Timberlake és Britney Spears nevét egy lapon emlegetik olyanokéval, mint Demi Lovato, Ariana Grade, One direction meg Taylor Swift, az kissé gáz. Az a két énekes zenei karriert futott be, tettek le már valamit az asztalra, hogy díjazni lehessen őket. De ezeket a tinicölöböket csak a hatalmas felhajtás tartja életben, különben a kutya sem lenne rájuk kíváncsi. Kedvelem Katy Perryt is, de szerintem a Roar annyira nem jó szám, hogy állandóan hallgassam. Nem rossz úgy hetente egyszer meghallgatni, de amúgy egytucat lett az is. Mindenesetre láttam már ezerszer gázabb listát, de azért itt is találni kivetnivalót.
Hogy te mindig ugyanazzal a szöveggel jössz, valahol a fiatal előadóknak is el kell kezdeni, szerinted Justin vagy Britney hogy kezdték? Nevetséges, mért esik jól leszólni mindig mások kedvencét, a te szemedbe lehet nem érnek semmit de másoknak sokat jelentenek, itthon se esünk neki anyuval egymás torkának azért mert ő a régieket szereti, én meg az újakat.. Arról meg inkább ne is beszéljünk h hangilag Britneyt leénekelni Demi vagy Ariana, de még Katy Perry is
2014. január 09. 19:12
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline |
Justinnak és Joseph Morgannek nagyon örülök viszont a Gravity és az Iron Man 3 túlzott nyomása már nagyon irritál.
2014. január 09. 19:13
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
wow..de NEM meglepő
2014. január 09. 19:13
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Demiiiiiiiiiiiiiii <33333333
2014. január 09. 19:18
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Kedvenc kémia: Damon Salvatore & Elena Gilbert, Vámpírnaplók
Legjobb színésznő: Lucy Hale
ROYALITY
Legjobb színésznő: Lucy Hale
ROYALITY
2014. január 09. 19:23
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline |
Grat Leo-nak és Lucy-nek!
2014. január 09. 19:25
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline |
Annyira örülök, hogy Johnny végül mégis megnyerte *-* Féltem, hogy nem fogja, a TLR miatt, de RDJ mégsem akkora király Büszke vagyok !!! <3
2014. január 09. 19:26
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline |
Szerintem még a filmek nagyon is rendben vannak, de a zene.. Hát az nagyon nem oké.
100x jobb (igaz kevésbé ismert) bandát vannak a One Directinnél (pl.: Black Veil Brides)
Kedvenc kémia, az szerintem tökéletes!
Joseph is nagyon jó helyen van ott.
A többi is jó, csakhát a zene.. Kicsit poshadt, hogy mondjam.
Lehet hogy sokan vannak Directionerek, de komolyan: Sokkal jobb bandát is bele lehett volna oda tenni, akik IGAZI zenét játszanak. Dehát kinek mi az ízlése. Amúgy gratulálok mindenkinek.!
100x jobb (igaz kevésbé ismert) bandát vannak a One Directinnél (pl.: Black Veil Brides)
Kedvenc kémia, az szerintem tökéletes!
Joseph is nagyon jó helyen van ott.
A többi is jó, csakhát a zene.. Kicsit poshadt, hogy mondjam.
Lehet hogy sokan vannak Directionerek, de komolyan: Sokkal jobb bandát is bele lehett volna oda tenni, akik IGAZI zenét játszanak. Dehát kinek mi az ízlése. Amúgy gratulálok mindenkinek.!
2014. január 09. 19:28
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Love1DForeva @ 2014.01.09. 19:08)
Hogy te mindig ugyanazzal a szöveggel jössz, valahol a fiatal előadóknak is el kell kezdeni, szerinted Justin vagy Britney hogy kezdték? Nevetséges, mért esik jól leszólni mindig mások kedvencét, a te szemedbe lehet nem érnek semmit de másoknak sokat jelentenek, itthon se esünk neki anyuval egymás torkának azért mert ő a régieket szereti, én meg az újakat.. Arról meg inkább ne is beszéljünk h hangilag Britneyt leénekelni Demi vagy Ariana, de még Katy Perry is
Hát egyik sem kapott pályája kezdetén ilyen hatalmas hájpot, pláne nem egy lemez után. Spears is olyan 2000 környékén lett befutott, és 2001-ben, a harmadik lemezénél vált tiniidollá, nem pedig valami sz*ros diznicsánel sorozatban játszott. Britney még mindig a Pophercegnő, szóval bizti tud valamit, amit ezek a tehetségtelen tinicölöbök nem. Egyébként én megkérdőjelezném azt, hogy Britneyt le e énekelné ez a sok agyonhájpolt tehetségtelen diznis, de végtére is tök mindegy. Egyébként örülök, hogy az uncsi hétvégéid mellett a hétköznapjaidat is azzal töltöd, hogy belém kötsz. Nincs jobb dolgod, megint?
2 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
Szandi0820
2014. január 09. 19:30
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Úgy látom megérte szavazni. Nagyon örülök, hogy Justin, Britney és Sandra is hazavihetett egy, vagy több díjat. A filmek közül talán legjobban a Szemfényvesztők és a Carrie sikerének örülök, a Gravitációt még nem láttam, de már tervben van a megnézése.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.